Grappigste Zoom Achtergronden &wallpapers van 2023 (gratis te downloaden)

Kruid je volgende videogesprek met deze grappige Zoom-achtergronden die je vandaag nog kunt downloaden en gebruiken.

Zoomvergaderingen kunnen saai zijn – we snappen het – dus waarom zou je de stemming niet verlichten met een grappige achtergrond die een glimlach op de gezichten van je collega’s zal toveren?!

Het wijzigen van virtuele achtergronden op Zoom is eenvoudig en snel – we laten u in deze handleiding zien hoe, zodat u klaar bent voor uw volgende Zoom-vergadering.

(Wist je dat je zelfs een grappige Zoom-achtergrond op de mobiele app kunt installeren? Beats gewoon met behulp van een wazige achtergrond!)

Dus zelfs als je een videovergadering houdt in je rommelige keuken, installeer dan een van deze grappige achtergronden om het te laten lijken alsof je op Mars bent … of op een onbewoond eiland… of zelfs op Sex and the City!

Je snapt het idee, dus start je webcam op en laten we de grappigste virtuele achtergronden voor Zoom, Microsoft Teams en Google Meet 2023 bekijken.

Inhoudsopgave

174 Creatief, Nerdy &Grappige Zoom Achtergronden & Wallpapers

Als u op zoek bent naar virtuele Zoom-achtergronden zonder een groen scherm dat een glimlach op uw gezicht tovert, zijn hier onze favorieten die u kunt downloaden en installeren.

De Office Zoom-achtergronden (VK)


De Office Zoom-achtergronden (VS)Vrienden Zoom achtergronden
Funny Beach Zoom Achtergronden


Zoomachtergronden van tv-programma’s

Amerikaans Idool

Grote Broer

Abbey centrum

Familievete

Spel der Tronen

Het is altijd zonnig in Philadelphia

Love Eiland

Love Eiland

Moderne familie

Buitenlander

Parken en recreatie

Schitt’s Kreek

Schitt’s Kreek

Star Trek

Stranger Things

De Bachelor

De Tonight Show

Rad van Fortuin

Wie wil miljonair worden

Iconische zoomachtergronden


Oval Office Zoom AchtergrondenPlakkerige Kerst Zoom AchtergrondenDe Grinch Zoom Achtergronden

Whoville Zoom Achtergronden

Grappige Meme Zoom Achtergronden
Creatieve zoomachtergronden

Coole zoomachtergronden voor werk


Prachtige zoomachtergronden

Geanimeerde zoomachtergrondenHoe u uw zoom virtuele achtergrond kunt wijzigen

Het wijzigen van uw virtuele achtergrond op Zoom is eenvoudig, of u nu de desktop-app of mobiel gebruikt – volg gewoon deze stappen:

Op desktop

  1. Download de Zoom-app voor Mac of Windows &log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Klik op je profielfoto en kies de optie Instellingen
  3. Klik in het linkermenu op het tabblad Virtuele achtergrond – als u dit tabblad niet ziet, logt u in op de Zoom-website, gaat u naar Instellingen en schakelt u Virtuele achtergrond in).
  4. Selecteer een van de standaard Zoom-afbeeldingen of upload uw eigen grappige Zoom-achtergronden door op het pictogram + te drukken

Op mobiel

  1. Download de Zoom-app op je smartphone
  2. Open de app, meld u aan en neem deel aan een vergadering
  3. Tik op de drie stippen rechtsonder om het menu Meer te openen.
  4. Tik op Virtuele achtergrond
  5. Selecteer een van de standaardafbeeldingen van Zoom of upload uw eigen grappige zoomachtergrond.

Waar worden Zoom-achtergronden opgeslagen?

Als u een mac OS-systeem hebt, worden de achtergronden in de app opgeslagen in Gebruiker / Gebruikersnaam / Bibliotheek / Application Support / zoom.us / data / VirtualBkgnd_Default /

Voor Win10-gebruikers vindt u de vooraf ingestelde achtergronden in C:\Users\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\Zoom\gegevens\VirtualBkgnd_Default/

Als u in plaats daarvan een achtergrond uploadt die u hebt gemaakt of gedownload, vindt u deze in Gebruikers / Gebruikersnaam / Bibliotheek / Application Support / zoom.us / data / VirtualBkgnd_Custom als u een Mac-gebruiker bent.

Ga voor Win10-gebruikers naar C:\Users\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\Zoom\data\VirtualBkgnd_Custom.

We raden u echter aan om wijzigingen die u wilt aanbrengen, deze vanuit de app te doen en niet in deze mappen.

Zorg ervoor dat u een back-up bewaart van grappige Zoom-achtergronden die u bijzonder leuk vindt, voor het geval ze verloren gaan in de app.

Hoe maak ik een virtuele achtergrond?

Een van de gemakkelijkste (en gratis) manieren om een virtuele zoomachtergrond te maken, is met Adobe Express. U kunt uw project hier starten. Scrol gewoon naar beneden om Zoom virtuele achtergrondsjablonen voor desktop of Zoom virtuele achtergrondsjablonen voor mobiel te vinden.

Houd er rekening mee dat u verbonden moet zijn met internet en u moet aanmelden bij uw Adobe-account.

De bovenstaande link brengt u rechtstreeks, maar als u begint vanaf de startpagina van Adobe Express, maakt u eenvoudig een nieuw project en typt u ‘zoomachtergrondsjabloon’ in de zoekbalk.

Klik op een element om het te wijzigen of te personaliseren. Je kunt je eigen foto’s uploaden of kiezen uit de vele die beschikbaar zijn in Adobe Stock. Houd er echter rekening mee dat sommigen van hen alleen voor premium gebruikers zijn.

U kunt ook de tekst, kleuren, enz. Wijzigen.  Het is ook mogelijk om geanimeerde stickers van GIPHY toe te voegen – wat er ook nodig is om er goed uit te zien op Zoom, toch?!

Als u een Premium-account hebt, kunt u de items van uw merk (logo, lettertypen, kleuren) automatisch toepassen om uw werk gemakkelijker en efficiënter te maken.

Het is ook mogelijk om een zoomachtergrond helemaal opnieuw te maken met behulp van een lege sjabloon. Om elementen toe te voegen, gaat u naar het speciale gedeelte door op de tabbladen in de menubalk aan de linkerkant te klikken (foto’s, tekst, vormen, achtergrond, enz.).

Aan de rechterkant van het scherm vindt u het paneel waar u de instellingen van elk element kunt wijzigen.

Als u uw project op een ander formaat hebt uitgevoerd of als u een oud project wilt converteren om te gebruiken als een grappige zoomachtergrond, kunt u het formaat ervan wijzigen.  Klik hiervoor op de drie stippen die u in het menu linksboven vindt. Kies in het vervolgkeuzemenu de optie Dupliceren.

Sla nu de nieuwe versie op met een andere naam. Voeg bijvoorbeeld een ‘zoomachtergrond’ toe aan de oorspronkelijke naam. Klik vervolgens op de knop Formaat wijzigen die u vindt in de menubalk aan de rechterkant van uw scherm.

Hier kunt u een aangepast formaat invoeren of een van de voorinstellingen kiezen – zorg er alleen voor dat de beeldverhouding 16: 9 is – anders ziet u witte balken aan de boven- en onderkant van rechts en links – afhankelijk van het formaat. De ideale grootte voor een zoomachtergrond is 1920 bij 1080.

Zodra u tevreden bent, kunt u uw grappige achtergronden voor uw volgende Zoom-vergadering op uw apparaat opslaan door op de knop Downloaden te klikken. Upload het vervolgens naar Zoom.

Veelgestelde vragen over zoomachtergrond

Hoe krijg ik meer virtuele achtergronden in Zoom?

Als u nieuwe vergaderachtergronden wilt krijgen, kunt u deze downloaden van internet of uw eigen achtergronden maken. In dit artikel vindt u een lijst met achtergronden en een handleiding voor het maken ervan met Adobe Express. Zorg ervoor dat het bestand JPG, PNG of GIF is en dat het een beeldverhouding van 16: 9 heeft. Ga vervolgens in Zoomen naar Voorkeuren > Achtergronden en filters. Klik ten slotte op het plusteken om uw nieuwe achtergronden te uploaden.

Kun je YouTube gebruiken voor een Zoom-achtergrond?

Hoewel het mogelijk is om een video als achtergrond toe te voegen, ondersteunt Zoom het gebruik van een YouTube-video niet.

Kan ik een GIF gebruiken als zoomachtergrond?

Ja, GIF is een van de bestandsindelingen die door Zoom worden ondersteund. Stel ook dat u Adobe Express gebruikt om uw zoomachtergrond te maken (zoals eerder in het artikel is uitgelegd). In dat geval kunt u uw project downloaden als MP4-video om de GIF of een andere animatie die erin is opgenomen op te slaan.

Heb je een grappige zoomachtergrond gevonden voor je volgende videogesprek?

We besteden zoveel tijd aan zoomgesprekken, vaak om mensen te ontmoeten die we nog nooit eerder hebben gezien, dat het kiezen van de juiste achtergrond ons helpt om een deel van onze persoonlijkheid te communiceren.

Hier hebben we een aantal grappige virtuele achtergronden gedeeld, maar misschien geef je de voorkeur aan iets serieuzers voor videochats met collega’s, bijvoorbeeld – kijk wat je nog meer niet moet doen op Zoom.

Ik hoop in ieder geval dat je een grappige zoomachtergrond hebt gevonden die je fantasie prikkelt. Laat ons in de reacties weten wat je favoriete zoomachtergrond is voor je volgende videochat.

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Cheque uit deze 8 essentiële tools om u te helpen slagen als een professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer