Jane Lee

Hallo! Ik ben Jane Lee en ik ben een trouwfotograaf gevestigd in Kuala Lumpur, Maleisië. Het is hier het hele jaar zomer als je het je afvroeg.

Hier is een lijst van de uitrusting die ik gebruik:

Canon 5D Mark IV – Nou mijn eerste camera was alleen een Canon 550D toen ik een paar jaar geleden mijn eerste bruiloft fotografeerde en ik sindsdien heb geüpgraded totdat ik deze hier eindelijk bezat. Ik had vroeger een Fujifilm X-Pro 2 als tweede body, maar ik vond het niet leuk dus ik verkocht het en kocht een extra lens.

Canon 50mm f/1.2L – Oké, dit moet mijn favoriete lens zijn, want vroeger gebruikte ik de 50mm niet-L-versielens en fotografeerde ik bruiloften met die lens alleen. Ik was overweldigd door het resultaat en kocht deze 1.2 L versie en nu gebruik ik deze lens voor close-up portretten.

Canon 35mm f/1.4L – Ik heb deze lens vorig jaar gekocht en ik heb deze baby hier het grootste deel van de tijd gebruikt, zoals 80%. Deze lens is perfect!

Canon 24mm f/1.4 L – Deze wordt meestal in de tas bewaard, omdat ik hem zelden gebruik, tenzij ik wat weidse landschapsfoto’s nodig heb. De vervorming is vervelend. Ik ben eigenlijk van plan om het te verkopen.

Canon 85mm f/1.8 – Gebruik dit alleen tijdens ceremonies. Ik ben aan het sparen om binnenkort de L-versie te krijgen.

Canon 50mm f/2.5 – Ik gebruik deze over het algemeen alleen voor close-up macro- en detailopnamen.

Canon 600EX-RT – Ik gebruik deze flitser alleen als het echt donker is bij de receptie. Ik vermijd vaak het gebruik van flitser omdat ik een grote fan ben van natuurlijk licht.

Polaroid 250 Land Camera – Ik kocht deze cuz het ziet er cool uit om er een te bezitten, dus ik moest hem hebben. De film is zo duur, dus elk shot ermee is echt kostbaar.

Contax 645 + Carl Zeiss Planar 80mm f/2.0 – Net gekocht deze bad boy onlangs en ik hou van de bokeh, de kwaliteit van de film, en alles over het. Het is echt zwaar, maar het kan me niet schelen. Ik vind het geweldig!

Leica M6 TTL + Leitz Wetzlar Summaron-M 35mm f/2.8 – Dit is mijn favoriete reiscamera als ik met film wil fotograferen. Ik kreeg dit vorig jaar en werd er sindsdien verliefd op. Het heeft een geweldige afstandsmeterweergave. Sinds ik begon te fotograferen met film, zorgde het ervoor dat ik elk shot nog meer koesterde.

HoldFast Money Maker Riem – Beste harnas waarin ik tot nu toe heb geïnvesteerd. Het helpt zoveel, en het ziet er ook badass uit.

Midori Reizigers Notebook – Ik neem mijn dagboek overal mee naartoe.

Camera:

Canon 5D Mark IV

Contax 645

Leica M6 TTL

Lens:

Canon 50mm f/1.2L

Canon 35mm f/1.4L

Canon 24mm f/1.4 L

Canon 85mm f/1.8

Canon 50mm f/2.5

Carl Zeiss Planar 80mm f/2.0

Leitz Wetzlar Samenvatting-M 35mm f/2.8

Diverse versnelling:

Canon 600EX-RT

HoldFast Money Maker Riem

Midori Reizigers Notebook

www.hellojanelee.com

trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer