Michelle Terris

Hallo! Ik ben een modefotograaf gevestigd in Los Angeles. Ik doe al 11 jaar fotografie, maar 3 jaar geleden ben ik echt in de modefotografie terechtgekomen en heb ik mijn baan opgezegd om fulltime fotografie na te streven.

Ik werk graag met kleur in mijn foto’s en sinds ik naar LA ben verhuisd, ben ik helemaal bezig met het opnemen van alle pastels die ik in de stad zie in mijn werk. Mijn hoop is om de mode-industrie ten goede te veranderen. Ik werk graag met vrouwen van verschillende vormen en etniciteiten en merken die milieuvriendelijke stukken maken en hun werknemers eerlijk behandelen.

Ook help ik merken met hun marketing en social media content. Ik hou ervan om samenhangende, interessante Instagram- en websitepagina’s voor klanten te maken om hen te helpen een toegewijd klantenbestand op te bouwen.

Als het gaat om uitrusting heb ik een vrij minimale set-up, omdat ik de neiging heb om meestal buiten te fotograferen en niet te veel uitrusting wil dragen.

Ik ben helemaal een Canon-gebruiker, maar dat is alleen omdat toen ik op de middelbare school zat, mijn vader me een Canon-camera gaf en daar ben ik gebleven. Ik fotografeer met een 5D Mark III, dat is mijn baby. Ik hou van de kleurkwaliteit die eruit voortkomt.

Ik gebruik mijn 24-105mm f/4.0 lens de laatste tijd. Het helpt me om een heleboel verschillende hoeken en gewassen te krijgen. Ik heb ook een 50mm f/1.8 die ik de hele tijd gebruikte, maar ik schakelde terug naar mijn 24-105mm een paar maanden geleden. Ik heb de neiging om om de paar maanden heen en weer te gaan tussen de twee. De 50mm is geweldig voor situaties met weinig licht, maar wordt soms niet breed genoeg voor mij.

Om mijn spullen te dragen, heb ik mijn Peak Design rugzak waar ik van hou. Het is zo goed doordacht en kan vrijwel alles dragen wat ik nodig heb voor welke shoot dan ook en ziet er geweldig uit! Ik heb ook een Peak Design nekband.

Ik hou van film schieten, dus als ik het budget ervoor heb, neem ik mijn Pentax 35mm-camera mee die van mijn vader was. Ik gebruik SanDisk-kaarten met 32GB of 64GB en wat opslag betreft gebruik ik mijn LaCie 2TB rugged thunderbolt harde schijf, dat is lekker snel!

Uitrusting Lijst:

Canon 5D Mark III Lichaam
Canon 24-105mm f/4.0 lens
Canon 50mm f/1.8 lens
Peak Design rugzak
Peak Design nekband
SanDisk 32 GB 64 GB
LaCie 2TB robuuste Thunderbolt-harde schijf

www.michelleterrisphotography.com

trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiƫle tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer