menuclose
Fotograaf Melanie Caitlin

Hi, ik ben Melanie!

Blij ei, eeuwig enthousiast en sinds 2012 portretfotograaf & bruidsfotograaf in Haarlem en natuurlijk ook de rest van Nederland.  Ik ben getrouwd met Dennis en mama van onze zoon Hugo.

Ik leef op van oprechte connectie en vind niets heerlijker dan mensen uitbundig gelukkig zien. Ik ben een enorme positiviteitsgoeroe met heel veel liefde voor het kneuterige in het leven. Ik houd tot aan mijn tenen van kerst, van kaarsjes en lichtjes, van goed eten en goed gezelschap. Je kunt mij uittekenen met een dekentje op de bank en Gilmore Girls of Harry Potter op de tv.

Ik heb de beste herinneringen aan mijn reizen door Scandinavië en Amerika. Met Cold Spring, NY als absoluut hoogtepunt. Het stadje is het toppunt van ‘small town America’ en bovendien de plek waar ik ten huwelijk werd gevraagd. Ik drink de hele dag thee en leef op motiverende quotes.

Happy Photographer is gevestigd in Hoofddorp en o.a. bekend van The Perfect Wedding, Bruid & Bruidegom Magazine en Girls of Honour. Ik werd twee keer genomineerd voor een Bruidsfoto Award en ben winnaar van de Portretprijs van het Jaar.

"The stories we love best, do live in us forever."

let's connect on instagram