menuclose
Foto van bruidsfotograaf Melanie Caitlin van Happy Photographer

Hi, ik ben Melanie!

Blij ei, eeuwig enthousiast en sinds 2012 fulltime bruidsfotograaf in Haarlem en natuurlijk ook de rest van Nederland.  Ik ben getrouwd met Dennis en mama van onze zoon Hugo.

Ik leef op van oprechte connectie en vind niets heerlijker dan mensen uitbundig gelukkig zien. Ik ben een enorme positiviteitsgoeroe met heel veel liefde voor het kneuterige in het leven. Ik houd tot aan mijn tenen van kerst, van kaarsjes en lichtjes, van goed eten en goed gezelschap. Je kunt mij uittekenen met een dekentje op de bank en Gilmore Girls of Harry Potter op de tv.

Ik heb de beste herinneringen aan mijn reizen door Scandinavië en Amerika. Met Cold Spring, NY als absoluut hoogtepunt. Het stadje is het toppunt van ‘small town America’ en bovendien de plek waar ik ten huwelijk werd gevraagd. Ik drink de hele dag thee en leef op motiverende quotes, zoals deze: “One life. Just one. Why aren’t we running like we are on fire towards our wildest dreams?”

Happy Photographer is gevestigd in Hoofddorp en o.a. bekend van The Perfect Wedding, Bruid & Bruidegom Magazine en Girls of Honour. Ik werd twee keer genomineerd voor een Bruidsfoto Award en ben winnaar van de Portretprijs van het Jaar.

Bucketlist

Strand bruiloft

 

Met je voeten in het zand lekker borrelen en dansen, de ondergaande zon bekijken en ultiem genieten van het uitzicht over zee. Het strand en de duinen zijn mijn favoriete plekken. Gewoon hier in de buurt, in Zandvoort en Bloemendaal, maar ook op de Waddeneilanden in Zeeland en natuurlijk op vakantie. Een strandbruiloft is alweer een tijdje geleden en staat daarom sowieso op mijn bucketlist!

Scheepvaartmuseum

 

Mijn familie roots liggen in Amsterdam, de Jordaan specifiek, en met haar geschiedenis en klassieke achtergronden kan ik iedere keer weer opnieuw verliefd worden op de stad. Bruiloften zijn er voor mij écht magisch. Het Scheepvaartmuseum staat al héél lang op mijn lijstje. Ik zou dolgraag fotograferen op het open plein van het museum en wacht dus ook totdat iemand mij daarvoor inhuurt, haha.

Winter bruiloft

 

Ik ben gek op de winter, op kerst, op kaarsjes en lichtjes, op vuurkorven, marshmallows, goed eten en goed gezelschap. Winter bruiloften staan daarom absoluut op mijn favorietenlijstje. Ik ben zelf ook in de winter getrouwd: op 21 december, met warme chocomel, voor alle gasten cadeautjes onder de kerstboom, glühwijn om mee te toasten en een feestelijk kerstorkest.

In a nutshell >

let's connect on instagram