Van samen zijn, word ik het gelukkigst. Met onze familie en lieve vrienden. Samen eten, samen stomme grapjes maken, samen bordspelletjes spelen en serieuze gesprekken voeren. Samen stilstaan bij wat we hebben en dat willen vangen: dat is waarom ik fotografeer.

Ik ben Melanie Caitlin, portret- en bruidsfotograaf & eigenaresse van Happy Photographer in Haarlem. Getrouwd met Dennis en mama van Hugo! In 2012 studeerde ik af als tijdschriftjournalist aan de School voor Journalistiek met een enorme liefde voor editorials, lichte beelden en een magazine gloss. Sindsdien werk ik fulltime als fotograaf.

Ik kan uren door bladen en boeken heen bladeren, thee drinken en to do-lijstjes afstrepen. Ik ben – meer dan een beetje – gek op kerst en kaarsjes & lichtjes (Winterbruiloft? I am so your girl!), onder een dekentje op de bank zitten ook als het zomer is, Gilmore Girls en Harry Potter en heb de fijnste herinneringen aan mijn reizen door Zweden en New York. Een goede quote op z’n tijd doet ook wonderen, zoals deze: “Keep your eyes on the stars and your feet on the ground. – Theodore Roosevelt”. 


Bekend van
Happy Photographer is o.a. bekend van Classic Bride, The Perfect Wedding en Bruid & Bruidegom Magazine

Memories.

Menu Menu