Melanie Caitlin.

Ik ben Melanie Caitlin, portret- en bruidsfotograaf & eigenaresse van Happy Photographer. Ik woon in een oud huisje uit 1910 in Haarlem en ben verloofd met Dennis. In november 2017 verwachten we ons eerste kindje.

Ik kan uren door tijdschriften en boeken heen bladeren, thee drinken, to do-lijstjes afstrepen en nadenken over al mijn dromen en doelen. Fijne gezinssessies & bruiloften fotograferen op de mooiste plekken en workshops geven aan collega-fotografen: dat doe ik fulltime sinds 2012, toen ik mijn bedrijf na mijn studie Journalistiek bij de Kamer van Koophandel inschreef. Wat een geluk!

Mijn inspiratie haal ik uit andere ondernemers: van Oprah en J.K. Rowling tot fotografen Jasmine Star en Ben Sasso. Mensen die een enorme dosis positiviteit en energie uitstralen, hun dromen najagen, succesvolle bedrijven opzetten en vooral niet bang zijn om hun kennis te delen.

Ik ben gek op kerst en kaarsjes & lichtjes, onder een dekentje op de bank zitten ook als het zomer is, Gilmore Girls, heb de fijnste herinneringen aan mijn reizen door Zweden en New York en wil ooit nog eens spreken op een internationaal fotografie seminar. Een goede quote op z’n tijd doet trouwens ook wonderen, zoals deze: “Keep your eyes on the stars and your feet on the ground. – Theodore Roosevelt”.
 
Bekend van
Happy Photographer heeft in de afgelopen jaren onder andere de Portretprijs van het Jaar gewonnen en is bekend van Classic Bride, The Perfect Wedding en Bruid & Bruidegom Magazine.
 
Referenties
Benieuwd naar wat andere klanten over Happy Photographer zeggen?
Lees het in de referenties.

Foto: Renate Fotografie