​Ik ben Melanie Caitlin, portret- en bruidsfotograaf & eigenaresse van Happy Photographer in Hoofddorp. Getrouwd met Dennis en mama van Hugo​.

In 2012 studeerde ik af als tijdschriftjournalist aan de School voor Journalistiek met een enorme liefde voor editorials en elegante, zachte beelden. Sindsdien werk ik fulltime als fotograaf en doe ik niets liever dan de liefde voor jullie vastleggen met die prachtige magazine gloss.

Ik ben gek op kerst en kaarsjes & lichtjes (Winterbruiloft? Dan móeten wij elkaar echt even spreken!!), onder een dekentje op de bank zitten ook als het zomer is, Gilmore Girls en Harry Potter en heb de fijnste herinneringen aan mijn reizen door Zweden en ​Amerika. ​Ik kan ​uren door​ magazines en boeken heen bladeren, thee drinken en to do-lijstjes afstrepen. ​Een goede, motiverende quote doet trouwens ook wonderen, zoals deze: "One life. Just one. Why aren't we running like we are on fire towards our wildest dreams?"

Oh, ik kan me daar zo in verliezen. Of raise your hand als je ook gek bent op Gilmore Girls, alle boeken van Harry Potter hebt gelezen (en boeken over de boeken, haha) of toevallig ook verliefd bent op tijdschriften. In dat geval klikken wij zeker. Stuur je me een berichtje over jullie plannen?

Memories.

Menu Menu