Over

MelanieIk ben Melanie Caitlin, portret- en bruidsfotograaf & eigenaresse van Happy Photographer. Ik woon in een oud stadshuisje uit 1910 in Haarlem en ben verloofd met Dennis. In november verwachten we ons eerste kindje.

Het leven door een grote, roze bril bekijken. Daar geloof ik in! Happy Photographer staat voor ongedwongen foto’s vól liefde. En die maak ik fulltime sinds 2012, toen ik mijn bedrijf na mijn studie Journalistiek bij de Kamer van Koophandel inschreef. Elk klein momentje voor jou vastleggen om je te laten beseffen hoe rijk je bent. Giechelen, glinsteren en oprecht plezier hebben.

Ik kan uren door tijdschriften en boeken heen bladeren, thee drinken, to do-lijstjes afstrepen en nadenken over al mijn dromen en doelen. Wat ik vooral wil? Fijne gezinssessies & prachtige bruiloften fotograferen op de mooiste plekken en workshops + mentoring sessies geven aan andere fotografen. Mijn inspiratie haal ik uit collega-ondernemers: van Oprah en J.K. Rowling tot fotografen Jasmine Star en Ben Sasso. Mensen die een enorme dosis positiviteit en energie uitstralen, hun dromen najagen, succesvolle bedrijven opzetten en vooral niet bang zijn om hun kennis te delen. Sinds 2017 blog ik daarom ook als Confetti Babe voor The Confetti Collective, dé plek voor creatieve vrouwelijke ondernemers.

Ik ben gek op kerst en kaarsjes & lichtjes, onder een dekentje op de bank zitten ook als het zomer is, Gilmore Girls, heb de fijnste herinneringen aan mijn reizen door Zweden en New York en wil ooit nog eens spreken op een internationaal fotografie seminar. Een goede quote op z’n tijd doet trouwens ook wonderen, zoals deze:

“Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.” – Theodore Roosevelt