Hello there.

Ik ben Melanie Caitlin,​ ​portret- en bruidsfotograaf & eigenaresse van Happy Photographer​ in Haarlem​.​ Verloofd met Dennis, mama van Hugo en druk aan het plannen voor mijn eigen Winter Wedding in december 2018!

​'Is dit je werk?'​ hoor ik vaak. Ja, zeker! Ik werk sinds 2012 fulltime als fotograaf. Ik studeerde daarvoor af als tijdschriftjournalist aan de School voor Journalistiek in Utrecht met een enorme liefde voor editorials, lichte beelden en een magazine gloss.

Ik kan uren door ​bladen​ en boeken heen bladeren, thee drinken, to do-lijstjes afstrepen en nadenken over al mijn dromen en doelen. Ik ben gek op kerst en kaarsjes & lichtjes, Gilmore Girls, onder een dekentje op de bank zitten ook als het zomer is​ en ​heb de fijnste herinneringen aan mijn reizen door Zweden en New York. Een goede quote op z’n tijd doet trouwens ook wonderen, zoals deze: “Keep your eyes on the stars and your feet on the ground. – Theodore Roosevelt”.

Bekend van
Happy Photographer heeft in de afgelopen jaren onder andere de Portretprijs van het Jaar gewonnen en is bekend van Classic Bride, The Perfect Wedding en Bruid & Bruidegom Magazine

My Memories.

Menu Menu