menuclose
Foto van bruidsfotograaf Melanie Caitlin van Happy Photographer

Hi!

Ik ben Melanie Caitlin, blij ei, eeuwig enthousiast en sinds 2012 fulltime bruidsfotograaf in Haarlem e.o.  Ik woon in Hoofddorp, vlak onder Amsterdam, ben getrouwd met Dennis en mama van Hugo.

Ik vind niets heerlijker dan mensen uitbundig gelukkig zien en ga daar helemaal in op. Genieten van je trouwdag is het allerbelangrijkst. Samen en met jullie vrienden & familie. Samen lachen, samen huilen, lekker eten en dansen. Deze momenten voor jullie vastleggen: daar ligt mijn focus als jullie bruidsfotograaf.

Ik houd tot aan mijn tenen van kerst, van kaarsjes en lichtjes, van goed eten en goed gezelschap. Ik zit graag met een dekentje op de bank (ook als het zomer is) en Gilmore Girls of Harry Potter op de tv en heb de beste herinneringen aan mijn reizen door Scandinavië en Amerika. Ik kan ​uren door​ boeken heen bladeren, thee drinken en to do-lijstjes afstrepen. ​Een goede, motiverende quote is trouwens ook erg fijn, zoals deze: “One life. Just one. Why aren’t we running like we are on fire towards our wildest dreams?”

Happy Photographer is bekend van The Perfect Wedding, Bruid & Bruidegom Magazine en Girls of Honour. Ik werd twee keer genomineerd voor een Bruidsfoto Award en ben winnaar van de Portretprijs van het Jaar.

Je maakt me extra blij met:

Fijne vrienden & familie

 

Ik vind niets heerlijker dan mensen uitbundig gelukkig zien en ga daar helemaal in op. Sinds ik zelf getrouwd ben, kan ik écht zeggen dat het allerbelangrijkste aan je dag is dat je geniet, met hoofdletters. Samen, en met jullie vrienden en familie. Samen lachen, samen huilen, lekker eten en dansen. Deze momenten voor jullie vastleggen: daar ligt mijn focus als jullie bruidsfotograaf.

Trouwen in Amsterdam

 

Mijn familie roots liggen in Amsterdam en met haar geschiedenis en klassieke achtergronden, kan ik iedere keer weer opnieuw verliefd worden op de stad. Bruiloften zijn er gewoonweg magisch. Van de grachten (Waldorf Astoria, The Dylan) tot Het Scheepsvaartmuseum en Huize Frankendael. Ik vind het echt allemaal even mooi, dus count me in als jullie een bruidsfotograaf in Amsterdam zoeken!

Een winter bruiloft

 

Ik ben gek op de winter, op kerst, op kaarsjes en lichtjes, op vuurkorven, marshmallows, goed eten en goed gezelschap. Sneeuw en adembenemende uitzichten? Ook. Winter bruiloften staan met stip op nummer 1 op mijn favorietenlijstje. Ik ben zelf ook in de winter getrouwd. Op 21 december, met voor alle gasten cadeautjes onder de kerstboom, glühwijn om mee te toasten en een feestelijk kerstorkest.

In a nutshell >

let's connect on instagram