Foto: Renate Fotografie

Ik ben Melanie Caitlin, portret- en bruidsfotograaf & eigenaresse van Happy Photographer. Ik woon in een huisje uit 1910 in Haarlem en ben verloofd met Dennis. In december 2017 zijn we papa en mama geworden van onze eerste zoon.

Fotografeer ik fulltime? Ja, zeker! En wel sinds 2012, toen ik afstudeerde als tijdschriftjournalist aan de School voor Journalisitek in Utrecht. Tijdens mijn studie vond ik de liefde voor mooi beeld, voor goed observeren en voor fantastische vormgeving. Precies die mix van ongedwongen momenten en een magazine gloss maakt Happy Photographer vandaag nog steeds. 

Ik kan uren door tijdschriften en boeken heen bladeren, thee drinken, to do-lijstjes afstrepen en nadenken over al mijn dromen en doelen. Ik ben gek op kerst en kaarsjes & lichtjes, Gilmore Girls, onder een dekentje op de bank zitten ook als het zomer is, heb de fijnste herinneringen aan mijn reizen door Zweden en New York en wil ooit nog eens spreken op een internationaal fotografie seminar. Een goede quote op z’n tijd doet trouwens ook wonderen, zoals deze: “Keep your eyes on the stars and your feet on the ground. – Theodore Roosevelt”.

Bekend van
Happy Photographer heeft in de afgelopen jaren onder andere de Portretprijs van het Jaar gewonnen en is bekend van Classic Bride, The Perfect Wedding en Bruid & Bruidegom Magazine

Menu Menu