Samen de liefde vieren en dankbaar zijn voor alle lieve mensen om jullie heen. Alles wat jullie dag speciaal maakt, verpakt in elegante & zachte foto's met een magazine gloss. Met persoonlijke aandacht en alle tijd voor jullie & jullie bruiloft. 

The Wedding Collection is er vanaf 6 uur fotografie met een prachtig fine art album, online gallery​, preview​ en USB. Mijn bruidsfotografie begint vanaf €1750 voor 6 uur fotografie. Samen kijken we naar wat er bij jullie dag past. Jullie ontvangen jullie foto’s gegarandeerd binnen drie weken, want ik vind wachten het stomste wat er is.

​>  Minimaal 200 foto's vol liefde en emotie (bij 6 uur fotografie)
>  Super snelle levertijd: binnen drie weken hebben jullie de foto's
>  Prachtig fine art album van 15x15cm
>  USB in handgemaakte verpakking
>  Binnen één week een preview van jullie dag 
>  Fijne online gallery om te delen met vrienden en familie​ 

Enthousiast? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie bruiloft & plannen. Stuur me een berichtje en vertel me er alles over! Dan gaan we samen bouwen aan een magische dag. 

Denk ook eens aan..


Een Heirloom Bruidsalbum

Bij jullie bruidsreportage ontvang je een prachtig klein fine art foto album cadeau. Dit album is 15 x 15 cm en over 12 bladzijden gevuld met foto's van de fotoshoot op jullie trouwdag. Wil je graag een bruidsalbum van de hele dag samenstellen? Dan is daar het Heirloom Album: de perfecte manier om jullie bruiloft voor altijd te bewaren. Lees verder voor alle mogelijkheden.

Menu Menu