Wedding Collection.


Jullie bruidsreportage bevat niets minder dan complete & volledige aandacht voor jullie en jullie dromen. Bruidsreportages beginnen vanaf 6 uur en 200 foto's. Je ontvangt: een klein fine art album, USB in een handgemaakte verpakking door een atelier in Den Haag inclusief prachtig boekbinderslinnen, gouden foliedruk en handgeverfd satijnen lint, een online gallery, preview en alle foto's gegarandeerd binnen drie weken, want wachten is het stomste wat er is! 

Happy Photographer werkt in heel Nederland en daarbuiten. Ik geloof in weten waar je aan toe bent: prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen Nederland. Uren zijn aaneengesloten. Er komt niets meer bij.

12 uur

350 foto's
Online gallery
Preview 
Rosé gouden USB-stick
Handgemaakte verpakking
Heirloom Bruidsalbum (25x25cm)

€2599

10 uur

300 foto's 
Online gallery
Preview 
Rosé gouden USB-stick
Handgemaakte verpakking
Klein fine art bruidsalbum 


€1999

(meest gekozen)

8 uur

250 foto's 
Online gallery
Preview 
Rosé gouden USB-stick
Handgemaakte verpakking
Klein fine art bruidsalbum 


€1749

6 uur

200 foto's 
Online gallery
Preview 
Rosé gouden USB-stick
Handgemaakte verpakking
Klein fine art bruidsalbum 


€1499


"We kunnen er nog steeds niet over uit hoe perfect alles was.
De foto’s zijn gewoon nog mooier dan wij hadden durven dromen.”

Optioneel

Extra uren
Kom je er achter dat je toch meer uren nodig hebt? Omdat het schema wat langer uitvalt dan verwacht, je het aankleden 's ochtends of juist het feest 's avonds toch wel belangrijk vindt? Los één of meerdere extra uren boeken, kan altijd. 

€125

Upgrade naar Heirloom Bruidsalbum
De mooiste manier om jullie liefde en verhaal te delen: met iedereen om jullie heen én met de volgende generaties. Bij jullie Happy Photographer bruidsreportage ontvang je standaard een klein fine art bruidsalbum cadeau. Willen jullie zelf een compleet album samenstellen? Upgrade dan naar het Heirloom Album (25x25cm, 40 pagina's). Alles in dit prachtige koffietafelboek is te customizen: van de nubuk cover, de gravering en de kleur van de gravering (bijvoorbeeld goudfolie) en de tailor-made box die jullie bij jullie album ontvangen. De levertijd van het Heirloom Bruidsalbum is maximaal 6 weken. 

€479

Extra spreads
Wil je nóg meer foto's kwijt in jullie album? Bij zowel het kleine bruidsalbum als het Heirloom Album kunnen jullie extra spreads (twee pagina's) bijkopen om het album nog groter te maken. 

€25

Ouderalbums
Het is mogelijk om van jullie trouwalbum ook een kleinere, identieke versie te bestellen om cadeau te doen aan jullie ouders of grootouders. Dit ouderalbum is net als het kleine bruidsalbum in de pakketten vierkant en meet 15x15cm met een linnen cover in een kleur naar keuze.

€99 per stuk of €179 voor twee

Mini Album.

USB.

Heirloom Album.

Packaging.

Menu Menu