Samen de liefde vieren en dankbaar zijn voor alle lieve mensen om jullie heen. Alles wat jullie dag speciaal maakt, verpakt in romantische beelden met een magazine gloss. Met extra liefde voor landgoederen en klassieke steden en aandacht voor jullie en jullie vrienden & familie.

The Wedding Collection is er vanaf 6 uur fotografie met een prachtig fine art album, online gallery​, preview​ en USB. Mijn bruidsfotografie begint vanaf €1750 voor 6 uur fotografie. Samen kijken we naar wat er bij jullie dag past. Jullie ontvangen jullie foto’s gegarandeerd binnen drie weken, want ik vind wachten het stomste wat er is.

​>  Minimaal 200 foto's vol liefde en emotie (bij 6 uur fotografie)
>  Super snelle levertijd: binnen drie weken hebben jullie de foto's
>  Prachtig fine art album van 20x20cm
>  USB in handgemaakte verpakking
>  Binnen één week een preview van jullie dag 
>  Fijne online gallery om te delen met vrienden en familie​ 

Denk ook eens aan..


Een prachtig album voor jullie ouders

Een waardevol cadeau voor jullie ouders om hen te bedanken voor alle hulp en steun tijdens jullie bruiloft of een fijn aandenken voor jullie grootouders. Het is mogelijk om van jullie eigen trouwalbum ook kleinere, identieke versies te bestellen om cadeau te doen. Deze parent albums zijn aan de binnenkant helemaal gelijk aan jullie album en hebben een linnen cover. Parent Albums zijn per twee stuks te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Menu Menu