Samen de liefde vieren en dankbaar zijn voor alle lieve mensen om jullie heen. Alles wat jullie dag speciaal maakt, verpakt in elegante & zachte foto's met een magazine gloss. Met persoonlijke aandacht en alle tijd voor jullie & jullie bruiloft. 

The Wedding Collection is er vanaf 6 uur fotografie met een prachtig fine art album, online gallery​ en preview​. Mijn bruidsfotografie begint vanaf €1750 voor 6 uur fotografie. Samen kijken we naar wat er bij jullie dag past. Jullie ontvangen jullie foto’s gegarandeerd binnen drie weken, want ik vind wachten het stomste wat er is.

​>  Minimaal 200 foto's vol liefde en emotie (bij 6 uur fotografie)
>  Super snelle levertijd: binnen drie weken hebben jullie de foto's
>  Prachtig fine art album van 15x15cm
>  Binnen één week een preview van jullie dag 
>  Fijne online gallery om te delen met vrienden en familie​ 

Enthousiast? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie bruiloft & plannen. Stuur me een berichtje en vertel me er alles over! Dan gaan we samen bouwen aan een magische dag. 

What couples say

Megan & Igor

"We zijn zo blij dat we voor Melanie gekozen hebben! We waren meteen al fan van haar zachte foto stijl. En omdat we allebei niet zo van het op de foto gaan zijn, zochten we een fotograaf die niet te "in your face" zou zijn. En dat is Melanie, ze is de perfecte combinatie van enthousiast & discreet. We kregen al snel een sneak preview van de foto's en waren meteen verliefd, ze had de sfeer en allerlei kleine details/momentjes perfect vastgelegd. En toen we alle foto's kregen werd het alleen maar beter! Dankjewel Melanie, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!"

Madeline & Michiel

"Vanaf het eerste contact was er meteen een klik. Poseren en statige foto’s waren niet ons ding, wij zochten een fotograaf die de sfeer van de dag en de spontane momenten met familie en vrienden kon vastleggen. En dat is precies wat Melanie heeft gedaan. Ze ging heerlijk op in de groep en deed haar eigen ding, dit alles eigenlijk zonder dat wij er iets van merkten. Onze kleine neefjes en nichtjes liepen met haar weg. Snel na de bruiloft kregen we al een eerste impressie van de foto’s, en die waren perfect!! Precies zoals wij het voor ogen hadden! Bedankt Melanie!"

Annika & Sam

"We hadden eerder een shoot met Melanie gedaan en vonden haar relaxte manier van werken helemaal super. Melanie is niet alleen een geweldige fotograaf maar helpt ook waar nodig en niets is teveel. Foto's maken is altijd spannend maar door haar voelden we ons helemaal op ons gemak. Het allerbelangrijkste is, vinden wij, dat je een fotograaf moet kunnen vertrouwen je dag zo vast te leggen dat alles wat jij belangrijk vindt op de foto staat. Je foto's zijn het enige echte tastbare dat je hebt na zo'n speciale dag en wij vinden onze foto's echt de allermooiste!"

Denk ook eens aan..


Een Heirloom Bruidsalbum

Bij jullie bruidsreportage ontvang je een prachtig klein fine art foto album cadeau. Dit album is 15 x 15 cm en over 12 bladzijden gevuld met foto's van de fotoshoot op jullie trouwdag. Wil je graag een bruidsalbum van de hele dag samenstellen? Dan is daar het Heirloom Album: de perfecte manier om jullie bruiloft voor altijd te bewaren. Lees verder voor alle mogelijkheden.

Menu Menu