Wedding Collection.


Zachte, romantische beelden met een magazine gloss. ​Met extra liefde voor​ decoratie en ​klassieke locaties; van landgoederen en kastelen tot prachtige grote steden. Foto’s die stralen, een verhaal vertellen en jullie liefde & dag perfect samenvatten.

The Wedding Collection is er vanaf 6 uur fotografie met een prachtig fine art album, online gallery​, preview​ en USB. Mijn bruidsfotografie begint vanaf €1750 voor 6 uur fotografie. Samen kijken we naar wat er bij jullie dag past. Jullie ontvangen jullie foto’s gegarandeerd binnen drie weken, want ik vind wachten het stomste wat er is.

​>  Minimaal 200 foto's vol liefde en emotie
>  Prachtig fine art album
>  Handgemaakte verpakking
>  Al snel een preview van jullie dag
>  Incl. reiskosten binnen Nederland
>  Fijne online gallery om te delen met vrienden en familie​
>  Snelle levertijd: binnen drie weken hebben jullie de foto's


"We kunnen er nog steeds niet over uit hoe perfect alles was.
De foto’s zijn gewoon nog mooier dan wij hadden durven dromen.”

Denk eens aan..


Een prachtig album voor jullie ouders

Een waardevol cadeau voor jullie ouders om hen te bedanken voor alle hulp en steun tijdens jullie bruiloft of een fijn aandenken voor jullie grootouders. Het is mogelijk om van jullie eigen trouwalbum ook kleinere, identieke versies te bestellen om cadeau te doen. Deze parent albums zijn aan de binnenkant helemaal gelijk aan jullie album en hebben een linnen cover. Parent Albums zijn per twee stuks te bestellen. 

“Onze foto’s zijn verbluffend mooi geworden. Je hebt heel bijzondere momenten weten te vangen zonder dat we het gevoel hadden dat je er was. Onze trouwdag had niet beter vastgelegd kunnen worden!”

Menu Menu