“De foto’s zijn werkelijk prachtig!
We hebben het niet droog kunnen houden."

- Irene & Yvonne

Bij elke fotosessie inbegrepen
Jouw fotosessie bevat niets minder dan 1,5 uur complete & volledige aandacht. Samen wil ik elk klein waardevol momentje vastleggen. Je kiest jouw favorieten zelf en ontvangt ze binnen twee weken digitaal in hoge resolutie zodat je lekker over je eigen foto's beschikt. De selectie is perfect voor het meest gangbare gebruik: een aantal mooie beelden aan de muur en als cadeau voor bijvoorbeeld opa's en oma's. Bij elke sessie ontvang je ook een linnen fine art fotoalbum (15x15cm, 12 bladzijden) cadeau omdat ik heilig geloof dat mooie foto's het verdienen om mooi bewaard te blijven.

Portrait Collection


25 high res foto's

Eigen foto-website 
Volledige nabewerking
Linnen fine art fotoalbum

---

Perfect voor:
De mooiste portretten & fijnste families

€369

Happy Photographer fotosessies vinden op locatie plaats in de regio Haarlem. Ik geloof in weten waar je aan toe bent: prijzen zijn daarom inclusief btw en reiskosten binnen de regio.

Optioneel:

- Wil je een fotosessie boeken voor meer dan zes personen? De kosten bedragen €10 per extra persoon.
- Weet je nu al dat je het liefst alle foto's afneemt? Kies dan voor een upgrade en ontvang alle foto's van de sessie met een minimum van 50 beelden. De upgrade betreft een eenmalig kortingstarief van €149 direct bij boeking. Kies je pas achteraf voor het bestellen van alle foto's, dan kan dat tegen het reguliere tarief van €249.