Portrait Collection.


De Portrait Collection is perfect voor fijne, intieme portretsessies zoals een newborn fotoshoot of familie fotoshoot. Elke fotosessie bevat niets minder dan 1,5 uur complete & volledige aandacht. Ik wil elk klein waardevol moment samen vastleggen. Je ontvangt minimaal 50 foto's digitaal, binnen drie weken na de fotoshoot, en een prachtig linnen fine art album omdat ik heilig geloof dat foto's het verdienen om mooi bewaard te blijven. Voor nu en voor later.

50 high res foto's 
Online gallery + download 
Fine art cadeau album

€399 

Optioneel


Extra personen
Wil je een fotosessie boeken voor meer dan zes personen? We hebben voor een grotere groep meer tijd nodig. De kosten bedragen €15 per extra persoon. 

Kopie van jullie album
Het is mogelijk om van jullie fotoalbum een identieke versie te bestellen om bijvoorbeeld cadeau te doen aan jullie ouders of grootouders. Het album is 15 x 15cm, heeft 12 bladzijden en een linnen cover.

€99 per stuk of €179 voor twee.

Upgrade naar Heirloom Album
Bij jullie fotoshoot ontvang je standaard een klein fine art fotoalbum cadeau. Willen jullie zelf een compleet album samenstellen? Upgrade dan naar het Heirloom Album (20x20cm, 24 pagina's). Alles in dit prachtige koffietafelboek is te customizen: van de kleur van de linnen cover, de gravering (een mooie tekst in goudfolie bijvoorbeeld) en de tailor-made box. De levertijd van het Heirloom Album is maximaal 6 weken.

€349 

Menu Menu