Privacy, cookies en Algemene Voorwaarden

Privacy en cookies

Ik respecteer de privacy van al mijn bezoekers en draag er zorg voor dat jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. Op deze pagina kun je lezen welke informatie deze website verzamelt, waarom en hoe je cookies kunt weigeren. Alles gelezen en nog steeds vragen? Mail me gerust: info@happyphotographer.nl.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine bestanden die jouw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op je eigen computer. Bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord op een website waar je lid van bent.

Piwik
Deze website gebruikt cookies van Piwik. Piwik is een hulpprogramma voor website-eigenaren. Met dit programma kunnen zij zien hoe bezoekers hun website gebruiken. In dit programma kan ik niet zien wie jij bent, jouw bezoek telt slechts als getal. Voorbeeld: als veel bezoekers al na een paar seconden afhaken op mijn prijzenpagina, dan geeft dat voor mij inzicht in wat eventuele klanten van mijn prijzen vinden. Zo kan ik inspelen op jullie wensen!

Via browser afmelden
Wil je op de Happy Photographer website niet gevolgd worden? Er is de mogelijkheid de browser plugin Ghostery te downloaden. Daarin kun je per website, of voor alle websites, aangeven welke tools jou wel en niet mogen volgen.

Algemene Voorwaarden

Op alle fotosessies en de daaruit voortvloeiende foto’s zijn de Algemene Voorwaarden van Happy Photographer van toepassing. De hier gepubliceerde voorwaarden zijn slechts een indicatie. Een up-to-date versie ontvang je met jouw boeking.