menuclose

Privacy, cookies en Algemene Voorwaarden

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag over welke gegevens Happy Photographer van jou verzamelt en waarom.

Gegevens van Happy Photographer
Happy Photographer
Noordvaarder 42
2134XZ Hoofddorp

info@happyphotographer.nl
www.happyphotographer.nl
KVK 55695132
BTW NL002213355B89

Privacy Verklaring

Welke gegevens worden verzameld?
Bij het invullen van het contactformulier op de website wordt naar de volgende persoonsgegevens gevraagd: jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens dienen als contactmiddel.

Bij boeking van iedereen vorm van portretfotografie en bruidsfotografie dient een vragenlijst ingevuld te worden. Hierin worden de wensen voor de fotografie vastgelegd. In het kader van die wensen vraagt Happy Photographer, naast jouw naam en e-mailadres, ook om jouw adresgegevens, telefoonnummer en (alleen bij portretfotografie) leeftijd. De gegevens zijn noodzakelijk om de diensten uit te voeren en producten af te kunnen leveren. Adresgegevens worden gebruikt om de producten behorende bij de diensten te kunnen afleveren en het telefoonnummer dient ter communicatiemiddel voorafgaand aan onze afspraak. De leeftijd dient ter voorbereiding op de fotosessie. Met deze informatie kan ik makkelijker inschatten welke fotografie werkwijze passend zal zijn.

Worden mijn gegevens gedeeld of bewaard?
Jouw gegevens komen na het invullen van de betreffende formulieren direct in de mailbox van Happy Photographer: zowel op de server van mijn webhost Antagonist als de server van Google via waar mijn e-mail loopt. Daar vormen ze samen een klantenbestand en tevens de administratie van Happy Photographer. NAW gegevens, telefoonnummers en e-mailadressen worden overgenomen op de factuur die naar jou als klant verstuurd wordt. Deze factuur wordt gedeeld met mijn boekhoudsysteem: Kees de Boekhouder. De foto’s voortvloeiend uit onze samenwerking en waarop jij/jullie herkenbaar zijn afgebeeld, vallen ook onder persoonsgegevens. Deze worden aan jou geleverd via een online gallery op de servers van Pixieset of Pass.

Als je betaalt voor de diensten van Happy Photographer worden jouw bankgegevens verwerkt. Happy Photographer is wettelijk verplicht om hiervan een administratie aan te leggen en te bewaren.

Jouw persoonsgegevens worden meegenomen in de backup van Happy Photographer op de volgende plekken: externe harde schijf, Backblaze en Dropbox. Het bewaren van foto’s betreft een extra service waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Jouw gegevens worden voor de volgende termijn bewaard:
– Antagonist: tot twee jaar na de samenwerking
– Google: tot twee jaar na de samenwerking
– Happy Photographer: tot zeven jaar na de samenwerking (of zolang als nodig voor de bedrijfsvoering)
– Kees de Boekhouder: tot zeven jaar na de samenwerking (of zolang als nodig voor de bedrijfsvoering)
– Pixieset/Pass: tot twee jaar na de samenwerking
– Externe harde schijf: tot zeven jaar na de samenwerking (of zolang als nodig voor de bedrijfsvoering)
– Backblaze: tot twee jaar na de samenwerking
– Dropbox: tot zeven jaar na de samenwerking (of zolang als nodig voor de bedrijfsvoering)

Jouw gegevens worden op alle platformen door een sterk wachtwoord beschermd.

Welke rechten heb ik?
Je hebt te allen tijde het recht om jouw eigen gegevens in te zien, te corrigeren en aan te vullen of op verzoek te laten verwijderen. Ook bestaat het recht op dataportabliliteit: je mag jouw eigen gegevens, gedeeld met Happy Photographer, opvragen en delen met andere organisaties. Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Happy Photographer met jouw persoonsgegevens omgaat.

Analytische cookies
Happy Photographer gebruikt Google Analytics om statistieken bij te houden. Google Analytics plaatst analytische cookies, waarmee Happy Photographer inzicht krijgt in hoe bezoekers de website gebruiken, en hoe de website kan worden verbeterd. Google Analytics is privacyvriendelijk ingesteld conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat betekent dat Happy Photographer een bewerkersovereenkomst heeft gesloten met Google, de laatste cijfers van jouw IP-adres worden afgeschermd, en geen gegevens worden gedeeld met Google. Ook maakt Happy Photographer geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de cookies van Google Analytics. Door deze instellingen is het niet vereist om jouw toestemming te vragen voor deze cookies. Wel wil ik je erop wijzen dat je ervoor kunt kiezen om cookies te weigeren in jouw browserinstellingen of te verwijderen uit jouw browser. Ook kun je cookies van specifieke partijen uitzetten via www.youronlinechoices.eu.

Via browser afmelden
Wil je op de Happy Photographer website niet gevolgd worden? Er is de mogelijkheid de browser plugin Ghostery te downloaden. Daarin kun je per website, of voor alle websites, aangeven welke tools jou wel en niet mogen volgen.

Algemene Voorwaarden

Op alle samenwerkingen en de daaruit voortvloeiende foto’s zijn de Algemene Voorwaarden van Happy Photographer van toepassing. De hier gepubliceerde voorwaarden zijn slechts een indicatie. De meest up-to-date versie ontvang je met jouw boeking.

let's connect on instagram