Your

Kind words

Inge

"Jeetje Melanie, wat een ontzettend vakwerk. We zijn echt zo ontzettend verliefd op de foto's!! Echt elke keer kijken we er weer opnieuw naar en worden we meer verliefd. Ik koos je uit omdat je als geen ander de liefde door kan laten klinken in je foto's. Geweldig om je bezig te zien en nu dit resultaat te zien!"Marit & Wouter

"De foto's zijn zo mooi! Precies de stijl die we voor ogen hadden. De foto's stralen echt uit hoe het tijdens onze bruiloft was. Tijdens de bruidsreportage weet Melanie je op je gemak te stellen en tijdens de ceremonie zelf heb je niet eens door dat ze er is. We hebben meerdere opmerkingen gekregen van mensen die de foto's bekeken en spontaan hun eigen dag over wilden doen, alleen al vanwege de mooie beelden."

Ekelien & Michiel

"In één woord: perfect. In ons eerste gesprek luisterde ze goed naar onze wensen, maakte snel een klik met onze kinderen en was enthousiast. Op onze bruiloft werkte haar enthousiasme en rust aanstekelijk en wist ze ons en onze drukke kinderen op gemak te brengen en prachtig vast te leggen. Het voelde zo goed dat we vaak niet door hadden dat ze er was. De foto's zijn daardoor echt, puur en precies zoals het was."

Ida & David

"Melanie heeft haar eigen stijl en weet je helemaal op je gemak te stellen in de bruidsreportage. Tijdens onze bruiloft was ze onopvallend aanwezig en toch heeft ze alle key-moments schitterend weten vast te leggen. De foto's geven helemaal de sfeer van onze bruiloft weer. We waren ook heel blij met haar online presentatie. Alles is volgens de modernste normen tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader!"

Marjan

"Het was relaxt, gezellig, vertrouwd. We hebben ons echt vermaakt en er belachelijk gave foto's aan over gehouden. Iedere cent enn minuut waard! Ze hebben allemaal wel iets: de foto's van ons vieren compleet - echt te gaaf! Die van mij en de kids apart  - zo bijzonder. De foto van Rob met de kids alleen - smelt! En de lieve foto's van mij en Rob samen.. zo blij als een kip."

Marielle & Ben

"Onze keuze voor Melanie was snel gemaakt. Wat je ziet op haar foto's is vooral liefde en plezier. We hebben ook op de dag zelf onwijs leuk gehad en ze was enorm betrokken. De foto's lijken net uit een magazine te komen. En dan al die positieve reacties op onze foto's.. wauw! We zijn onwijs tevreden en kunnen haar iedereen aanbevelen."