Inge.

"Jeetje Melanie, wat een ontzettend vakwerk. We zijn echt zo ontzettend verliefd op de foto's!! Echt elke keer kijken we er weer opnieuw naar en worden we meer verliefd. Ik koos je uit omdat je als geen ander de liefde door kan laten klinken in je foto's. Geweldig om je bezig te zien en nu dit resultaat te zien!"Elsa & Arjan.

"Onze keuze voor Melanie was snel gemaakt. Wat je ziet op haar foto's is vooral liefde en plezier. We hebben ook op de dag zelf onwijs leuk gehad en ze was enorm betrokken. De foto's lijken net uit een magazine te komen. En dan al die positieve reacties op onze foto's.. wauw! We zijn onwijs tevreden en kunnen haar iedereen aanbevelen."


Ekelien & Michiel.

"In één woord: perfect. In ons eerste gesprek luisterde ze goed naar onze wensen, maakte snel een klik met onze kinderen en was enthousiast. Op onze bruiloft werkte haar enthousiasme en rust aanstekelijk en wist ze ons en onze drukke kinderen op gemak te brengen en prachtig vast te leggen. Het voelde zo goed dat we vaak niet door hadden dat ze er was. De foto's zijn daardoor echt, puur en precies zoals het was."

Marjan.

"Het was relaxt, gezellig, vertrouwd. We hebben ons echt vermaakt en er belachelijk gave foto's aan over gehouden. Iedere cent enn minuut waard! Ze hebben allemaal wel iets: de foto's van ons vieren compleet - echt te gaaf! Die van mij en de kids apart  - zo bijzonder. De foto van Rob met de kids alleen - smelt! En de lieve foto's van mij en Rob samen.. zo blij als een kip."

Marit & Wouter.

"De foto's zijn zo mooi! Precies de stijl die we voor ogen hadden. De foto's stralen echt uit hoe het tijdens onze bruiloft was. Tijdens de bruidsreportage weet Melanie je op je gemak te stellen en tijdens de ceremonie zelf heb je niet eens door dat ze er is. We hebben meerdere opmerkingen gekregen van mensen die de foto's bekeken en spontaan hun eigen dag over wilden doen, alleen al vanwege de mooie beelden."

Kieke & Benjamin.

"Van alle trouwfotografen die wij van tevoren bekeken sprongen de foto's van Happy Photographer er gelijk uit. Melanie is professioneel en door haar warme persoonlijkheid en positiviteit maakt ze de dag nog specialer. Het fotomoment van ons tweeën maakte ze intiem en bijzonder. Ze is heel erg sociaal en kan goed met alle gasten overweg. Onze trouwfoto's zijn prachtig! Ze heeft de sfeer en emoties perfect in de foto's weten vast te leggen. Zo mooi hebben wij nog nooit op foto's gestaan."