Specificaties voor Samsung’s Galaxy A14 zijn zwaar gelekt

De aankomende Galaxy A14 van Samsung wordt binnenkort gelanceerd als opvolger van de Galaxy 13 5G en net als zijn voorganger zou het een relatief laaggeprijsde telefoon moeten zijn met ongewoon goede specificaties voor zijn prijs.

Nu, als specs voor de A14 hebben hun weg gevonden naar de @OnLeaks Twitter-pagina en naar de site Giznext vanwege een lek, kunnen we een idee hebben van hoe goed het apparaat zal zijn.

Onze focus ligt hier op de verwachte camera- en weergavetechnologie, voor fotografen die graag hun telefoons gebruiken bij het maken en plaatsen van geïmproviseerde foto’s.

Display- en cameratechnologie

Samsung’s Galaxy A14 had een Infinity-V-scherm dat vrij helder was en levendige kleuren leverde. De A14 zal dit echter iets verhogen met een Infinity-U-scherm dat naar verluidt ook vrij groot zal zijn met 6,8 inch met FHD + -resolutie op een LCD-paneel.

We hebben ook meldingen gehoord van een 6,5-inch schermgrootte, maar de meer specifieke details vermelden de afmetingen van de telefoonbehuizing van 167,7 mm x 78,7 mm x 9,3 mm.

De achterkant van de nieuwe telefoon zal ook erg lijken op die van de A13, met een drievoudig cameraontwerp met een flitser naar één kant tussen de eerste twee cameras.

We weten niet wat de resolutie of andere specificaties van deze camera’s zullen zijn, maar de A13 bood de belangrijkste quad-camera met 50 MP-resolutie compact pixel-technologie en had een f / 1.8 (groothoek) diafragma met fase autofocus. Het had ook een 8MP-camera aan de voorkant voor selfies.

We verwachten dat de specificaties van de A14 minstens zo goed zullen zijn, maar hopelijk met een paar kleine verbeteringen om zijn status als opvolger te rechtvaardigen.

Andere functies en specificaties

De lekken over de Galaxy A14 wijzen ook op een batterij die iets groter is en dus langer meegaat. De gerapporteerde dikte van de telefoon is 0,5 mm groter dan die van de A13, dus dit zou een iets betere batterij kunnen betekenen. Dit zou geweldig zijn omdat zelfs de batterij van de A13 een flinke 5.000 mAh heeft, wat in feite meer is dan wat je zou vinden in de nieuwste iPhone 14-modellen van Apple.

De Galaxy A14 zal mogelijk ook 5G-netwerkondersteuning bevatten en zal waarschijnlijk ook nieuwe hardware hebben. Afgezien van deze specificaties, ziet een groot deel van de telefoon er echt uit alsof hij erg op de A13 zal lijken in zijn uiterlijk, algehele bouw en de meeste functies.

Tot nu toe is er geen woord over een prijs of specifieke releasedatum voor de Samsung Galaxy A14.

trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer