Een Happy Photographer bruidsreportage is zacht en liefdevol met een magazine gloss. Jullie op je allermooist met veel aandacht voor ongedwongen momenten. Ik word gelukkig van échte liefde, van enthousiasme en heel veel lol, van waanzinnige locaties en aandacht voor styling. Het liefst fotografeer ik dit allemaal samen op jullie dag. 

En jullie? Jullie willen samen het feestje van je leven vieren. Een tikkeltje klassiek misschien, maar absoluut niet oudbollig. Pretty things zijn belangrijk: van de mooiste kleuren en wedding decoratie tot een waanzinnige locatie. Zakelijk? No way! Lekker relaxed en vooral genieten met de liefste mensen om jullie heen. Zacht & liefdevol, licht en vooral ongedwongen: dát zijn de foto's die jullie willen hebben. 

Kennismakingsgesprek

Iedere bruidsreportage begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het ontzettend belangrijk dat (het plannen van) jullie bruiloft van begin tot eind een fijne ervaring is. Daarom trakteer ik jullie graag op een drankje in een leuk restaurant in Haarlem of spreken we af via Skype zodat we jullie dag tot in de puntjes kunnen bespreken. Ik neem voorbeelden mee van bruidsreportages en bruidsalbums en denk alvast met jullie wensen mee. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie dag de allermooiste wordt.

Bekijk alvast de FAQ voor de meest gestelde vragen van andere bruidsparen. 

Reservering & Betaling

Bij boeking ontvangen jullie een reserveringsbevestiging met alle informatie die jullie nodig hebben en een linkje naar de Happy Photographer Questionnaire: wat hopen jullie van de dag en welke foto's vinden jullie extra belangrijk? Laat in de vragenlijst al jullie wensen achter. Zo kan ik deze meenemen tijdens het fotograferen. Naast de Questionnaire ontvangen jullie bij boeking ook de eerste factuur. Deze betreft 30% van het totaalbedrag en dient binnen twee weken voldaan te zijn. De betaling reserveert jullie datum definitief in mijn agenda.  

In de aanloop naar jullie huwelijk hebben we per mail contact over jullie dag. In de week voorafgaand aan jullie huwelijk volgt de tweede en laatste factuur van 70% van het totaalbedrag. De betaling dient uiterlijk twee weken na jullie huwelijk voldaan te zijn. Geen zin om na jullie feestje nog na te hoeven denken over geldzaken? Op deze manier kunnen jullie ook al voor de grote dag de betaling van jullie lijstje afstrepen. 

Tijdens jullie Bruiloft

Ik vind het belangrijk om de dag vast te leggen zoals hij is en ben totaal niet van het poseren en momenten aansturen. Als jullie maar vol kunnen genieten van alle liefde, van elkaar en de mensen om jullie heen! Tijdens het grootste gedeelte van de dag merken jullie waarschijnlijk niet eens dat ik erbij ben. Door goed te kijken en te anticiperen, fotografeer ik juist die momentjes die jullie dag ‘van jullie’ maken: een bulderende lach van papa, jullie blikken over en weer, maar ook alle styling en decoratie waar jullie zo hard aan hebben gewerkt.

Na Afloop

Al binnen twee weken na jullie huwelijk volgt de volledige bruidsreportage digitaal op jullie eigen foto-website. Via de mail maken we een afspraak voor de overhandiging van jullie USB-stick en bruidsalbum: een kleine afterparty en een vrolijk eind aan onze samenwerking! Hebben jullie voor een upgrade naar een groter album gekozen? Dan kiezen jullie de foto's in het album zelf. Jullie ontvangen tegelijkertijd met de bruidsreportage een eerste digitale versie van jullie bruidsalbum waarop jullie aanpassingen kunnen doen. De levertijd van een Luxe Album is 6 weken vanaf het moment dat jullie de digitale versie goedkeuren.