Bruidsfotografie

Werkwijze

Een Happy Photographer bruidsreportage is zacht en liefdevol met een magazine gloss. Jullie op je allermooist met veel aandacht voor ongedwongen momenten. Ik word gelukkig van échte liefde, van enthousiasme en heel veel lol, van waanzinnige locaties en aandacht voor styling. Het liefst fotografeer ik dit allemaal samen op jullie dag. 

En jullie? Jullie willen vol liefde en enthousiasme samen het feestje van je leven vieren. Een tikkeltje klassiek misschien, maar absoluut niet oudbollig. Pretty things zijn belangrijk: van de mooiste kleuren en wedding decoratie tot een waanzinnige locatie. Zakelijk? No way! Lekker relaxed en vooral genieten met de liefste mensen om jullie heen. Zacht & liefdevol, licht en vooral ongedwongen: dát zijn jullie foto's. En ik ben jullie fotograaf. Let's meet! 

Onze allereerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek in het centrum van Haarlem. Ik vind het ontzettend belangrijk dat (het plannen van) jullie bruiloft van begin tot eind een fijne ervaring is. Daarom trakteer ik jullie graag op een drankje in een leuk restaurant zodat we jullie dag tot in de puntjes kunnen bespreken. Ik neem voorbeelden mee van bruidsalbums en de USB-stick waarop jullie straks jullie foto's krijgen en denk alvast met jullie wensen mee. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie dag de allermooiste wordt.

Bekijk alvast de Bruidsfotografie Gids met de meest gestelde vragen van andere bruidsparen. 

Info & Betaling

Bij boeking ontvangen jullie een reserveringsbevestiging met alle informatie die jullie nodig hebben en een linkje naar de Happy Photographer Questionnaire: wat hopen jullie van de dag en welke foto's vinden jullie extra belangrijk? Laat in de vragenlijst vooral al jullie wensen achter. Bij de reserveringsbevestiging ontvangen jullie ook de eerste factuur van 30% van het totaalbedrag. Deze betaling reserveert jullie datum in mijn agenda.  

In de week voor jullie huwelijk ontvangen jullie de tweede factuur van 70% van het totaalbedrag. De betaling dient uiterlijk twee weken na jullie huwelijk voldaan te zijn. Geen zin om na jullie feestje nog na te hoeven denken over geldzaken? Op deze manier kunnen jullie ook al voor de grote dag de betaling van jullie lijstje afstrepen. 

Jullie Bruiloft

Op de dag zelf geniet ik oprecht van elk moment met jullie mee, maar ben ik verder vooral op de achtergrond aanwezig. Ik ben niet van het poseren en momenten aansturen, maar vind het juist heel belangrijk om de dag vast te leggen zoals hij is. Als jullie inner circle 's ochtends al aanwezig is, stel ik mij graag aan hen voor. Zo kan ik de rest van de dag af en toe extra op hen letten. Er gebeurt zoveel op jullie trouwdag en de ontroerde blik van mama of de bulderende lach van opa zijn dingen die jullie misschien niet direct meemaken. Extra mooi om later terug te kunnen zien! 

Na Afloop

Binnen een week ontvangen jullie de eerste foto’s in een preview blog op de Happy Photographer website. Deze blog kunnen jullie delen met vrienden & familie. Al binnen twee weken na jullie huwelijk volgt de volledige bruidsreportage op jullie eigen foto-website. Ondertussen is jullie kleine fine art bruidsalbum al naar de drukker. Hebben jullie voor een upgrade naar een groter album gekozen? Dan kiezen jullie de foto's die in het album gaan zelf. Jullie ontvangen dan tegelijkertijd met de bruidsreportage een eerste digitale versie van jullie bruidsalbum waarop jullie aanpassingen kunnen doen. De levertijd van een bruidsalbum is 6 weken vanaf het moment dat jullie de digitale versie goedkeuren. Het liefst spreek ik persoonlijk met jullie af om jullie USB (in mooi cadeaupakketje) & bruidsalbum te overhandigen: een kleine afterparty en een vrolijk eind aan onze samenwerking!