Je wilt elk klein momentje bewaren omdat je beseft hoe rijk je bent. Je ligt niet wakker van een plukje haar dat verkeerd zit, maar bent wél verliefd op styling, op mooie zachte kleuren & fijne patronen. Het belangrijkst? Samen lachen, glinsteren en oprecht plezier hebben, jullie zelf zijn.  

Reserveren & Betalen

Per mail kijken we samen eerst naar een datum en een perfecte locatie voor jullie fotosessie. Daarna volgt de reserveringsbevestiging met bijbehorende Happy Photographer Questionnaire: wat inspireert jou, maakt je aan het lachen en welke foto's vind je extra belangrijk? Zo kan ik jullie wensen extra goed meenemen bij het fotograferen. Bij de reserveringsbevestiging ontvangen jullie ook meteen de factuur. Deze dient uiterlijk op de dag van de fotosessie voldaan te zijn. 

Wat is een goede outfit? Hoeveel foto's krijgen wij? En wat doen we als het regent? Vind alle veel gestelde vragen in de FAQ.

Tijdens de fotosessie

Beseffen wat je hebt en wie je lief is. Trots zijn op wie je bent en alles wat jullie uniek maakt. Vol overgave en plezier. Jezelf zijn. Dát is het ultieme recept voor een Happy Photographer fotoshoot. Om te zorgen dat jullie lekker jezelf kunnen zijn en de foto's ongedwongen worden, maak ik door de hele fotoshoot heen gebruik van kleine opdrachtjes en spelletjes. Van kietelen en een wedstijdje rennen tot de kinderen vertellen waar jullie het meest trots op zijn: het zorgt voor échte aandacht voor elkaar. 

Foto's uitkiezen

Je ontvangt de foto's van jullie fotosessie al binnen twee weken op jouw eigen foto-website. Kies zelf je favoriete foto's uit en bestel meteen prachtige fotoproducten om iedere dag van na te genieten.