Portretfotografie

Werkwijze

Je wilt elk klein momentje bewaren omdat je beseft hoe rijk je bent. Je ligt niet wakker van een plukje haar dat verkeerd zit, maar bent wél verliefd op styling, op mooie zachte kleuren & fijne patronen. Het belangrijkst? Samen giechelen, glinsteren en oprecht plezier hebben, jullie zelf zijn - met alle quirks en gekkigheid. Naar een perfect plaatje ben je niet op zoek, je wilt een document van wie jullie zijn. En ik ben jullie fotograaf. 

Info & Betaling

Enthousiast? Mail mij om met jullie plannen en wensen. Samen kiezen we een datum en gaan we kijken welke locatie bij jullie past. Bij boeking ontvangen jullie een reserveringsbevestiging met alle informatie die jullie nodig hebben en een linkje naar de Happy Photographer Questionnaire: wat inspireert jou, maakt je aan het lachen en welke foto's vind je extra belangrijk? Bij de reserveringsbevestiging ontvangen jullie ook de factuur. Deze dient uiterlijk op de dag van de fotosessie voldaan te zijn. 

Wat trek je aan? Wat is de perfecte fotolocatie? En, hoe relax je straks tijdens jullie sessie? Lees het in de Fotosessie Gids.

Jullie Fotosessie

Beseffen wat je hebt en wie je lief is. Trots zijn op wie je bent en alles wat jullie uniek maakt. Vol overgave en plezier. Jezelf zijn. Dát is het ultieme recept voor een Happy Photographer fotoshoot. Om te zorgen dat jullie lekker jezelf kunnen zijn en de foto's ongedwongen worden, maak ik door de hele fotoshoot heen gebruik van kleine opdrachtjes en spelletjes. Van kietelen en een wedstijdje rennen tot de kinderen vertellen waar jullie het meest trots op zijn: het zorgt voor échte aandacht voor elkaar. Het werkt voor alle leeftijden en zorgt voor oprecht plezier!

Na Afloop

Je ontvangt jouw foto's al binnen twee weken na onze sessie op jouw eigen foto-website. Kies zelf je favoriete foto's uit en bestel prachtige fotoproducten om iedere dag van na te genieten.