menuclose

Een complete bruids-

reportage is er vanaf €1950.

Samen de liefde vieren met jullie vrienden en familie, goed eten en vooral: een fijne sfeer. Als bruidsfotograaf leg ik voor jullie de ongedwongen momenten vast met extra focus op jullie & jullie gasten, de emoties en de sfeer. 

Een complete bruidsreportage is er vanaf €1950. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, 200 foto’s, een klein bruidsalbum, een online gallery & download, een preview binnen één week na jullie trouwdag en een levertijd van drie weken.

​> Minimaal 200 bruidsfoto’s (bij 6 uur fotografie)
> Super snelle levertijd: binnen drie weken ontvangen jullie de hele bruidsreportage al
> Linnen bruidsalbum van 15x15cm met 24 pagina’s
> Tweede fotograaf standaard als assistent mee voor bruiloften van 10+ uur
> Een preview binnen 1 week zodat jullie z.s.m. foto’s kunnen delen
> Online gallery & download

Gemiddeld wordt er door bruidsparen €2500-€3000 uitgegeven. Bij het aanvragen van een kennismakingsgesprek ontvang je de volledige prijslijst met alle mogelijkheden, waaronder een upgrade naar het prachtige luxe bruidsalbum, ouderalbums en een tweede fotograaf.

Werkwijze

Past Happy Photographer bij jullie?

 

Je kunt de keuze ten slotte maar één keer maken, dus het is super logisch dat je niet zomaar met een bruidsfotograaf in zee gaat. Ik ben Melanie, al bijna 10 jaar bruidsfotograaf in Haarlem en daarbuiten, blij ei en eeuwig enthousiast (vandaar de bedrijfsnaam ;-)). Ik ben in 2018 getrouwd met Dennis en mama van onze zoon Hugo.

 

Klein detail: ik ben 1.60m en daarom van nature onopvallend, haha! Het helpt me bij het fotograferen omdat ik graag op ga in jullie vrienden- & familiekring. Zo kan ik ongezien de meest ongedwongen, echte momenten voor jullie vastleggen. De traan van oma tijdens de ceremonie en die liefdevolle aai over je wang van papa. Een grapje of een blik tussen jullie beiden en de lol die jullie vrienden samen hebben. Momenten die je voor altijd wil bewaren en momenten die je misschien niet eens bewust hebt meegemaakt.

Ik vind niets heerlijker dan mensen uitbundig gelukkig zien. Ik lach en huil mee (#notashamed), maar ben - vanuit mijn ervaring met al die bruiloften - ook een rustpunt en raad voor jullie op de dag. Voorafgaand kijk ik graag mee met de planning en denk ik mee waar jullie dat fijn vinden.

 

Ik geloof dat goede leveranciers het verschil maken en heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of dat nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland. Ik werk graag in de regio Haarlem, Amsterdam en Leiden maar ook zeker daarbuiten.


Goede sfeer? Check. Ultiem genieten zonder stress? Check. Heel veel lekker eten en fijne, ongedwongen foto's van alles? I'm your girl!

Reserveer jullie kennismaking

Maak kennis met mij en reserveer een Skype gesprek! In de eerste kennismaking hebben we het, op korte termijn en lekker vanuit je eigen huis, uitgebreid over al jullie wensen en plannen. We nemen de tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden van bruidsfotografie bij Happy Photographer en hoe ik bij jullie dag pas. Voorafgaand aan het gesprek ontvangen jullie van mij een volledige prijslijst.

Mail Melanie

Hoera! Je bericht is verstuurd.Er is iets misgegaan. Jouw bericht is niet verstuurd.

Of los via: info@happyphotographer.nl

 

Happy Photographer is gevestigd in Hoofddorp.

reviews

Wat andere bruidsparen zeggen:

Recensie over bruidsfotograaf Happy Photographer in Haarlem

Megan & Igor

 

"We zijn zo blij dat we voor Melanie gekozen hebben! We waren meteen al fan van haar zachte foto stijl. En omdat we allebei niet zo van het op de foto gaan zijn, zochten we een fotograaf die niet te "in your face" zou zijn. En dat is Melanie, ze is de perfecte combinatie van enthousiast & discreet. We kregen al snel een sneak preview van de foto's en waren meteen verliefd, ze had de sfeer en allerlei kleine details/momentjes perfect vastgelegd. En toen we alle foto's kregen werd het alleen maar beter! Dankjewel Melanie, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!"

Recensie over bruidsfotograaf Happy Photographer in Haarlem

Madeline & Michiel

 

"Vanaf het eerste contact was er meteen een klik. Poseren en statige foto’s zijn niet ons ding, wij zochten een fotograaf die de sfeer van de dag en de spontane momenten met familie en vrienden kon vastleggen. En dat is precies wat Melanie heeft gedaan. Ze ging heerlijk op in de groep en deed haar eigen ding, dit alles eigenlijk zonder dat wij er iets van merkten. Onze kleine neefjes en nichtjes liepen met haar weg. De snelle preview na de bruiloft was heel fijn. Onze foto's zijn helemaal perfect: precies zoals wij het voor ogen hadden!"

Recensie over bruidsfotograaf Happy Photographer in Haarlem

Annika & Sam

 

"We hadden eerder een shoot met Melanie gedaan en vonden haar relaxte manier van werken helemaal super. Melanie is niet alleen een geweldige fotograaf maar helpt ook waar nodig en niets is teveel. Foto's maken is altijd spannend maar door haar voelden we ons helemaal op ons gemak. Het allerbelangrijkste is, vinden wij, dat je een fotograaf moet kunnen vertrouwen je dag zo vast te leggen dat alles wat jij belangrijk vindt op de foto staat. Je foto's zijn het enige echte tastbare dat je hebt na zo'n speciale dag en wij vinden onze foto's echt de allermooiste!"

let's connect on instagram