menuclose

Branding fotoshoot op het strand met Daphne

Branding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemer

Een branding fotoshoot op het strand: ik zou er honderd van kunnen doen! Op een frisse vrijdagochtend in februari ging ik op pad met fotografe Daphne voor mooie beelden die ze online kan gebruiken op haar website & social media kanalen.

En daarvoor streek ik wederom neer op het strand van Noordwijk. Het is hier gewoon altijd mooi voor foto’s! Daphne kent mij al iets langer. Eerder fotografeerde ik haar bruiloft en volgde ze bij mijn andere bedrijf, Happy Hazy, een mentortraject. Maar dat maakt deze fotoshoot voor haar niet minder spannend, haha. Ik snap het ook wel: op de foto gaan is niemands hobby en dan moet je maar hopen dat het allemaal een beetje lukt zoals je in je hoofd hebt. Het doel is toch om foto’s te ontvangen en dan te denken: wauw, ik vind mezelf mooi!

Branding fotoshoot op het strand

Gelukkig valt die spanning meestal heel snel weg. Tijdens een branding fotoshoot kun je namelijk ook best een beetje lol hebben. En dat helpt! Tussendoor laat ik ook veel foto’s zien zodat je alvast kunt bekijken hoe de resultaten worden. Met het bewerken van deze serie wist ik al dit ik héél blij was, maar toen ik deze reactie van Daphne kreeg, was het compleet: “Wat ben je snel! Super, dank je wel zeg! Ben er zo ontzettend blij mee!! Beyond goed gelukt echt! Heel erg fijn.”⁠

Daar doe ik het voor! Girlpowerrrr.

Branding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerFoto van cameraFotograafBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerZakelijke portretfotografie op het strand bij Nomade BeachhouseZakelijke portretfotografie op het strand bij Nomade BeachhouseZakelijke portretfotografie op het strand bij Nomade BeachhouseBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemerBranding fotoshoot op het strand van een vrouwelijke ondernemer

Wil jij ook een branding fotoshoot voor jouw bedrijf? Check dan de mogelijkheden voor een fotoshoot.

let's connect on instagram