menuclose

Bruiloft bij het Veerkwartier in Haarlem | Megan & Igor

Bruidspaar danst bij het Veerkwartier tijdens hun bruiloft

Aaah, deze bruiloft bij het Veerkwartier in Haarlem was zo leuk! Megan & Igor hebben er echt een mooi en intiem feest van gemaakt op prachtige plekken aan de wateren van Haarlem, met een overload aan taart, familie uit Nederland en de UK en heel veel liefde. 

Maar goed, even terug naar het begin. Megan en ik kennen elkaar namelijk al heel lang – van de middelbare school – en we hadden elkaar al jaren niet gezien. Tot ze samen met Igor bij mij aan tafel zat voor een bruidsgesprek. Te leuk om haar op deze manier weer te zien!

Bruiloft bij het Veerkwartier

Megan en Igor beginnen hun bruiloft in dezelfde straat: Megan thuis en Igor bij hun ceremoniemeesters aan de overkant. De ‘first look’ vindt pas plaats op de trouwlocatie. Igor komt met een Fiat 500 aan bij Molen de Adriaan, even verderop in Haarlem, en Megan aan de arm van haar vader. De ceremonie is ontroerend en lief en zonovergoten.

Voor de bruidsreportage gaan we, na de ceremonie, richting de Veerplas waar later bij het Veerkwartier ook de receptie, het diner en het feest zullen plaatsvinden. Aan de overkant van het water hebben we goed zicht op de trouwlocatie en tegelijkertijd lekker schaduw tegen de zon. Alles wat rest is: lekker eten, dansen, kletsen en genieten van het ondergaande zonnetje. Klinkt perfect he? Was het ook.

Een bruiloft bij Molen de AdriaanEen bruidspaar bij Molen de Adriaan in HaarlemEen bruidspaar bovenop Molen de Adriaan in HaarlemBruidspaar bij de Veerplas tijdens hun bruidsreportageBruiloft bij het Veerkwartier in HaarlemVeerkwartier verwelkomt bruidspaarBruiloft bij het VeerkwartierBruidsgezelschap tijdens hun diner bij het VeerkwartierBruidspaar danst tijdens hun bruiloft bij het VeerkwartierBruidspaar zoent tijdens hun bruiloft bij het Veerkwartier

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Elsa & Arjen trouwen bij het Veerkwartier
Verrassingsbruiloft bij Molen de Adriaan
Buiten trouwen bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram