De Gezinsfotografie Workshop – April 2018

Familie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

De Gezinsfotografie Workshop: wat blijft het toch een cadeautje. De twaalfde editie alweer en wat was ‘ie weer leuk met een fijn gezin, een zonnetje en toffe fotografen bij ’t Wed in Overveen.

Wederom beginnen we ‘s ochtends bij mij aan de keukentafel om mijn werkwijze uitvoerig te bespreken. We hebben het over hoe je klanten spontaan en ongedwongen op de foto krijgt, zéker met kindjes, maar we gaan ook diep in op alles wat daarvoor en daarna gebeurt: de kracht van specialiseren, een goede website, hoe en wat je aflevert aan klanten en hoe je ervoor zorgt dat iedereen super-duper blij is met het resultaat.

Afsluiten doen we in de duinen met een fotoshoot en een lunch. Milou en haar gezin hadden er eigenlijk de vorige keer al bij moeten zijn, maar kleine Mika werd ziek. Gelukkig was er een tweede kans, want ik had deze lieve mensen niet willen missen. Wat een leuke kindjes vol energie! Ze waren de perfecte leerschool om in de praktijk mijn werkwijze op uit te oefenen. Enne, het verbaast me iedere keer weer als zo’n hele groep fotografen ze eigenlijk niets doet. Menig mens zou er toch een beetje nerveus van worden. ;-)

Bijgaand wat foto’s van de ochtend!

Familie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de duinen bij Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

SaveSave

no comments
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu Menu