menuclose

De Gezinsfotografie Workshop – Februari 2018

Familie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy Photographer

De tiende (!) Gezinsfotografie Workshop was een feestje. Een winters feestje, want toen ik ’s ochtends opstond dwarrelde er zomaar sneeuwvlokken naar beneden! Het resulteerde in magische plaatjes in de Kennemerduinen.

Het geven van workshops is echt een cadeautje. Ik word iedere keer weer gelukkig als ik merk dat iedereen enthousiast is, niet bang is om vragen te stellen en kennis te delen, lief te zijn tegen elkaar en te groeien. Ook dit keer beginnen we met koffie, thee en koekjes bij mij aan de keukentafel om mijn werkwijze (van klanten trekken en de fotosessie zelf tot nabestellingen) uitvoerig te bespreken en eindigen we met een familie fotoshoot & warme chocomel + tosti’s op mijn favoriete plekje in de duinen.

En, wat hebben we toch altijd geluk met het weer tijdens De Gezinsfotografie Workshop. Vorig jaar was het net zo mooi; toen was alles vol rijp. Dit jaar hebben we echte sneeuw en is het zo mogelijk nog kouder. Mama Debbie komt samen met man Gerard en hun twee meiden, Cato en Dide, naar Haarlem toegereden om met ons de kou te doorstaan. ;-) En dan kan het oprecht twee kanten op gaan want niemand staat voor zijn of haar plezier vrijwillig een uur lang in een gevoelstempersatuur van -15. Maar jeetje, wat deden ze het goed! De meiden hebben het super goed vol gehouden. Wat was het fijn om dit gezin te mogen vastleggen. Zoveel liefde en plezier. Op naar editie maart!

Familie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in de sneeuw bijj de Kennemerduinen. Fotografie: Happy Photographer

SaveSave

SaveSave

let's connect on instagram