De Gezinsfotografie Workshop – Juni 2017

Zomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy Photographer

De vierde Gezinsfotografie Workshop van het jaar alweer! En wat voor één: met het tropische weer en prachtig gestijlde gezin wat we cadeau kregen.

Ja, jongens.. wat moet ik hier nu eigenlijk over zeggen? Ik val soms een beetje in herhaling als ik over de workshop blog, maar hij is iedere keer weer zó leuk! Dat dus. Dat wil ik nu eigenlijk weer zeggen. Wat hadden we een leuke groep meiden bij elkaar, wat waren ze leergierig en wat hadden we geluk met het weer en het prachtige gezin.

Mijn favoriete plekje in de duinen stelt nooit teleur en Demelza paste met haar meiden zo mooi en zo liefdevol in de omgeving. Ze waren zo leuk gestijld. Dit is het perfecte voorbeeld van wat er gebeurt als je aandacht besteedt aan je kleding, het hele beeld wordt er nog tien keer mooier van! Ik durf gerust te zeggen: trek lering uit dit spijkerbroeken en witte t-shirts verhaal 2.0. Dít is pas mooi!

Anyway, ik heb echt weer een heerlijke dag gehad en heb met heel veel plezier laten zien waarom ik gezinssessies zo leuk vind en hóe ik ze dan doe. Dank jullie wel lieve meiden voor jullie vertrouwen en enthousiasme en dankjewel lieve Demelza dat je erbij wilde zijn. <3

Zomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy PhotographerZomerse familie fotoshoot in de duinnen bij Haarlem door fotograaf Happy Photographer

no comments
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu Menu