menuclose

De Gezinsfotografie Workshop – Maart 2018

Familie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

De tweede Gezinsfotografie Workshop van dit jaar was net zo’n feestje als de eerste. Maar oke, met véél betere temperaturen en dus zonder skisokken. Wel weer bij ’t Wed en met een hele fijne groep deelnemers.

Met thee en koekjes beginnen we ’s ochtends bij mij aan de keukentafel om mijn werkwijze uitvoerig te bespreken. We hebben het over hoe je klanten spontaan en ongedwongen op de foto krijgt, zéker met kindjes, maar we gaan ook diep in op alles wat daarvoor en daarna gebeurd: de kracht van specialiseren, een goede website, hoe en wat je aflevert aan klanten en hoe je ervoor zorgt dat iedereen super-duper blij is met het resultaat.

Afsluiten doen we zoals gewoonlijk in de duinen met een fotoshoot. Tessel kwam van dichtbij met haar gezin: ze wonen in hartje Haarlem en rijden, net als ik, in tien minuten naar de duinen toe. En wat ben ik daar blij om! Haar gezin is zo leuk en liefdevol. Zo fijn om te fotograferen!

Extra editie april | Wil jij erbij zijn?
Ook dit keer weer dank aan alle lieve deelnemers voor het enthousiasme en het vertrouwen in Happy Photographer! Normaal was dit de laatste workshop van 2018 geweest, maar stiekem denk ik er over na om in april een extra editie te doen. Dus: wil jij erbij zijn in april en heb je voorkeuren voor een dag of datum? Let me know! Er zijn maar vier plekjes beschikbaar.

Familie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij 't Wed in Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

let's connect on instagram