menuclose

Bruiloft bij Central Park in Voorburg // Madeline & Michiel

Fine Art Wedding in Central Park en Den Haag. Bruidsfotograaf: Happy Photographer

Een bruiloft bij Central Park in Voorburg stond al een tijdje op mijn lijstje! Ik ben echt verliefd op bruiloften in grote klassieke steden, dus toen Madeline en Michiel vertelden dat ze hier gingen trouwen was ik meteen al verkocht, haha.

En die dag begon al vroeg om het make-uppen en aankleden van Madeline vast te leggen. Ze heeft in Central Park geslapen met haar vriendinnen en de kamer plus bijbehorend uitzicht is werkelijk fantastisch. Michiel komt haar hier ophalen en daarna vertrekken we naar het centrum van Den Haag voor de fotoshoot. We zien alles: het Binnenhof, de Hofvijfer en de Passage, pakken zelfs nog even de tram en gapen naar de winkelruiten van Schaap & Citroen waar Madeline en Michiel een tijdje geleden hun ringen kochten.

Voor de ceremonies gaan we weer terug naar Voorburg. Het gemeentelijk huwelijk vindt plaats bij Huygens Hofwijck en het kerkelijk huwelijk in de prachtige Oude Kerk. Beide ceremonies zijn ontroerend. Waar bij Hofwijck énorm gelachen wordt, worden in de kerk juist mooie en betekenisvolle woorden gedeeld. Het blijft bijzonder om hier als ‘vreemde’ bij te mogen zijn. Als we na de kerk weer teruggaan naar Central Park staat daar de dinertafel al klaar. Er wordt heerlijk gegeten en wederom heel veel gelachen. Wat een mooi feestje!

Lieve Madeline en Michiel, nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk. Ik wens jullie nog heel veel geluk en liefde samen. <3

Trouwjurk hangt in de Royal Suite bij Central Park in VoorburgTwee mannen lezen een krant bij Central Park in VoorburgBruid kleedt zich aan tijdens haar bruiloft bij Central ParkBruid in de Royal Suite bij Central Park in VoorburgCentral Park in VoorburgBruidsreportage in hartje Den HaagBruiloft in Den HaagBruid in Den HaagBruidspaar in Den HaagBruidsreportage in de Passage in Den HaagBruid op het BinnenhofBruid op het BinnenhofBruidsreportage op het BinnenhofBruidsreportage op het BinnenhofBruidsreportage op het BinnenhofBruidegom op het BinnenhofBruidegom met zijn vrienden op zijn bruiloft bij Central ParkBruidspaar loopt naar hun bruiloft bij Central Park in VoorburgTrouwen bij Huygens' Hofwijck in VoorburgBruidspaar in Huygens' Hofwijck bij VoorburgTrouwceremonie bij Huygens' HofwijckBruiloft in de Oude Kerk in VoorburgTrouwceremonie in de Oude Kerk in VoorburgTrouwceremonie in de Oude Kerk in VoorburgBruidspaar voor Central ParkDiner tijdens een bruiloft op Central ParkBruid bedankt vader tijdens haar bruiloft bij Central Park in VoorburgToast tijdens bruiloft bij Central Park

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Samantha & Alex trouwen bij Orangerie Elswout
Stadse bruiloft in hartje Amsterdam
Bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram