menuclose

Gezinsfotografie Haarlem // Marjan

Gezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

Marjan is een hele lieve collega; ze is net zelf begonnen met het fotograferen van gezinsessies en volgde vorige maand de Gezinsfotografie Workshop. Vandaag is ze in Haarlem samen met haar Rob en hun súperrrr schattige kids Tijn en Guusje voor hun eigen Happy familie sessie.

Best een beetje spannend, want van een collega weet ik gewoon dat ze precies weet waar ik op elk moment van de sessie mee bezig ben. Het voelt een beetje ‘bloot’? Haha! Geeft voor de rest niets, want Tijn en Guusje stelen de show. Wat zijn ze vreselijk lief. Ze hebben allebei enorme pretbekkies en dat is heerlijk fotograferen.

We zijn bij ’t Wed, want ja, waar anders? ;-) En we hebben ondanks dat het een zaterdag is, het duingebied redelijk voor onszelf. Marjan heeft warme chocolademelk met slagroom meegenomen (ook voor mij, smelt!) zodat we tussendoor ook nog even pauze kunnen houden. Pauze van al het geren en alle spelletjes en vooral pauze van het zoeken naar sporen. Want Tijn is een kleine Freek Vonk, zo blijkt. Inclusief cardboard cutout in zijn kamer, volgens mama Marjan.

Als de kids even uitrazen maak ik ook nog wat foto’s van haar, zodat ze die straks op haar nieuwe website kan gebruiken. Lieve Marjan: onwijs bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme en héél veel succes met jouw eigen toekomst. Hierbij een klein voorproefje van jullie sessie. <3

Gezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerGezinsfotosessie in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

let's connect on instagram