menuclose

Hugo is geboren

Hugo is geboren! | Happy Photographer

Lieve allemaal, dit is Hugo: onze prachtige zoon. Hij is begin december geboren en wij zijn stapelverliefd.

Sinds hij er is, zijn de dagen veranderd en eigenlijk het hele leven ook. Ik wist niet dat je zo trots kon zijn op poepluiers en boertjes, zo verliefd op een glimlach en zoveel tijd kon besteden aan eigenlijk helemaal niets. Maarre, laten we eerlijk zijn: dat je je ritme even helemaal kwijt bent is best een dingetje, dat je altijd nét thee zet en even wilt gaan zitten als hij besluit het op een huilen te zetten ook en dat je je de eerste week voelt alsof je door een vrachtwagen overreden bent had ik bijvoorbeeld best willen overslaan, haha.

Inmiddels zijn we aardig gewend aan deze wervelstorm. Dennis is weer aan het werk gegaan en ik ga ook langzaam weer dingen voor Happy Photographer oppakken. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en hele mooie dingen te gaan maken in 2018. De eerste sessies en huwelijken staan alweer ingepland. Let’s go!

Anyway, jij bent hier stiekem natuurlijk gewoon voor de foto’s. Toch? ;-) Even spieken hoe Hugo er dan uitziet. Hihi, ik zou zelf ook razend benieuwd zijn. Renate van Renate Fotografie was twee weken geleden bij ons voor zijn allereerste fotoshoot en we zijn zo blij met het resultaat! Dus eh, hier is ‘ie dan: onze mooie Hugo.

Hugo is geboren! | Happy PhotographerHugo is geboren! | Happy PhotographerHugo is geboren! | Happy PhotographerHugo is geboren! | Happy Photographer

let's connect on instagram