menuclose

Ik ben verloofd!

Happy Photographer gaat trouwen

AAAAAAAAAAAAAAAAH! Ik ben verloofd!! Ik ben verloofd. Ik kan het echt niet vaak genoeg zeggen.

Zag ik het aankomen? Was het alles waar ik van gedroomd had? Hoe? Waar? Ik neem je mee naar New York. De wereldstad stond al jaren op mijn lijstje en dan het liefst met kerst omdat álles dan versierd is. We gingen dus naar New York, dat hadden we gepland. We gingen ook naar Cold Spring, een dorpje verder Upstate dat je kunt vergelijken met Stars Hollow (Gilmore Girls). Ook dat stond op de lijst. Een aanzoek stond ook zeker op mijn lijst, maar had ik in ieder geval niet gepland, haha. Dennis wel. ;-)

Het Prieeltje

Nadat we aan het eind van de ochtend aan waren gekomen, liepen we samen richting een prieeltje aan de Hudson. Idyllischer kan het haast niet en mijn fotografenhart klopte een hele marathon. Om even bij te komen van de reis, zijn we samen op een bankje aan het water gaan zitten. Heerlijk, maar ook heel koud dus ik vond het ook wel weer prima om te gaan. Dennis deed er een beetje moeilijk over en ik snapte niet zo goed waarom. Hm. Na een tijdje – en nadat alle andere mensen weg waren gegaan – zei hij: “kom, nog even kijken bij het prieeltje”. Nog even fotograferen, dacht ik. En daar stond ik dus. Druk foto’s te maken van het prieeltje, de kerstversieringen en de lichtjes toen ik me omdraaide, hij mijn hand pakte en ik direct wist hoe laat het was.

“Wat doe je nou?!”

Meer heeft hij eigenlijk niet eens kunnen doen, want ik barste meteen in huilen uit. Echt huilen ook, trouwens. Compleet met ‘wat doe je nou?!’ en ‘is het echt?!’. Goed, het was dus echt. Hij vertelde me dat hij heel veel van me houdt, dat hij de rest van z’n speech even vergeten was en of ik met hem wilde trouwen. Huil. Huil. JAAAAAAA.

Cold Spring dus, een klein dorpje met een speciaal plekje in mijn hart. Omdat het me doet denken aan mijn favoriete serie of all time, maar vooral omdat het de plek is waar ik ‘ja’ zei tegen mijn toekomstige man.

Happy Photographer Gaat Trouwen – de Blogserie

We kunnen niet wachten om te gaan plannen! We gaan er waarschijnlijk twee jaar voor uittrekken en in december 2018 trouwen (een kerstbruiloft). Ik neem je de komende tijd natúúrlijk mee in al mijn stappen, trouwperikelen en plannen en ik wil ook vooral van al jullie bruiden horen hoe jullie het doen/gedaan hebben. Let’s stick together! Happy Photographer Gaat Trouwen – de Blogserie.
 


Happy Photographer gaat trouwen. Deel 1 - Het aanzoek. Fotografie: Happy PhotographerHappy Photographer gaat trouwen. Deel 1 - Het aanzoek. Fotografie: Happy PhotographerHappy Photographer gaat trouwen. Deel 1 - Het aanzoek. Fotografie: Happy PhotographerHappy Photographer gaat trouwen. Deel 1 - Het aanzoek. Fotografie: Happy PhotographerHappy Photographer gaat trouwen. Deel 1 - Het aanzoek. Fotografie: Happy Photographer

let's connect on instagram