menuclose

Alleen in januari: Mini Portretsessies

Social Media portret bij headshot fotograaf Haarlem. Fotografie: Happy Photographer
Nieuwe foto’s nodig voor social media, Linkedin of gewoon voor jezelf? Geen zin, tijd of geld voor een hele fotoshoot? Januari is Mini Portretsessie maand! Reserveer nu jouw plekje.

Het jaar fris beginnen met mooie, nieuwe portretten. Foto’s voor social media, Linkedin, bij je ouders in een lijstje of gewoon voor jezelf. Ongedwongen en zachte foto’s met een magazine gloss. Op een tijd dat het jou uit komt (in je pauze bijvoorbeeld) en allerlei mogelijkheden: zakelijke foto’s, ongedwongen beelden voor in een lijstje of lekker editorial.. gewoon omdat je het mooi vindt!

Een Mini fotosessie duurt 30 minuten en is voor maximaal 1 persoon (geen babies, kinderen, stellen en families). De datum en het tijdstip is natuurlijk in overleg: dat gebeurt na boeking. Je kiest jouw foto’s zelf uit een grotere selectie op jouw eigen foto-website. Bij elke sessie is er de gelegenheid om los meer digitale foto’s bij te bestellen. Een losse foto kost €14.99.

Kosten: 99 euro
Wat: 3 foto’s in hoge resolutie (zonder watermerk), nog dezelfde dag in je inbox!
Waar: Haarlem centrum (locatie & wensen in overleg)
Wanneer: Op alle doordeweekse dagen in januari te boeken

Social Media portret bij headshot fotograaf Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerSocial Media portret bij headshot fotograaf Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

Op alle fotosessies en de daaruit voortvloeiende foto’s zijn de Algemene Voorwaarden van Happy Photographer van toepassing. Bij jouw bevestigingsmail zul je een eigen kopie ontvangen.

let's connect on instagram