menuclose

Loveshoot in de Kennemerduinen // Nicole & Tim

Loveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy Photographer

Magisch. Dat was deze sessie met Tim en Nicole in de Kennemerduinen.

Tim en Nicole zijn goede vrienden van Marloes en Paul. Marloes ken ik weer van school en de twee stonden eerder dit jaar model voor de Styled Shoot: Desert. Tim en Nicole zagen die foto’s en wij spraken af! A fijn, nu ben ik dus de bruidsfotograaf op het aanstaande huwelijk van Tim en Nicole, zo leuk! En omdat ze graag alvast wilde wennen aan voor de camera staan, even wilde proeven van mijn werkwijze en samen wilde kijken wat voor hun wel en niet werkt en hoe ze zichzelf mooi vinden op de foto, deden we een loveshoot in de Kennemerduinen.

Voor we het wisten stonden we op een winderige zomerdag dansend aan het water bij de Oosterplas, compleet met limoncello in de hand en een zonnetje op ons hoofd. Ik bedoel, het kon gewoon al niet meer fout gaan, natuurlijk. ;-)

Een kleine preview. <3


Loveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in de Kennemerduinen. Fotografie: Happy Photographer

let's connect on instagram