menuclose

Mijn eerste Zelfportret

Zelfportret Melanie Caitlin

Oh god jongens, ik heb zelfportretten gemaakt! Wat een hysterische ervaring. Een kleine blik behind the scenes.

Want zo’n zelfportret maak je natuurlijk niet zomaar. Daar gaat voorbereiding aan vooraf. Beginnend met een Pinterest board van wat ik dan precies wilde. De foto’s zijn donkerder dan jullie van mij gewend zijn. Geen zorgen – het is niet ineens de nieuwe Happy richting, maar wel iets wat ik graag eens wilde proberen. Zo’n rauwer randje.

Ik had een dag uitgekozen waarop ik lekker veel tijd had om hiermee te prutsen. Bijna was het er niet van gekomen want ik had toch stiekem een beetje de neiging om het voor me uit te schuiven. Het is best een beetje gek: foto’s van jezelf maken. En het is zó niet hetzelfde als een selfie. Geef mij 10 x liever selfies. Maar goed, een selfie is natuurlijk niet representatief voor je bedrijf.

Teddyberen en Destiny’s Child

Hoppa met die professionele foto’s dus! We zijn pas verhuisd en in het nieuwe huis hebben we een prachtige donkerblauwe wand die ik als achtergrond wilde gebruiken. Statief in de woonkamer, camera erop en gaan! En dan komt dus het scherpstel-probleem. Van een collega hoorde ik dat zij een grote teddybeer gebruikt om op scherp te stellen. Maar ja, die moet je dan wel hebben liggen natuurlijk. Bij gebrek aan teddyberen gebruikte ik een plant. Je moet wat.

En toen was het toch echt tijd voor mij om model te spelen (aaaaah!). Ik heb Destiny’s Childs ‘Survivor’ aangezet en ben toen maar gaan lachen… naar de boekenkast achter de camera. “Thought that I would fail without you, but I’m on top… I’m a survivor. Lalalala.” Eek. De buren zullen wel gedacht hebben. ;-)

Zelfportret Melanie Caitlin

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram