menuclose

Newborn fotografie: Marit Elise is geboren

Newborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy Photographer

Dit is een sessie waar ik héél lang naar uit keek: de newborn fotoshoot van Marit. Sinds ik zelf moeder ben geworden, begrijp ik des te meer hoe waardevol foto’s van je kind zijn. Uit alle perioden (want jeetje, wat gaat het snel!), maar vooral uit dat allerprilste begin.

Die eerste weken waarin iedereen in het gezin nog volop aan het wennen is, elke knuffel met je kindje nog een beetje onwerkelijk voelt en je je stiekem ook afvraagt of het leven ooit weer normaal wordt. In precies die periode kwam ik bij Jolien en Herman thuis om hun dochtertje vast te leggen. In een heerlijk licht huis, praktisch om de hoek, gingen we samen aan de slag.

We zijn rustig begonnen in een fijn verwarmde ouderslaapkamer. Een groot raam en een witte sprei zijn eigenlijk alles wat je nodig hebt voor deze sessies. Toen Marit een beetje honger kreeg, zijn we naar beneden verhuisd en hebben we na haar flesje in de woonkamer nog meer foto’s gemaakt. Marit was toen al lekker veilig in de armen van haar papa en mama naar dromenland vertrokken. Wat héérlijk om zo’n zoet slapend kindje vast te leggen en wat ben ik er klaar voor om nog veel meer newborn sessies te gaan doen!

Dus: ben je zwanger en zoek je nog een newborn fotograaf? Mail me <3

Newborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerNewborn fotoshoot in Haarlem. Fotograaf: Happy Photographer

let's connect on instagram