menuclose

The Wedding Workshop

The Wedding Workshop van Happy Photographer. Een workshop fine art bruidsfotografie voor bruidsfotografen.

De eerste editie van The Wedding Workshop is een feit! Afgelopen weekend stroomde Villa Clementine vol met hele lieve bruidsfotografen en een fantastisch team voor een dag vol fine art wedding inspo. Het was magisch!

We begonnen de dag met het uitgebreide theorie gedeelte van de workshop. Ik heb verteld over mijn start in de bruidsfotografie (en dat die niet bepaald glamorous was!), over mijn werkwijze en favoriete apparatuur, over hoe ik klanten begeleid en natuurlijk over hoe ik werk op een bruiloft. Van aankleden tot feest en alles daar tussenin! Meest gemaakte fouten én oplossingen? Check! Moeilijke bruiloften met slecht licht, niet-fotogenieke locaties of een gebrek aan decoratie? Check!

Daarna hebben we heerlijk geluncht in de serre van de villa en stortten we ons vol op het praktijkgedeelte. Samen met mijn favoriete leveranciers (I’m looking at you Sugarlips Cakes, The Bridal Blush en Lin McQueen!) hebben we een prachtige setting gecreëerd voor alle cursisten om mee los te gaan. Er was een prachtig bruidspaar, een ‘flat lay station’ en nog veel meer. Ik heb me vooral bezig gehouden met het 1-op-1 begeleiden van de fotografen want iedereen kreeg privé tijd, maar ik kon het, met zoveel moois, natuurlijk niet laten om tussendoor ook wat beelden te schieten.

Enne, hier is ‘ie dan! De hele workshop: met backstage beelden van Renate Fotografie en mijn eigen beelden van de styled shoot. LOVED IT!

P.S. Komt er nu een nieuwe datum? Als het aan mij ligt wel! Stuur me een mailtje als je bij een volgende editie zou willen zijn, dan ga ik de interesse peilen. <3

The Wedding Workshop van Happy Photographer. Een workshop fine art bruidsfotografie voor bruidsfotografen.The Wedding Workshop van Happy Photographer. Een workshop fine art bruidsfotografie voor bruidsfotografen.The Wedding Workshop van Happy Photographer. Een workshop fine art bruidsfotografie voor bruidsfotografen.The Wedding Workshop van Happy Photographer. Een workshop fine art bruidsfotografie voor bruidsfotografen.The Wedding Workshop van Happy Photographer. Een workshop fine art bruidsfotografie voor bruidsfotografen.The Wedding Workshop van Happy Photographer. Een workshop fine art bruidsfotografie voor bruidsfotografen.The Wedding Workshop van Happy Photographer. Een workshop fine art bruidsfotografie voor bruidsfotografen.Bruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruiloft bij Villa Clementine in Purmerend. Bruidsfotograaf: Happy Photographer

Organisatie: Happy Photographer
Locatie: Villa Clementine
Bloemen: The Bridal Blush
Taart: Sugarlips Cakes
Kalligrafie: Lin McQueen
Backstage fotografie: Renate Fotografie

let's connect on instagram