Zwangerschapsverlof // Informatie & Data

Zwangerschapsaankondiging. Fotografie: Happy Photographer
In november wordt onze eerste zoon geboren en daarom gaat Happy Photographer ook een tijdje dicht wegens zwangerschapsverlof. Benieuwd naar alle informatie en de data? Je vindt het in deze blog!
 


Van 23 oktober 2017 tot en met 18 februari 2018 is Happy Photographer volledig gesloten.

Binnen deze periode vinden geen fotosessies en bruidsreportages plaats. Wel zorg ik er natuurlijk voor dat bestaande fotosessies en bruidsreportages volledig zijn afgeleverd.


 

Ben je wel bereikbaar voor vragen en boekingen?
Per mail blijf ik ook tijdens mijn verlof bereikbaar voor al jullie vragen en het maken van boekingen voor na mijn verlof. Zij het misschien wat langzamer dan normaal. Maar terugmailen doe ik altijd, beloofd!

Bruidgesprekken inplannen
Ga je in 2018 of 2019 trouwen en wil je een bruidsgesprek inplannen? Dat kan tijdens mijn verlof via Skype en na mijn verlof gewoon weer met het gebruikelijke drankje op mijn favoriete plekje in hartje Haarlem. Mail mij om jullie gesprek in te plannen.

Boekingen voor 2018
Vanaf 19 februari 2018 is er meteen weer plek voor fotosessies en bruidsreportages. Wil je er zeker van zijn dat je plekje of datum nog beschikbaar is? Schroom dan niet al tijdens mijn verlof te mailen voor de mogelijkheden.

Liefs, Melanie

 

1 reactie
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu Menu