f-stop Fitzroy Camera &Lens Rugzak Review

Kijken. Luisteren. Dit is waarschijnlijk de meest opgewonden die ik ooit in mijn hele leven over een tas ben geweest. Ik ben er dol op om er enthousiast over te zijn voor een relevant publiek, want eerlijk gezegd is mijn vriend het zat om me de woorden te horen zeggen, “Man, ik heb gewoon het gevoel dat ik echt gepiekt heb op mijn reistassenspel”, klinkt het. elke keer als we op het vliegveld zijn.

En geloof me: jij nodig hebben om meer te weten te komen over ’s werelds beste reiscameratas: het f-stop Fitzroy Roll-Top Sling Camera Pack

Nadat ik in 2018 naar zes landen had gereisd, realiseerde ik me dat een van de belangrijkste dingen voor mij van dag tot dag het comfort en de toegankelijkheid van mijn walk-around camera en lensrugzak was.

F-Stop Fitzroy beoordeling

f-stop Fitzroy Sling Tas

De ideale reistas die alle vakjes controleert op stijl, comfort en draagbaarheid.

Controleer de huidige prijs

Na veel schuren, zweten en rug- en schouderpijn kwam ik tot de conclusie dat het dat ene stuk uitrusting was dat me meer tegenhield dan enig ander.

Ik ging op pad om het internet te kammen om de perfecte tas te vinden om al mijn problemen op te lossen. Bij elke recensie bleef ik mijn eigen gedachten herhalen: te groot, te klein, niet schattig genoeg, te vervelend om apparatuur uit te halen, maar…

Toen ik struikelde over de f-stop Fitzroy, voelde ik me als Goudlokje dat de pap jackpot sloeg. Met zijn zijopeningen, draagsysteem in slingstijl en gewatteerd hoofdvak zorgt deze tas voor de perfecte walk-around en persoonlijke handbagagetas voor de minimalistische fotograaf.

Kleuropties zijn marineblauw, beige en (mijn persoonlijke favoriet) een levendige, irritante verkeerskegel oranje aka Nasturtium, zodat je nooit verdwaalt in de menigte!

Als je op zoek bent naar iets compacts dat zowel eenvoud als gemak op tafel brengt, wil je zeker verder lezen over de droomtas van deze 11 liter globetrotter.

Inhoudsopgave

f-stop Fitzroy Sling Camera Pack Review | Stats

f-stop fitzroy beoordeling

Bekijk meer beoordelingen

Stijl: Oprolbare camera sling rugzak

Hoogte: 40 cm (15,7″)

Breedte: 23 cm (9,1″)

Diepte: 12 cm (4,7″)

Volume: 11l

Gewicht: 0,55 kg (1,2 pond)

Controleer de huidige prijs

Wat ik zo leuk vind aan de f-stop Fitzroy

Nr. 1 | Toegang aan de zijkant

Het grootste kenmerk van de Fitzroy: zijopeningen, die snelle toegang bieden tot het hoofdcompartiment

Om heel eerlijk te zijn, hadden ze me bij “zijopeningen”.

Ik kan je niet beginnen te vertellen hoe vaak ik heb nagelaten om een moment vast te leggen, alleen maar omdat ik niet in de stemming was om de tas van mijn schouders te halen, naar mijn camera te graven, de foto te maken en hem terug in de tas te stoppen.

In staat zijn om de clip snel los te maken, de Fitzroy voor me te schuiven en toegang te krijgen tot mijn camera is op zijn zachtst gezegd levensveranderend geweest.

Nr. 2 | Draagsysteem in slingstijl

Het draagsysteem in slingstijl is niet voor iedereen, maar het werkt goed voor mij.

Klop het niet totdat je het probeert! Dit was een functie waar ik in eerste instantie door werd afgeschrikt, maar het blijkt precies te zijn wat ik nodig had.

Ik vind het geweldig dat je de f-stop Fitzroy Roll-Top Sling Camera Pack draagt als een soort sling op één schouder, of cross body-stijl.

Voorbij zijn de dagen van het verwijderen van je rugzak, het neerleggen en het uitgraven van je spullen.

Schuif gewoon opzij en je bent binnen! Zelfs tijdens een warme en vochtige middagwandeling vond ik het draagsysteem in draagstijl comfortabel passen.

Het beschikt ook over een handige stabilisatorriem om te voorkomen dat de tas glijdt wanneer u beweegt.

[Editor: the Fitzroy is one of the lightest camera bags I’ve ever handled, at only 0.55kg (1.2 lbs) – this means you can really maximise your carry-on luggage allowance.]

Nr. 3 | Afneembaar, gewatteerd hoofdvak met verdelers

Het volgende grootste kenmerk van de f-stop Fitzroy is het gewatteerde hoofdcompartiment. Het houdt niet alleen je uitrusting veilig en gestabiliseerd, maar het houdt het ook in zijn eigen deel van de tas.

Het kan ook volledig worden verwijderd, wat betekent dat u de zak kunt gebruiken om omvangrijkere items op te slaan in de ruimte die normaal gesproken door de verdelers wordt ingenomen.

Bonusfunctie: het gewatteerde compartiment zorgt voor een verrassend killer geïmproviseerd reisstatief. De vulling creëert een enigszins stevig oppervlak om je camera bovenop te laten rusten. Dit maakt de tas geschikt om te gebruiken als een geïmproviseerd statief in een augurk.

De tas zelf kan zich vormen tot ongemakkelijke oppervlakken (bijv. rotsen) en de camera kan er mooi op rusten. Ik merk dat ik de tas vaak als statief gebruik voor een snelle foto.

Nr. 4 | Rol Top

Als het gewatteerde compartiment niet spannend genoeg was, is er een heel ander compartiment dat toegankelijk is via een rolblad.

Dit is waar ik over het algemeen dingen huisvest die ik bij me wil dragen, maar waar ik zelden toegang toe heb. Bijvoorbeeld: mijn drone, of vaker wel dan niet een gevulde gezwollen jas.

Nr. 5 | Discreet paspoortvak

In staat zijn om de tas snel naar je voorkant te zwaaien om toegang te krijgen tot het verborgen paspoortvak is geweldig!

Als u vaak in het buitenland reist, weet u dat zakkenrollers een probleem kunnen zijn als het gaat om het dragen van uw tas op uw rug.

Het paspoortvak van fitzroy fungeert ook als een portemonnee om uw paspoort, rijbewijs en andere benodigde kaarten veilig tegen uw rug te passen met gemakkelijke toegang.

Nr. 6 | Laptophoes met sleutelclip

De gewatteerde laptophoes past tot een 15″ tablet of laptop en is voorzien van een handige keyclip.

De “laptop” sleeve bevindt zich aan de voorkant van de Fitzroy en past op een 12″ tablet, waardoor het ook een ideale locatie is om je telefoon op te bergen.

In de hoes zit ook een ingebouwde sleutelclip, wat toevallig een van mijn favoriete kenmerken van de tas is. Het is perfect om uw persoonlijke of AirBNB-sleutel veilig aan uw tas te bevestigen.

Zodra het tijd is om het te gebruiken, kunt u het eenvoudig met een druk op de knop losmaken.

Nadelen om op te letten

De f-stop Fitzroy is een klein tasje – voor maatreferentie, mijn camera is een Canon 5D Mark IV.

1. De f-stop Fitzroy heeft een semi-begrenzende grootte en pasvorm. Als je een tenger persoon bent, past het misschien een beetje losjes. Ter referentie, ik ben 5’2 “en ongeveer 110 pond, en zelfs als het op zijn krapst is, is het nog steeds een beetje los (maar comfortabel).

Evenzo, als je een grotere, meer grote persoon bent, past het misschien helemaal niet.

2. Het sling style systeem is zeker niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is de tas niet bedoeld om veel spullen te dragen, en gewicht en daaropvolgende schouder- en rugpijn is waarschijnlijk niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken.

Het past wel in een lichte hoek, die niet iedereen esthetisch zal vinden.

Als je meer een rugzakmens bent, overweeg dan om naar zijn iets grotere twee-eiige tweeling te kijken, de f-stop Dalston.

3. Het is klein, en ik bedoel echt klein. Ik kan mijn Canon 5D Mk IV inpakken met de 35mm-lens erop, en nog iets, of het nu een lens, een drone of een jas is.

Het is zeker geen vervanging voor je primaire cameratas. Aan de andere kant is het ongelooflijk licht met slechts 0,55 kg (1,2 lbs).

F-Stop Fitzroy Beoordeling | Conclusie

De f-stop Fitzroy is de perfecte persoonlijke handbagage! Het bevat al je rondloopbenodigdheden en slaagt er nog steeds op de een of andere manier in om onder je vliegtuigstoel te passen. Ze hebben me niet eens laten opslaan toen ik met een watervliegtuig reisde!

Alles wat u kunt doen om uw reisfotografie-ervaring gemakkelijker en comfortabeler voor u te maken, is een integraal onderdeel van het moment om onderweg te blijven.

Of je nu van luchthaven naar luchthaven hopt of de dag doorbrengt met rondlopen in een vreemde stad op een zinderend hete dag, de The Fitzroy controleert alle vakjes als de ideale reistas.

Als iemand die absoluut weigert om de kwaliteit van een DSLR op te offeren, zelfs omwille van comfort en bruikbaarheid, kan ik de The f-stop Fitzroy niet genoeg aanbevelen.

F-Stop Fitzroy beoordeling

f-stop Fitzroy Sling Tas

De ideale reistas die alle vakjes controleert op stijl, comfort en draagbaarheid.

Controleer de huidige prijs