Foto’s met achtergrondverlichting in minder dan een minuut batchgewijs bewerken met de nieuwste AI-maskerupdate van Lightroom

FacebookPinterestDelen

De release van Adobe Lightroom-update v11.4 in juni bracht een opwindende verbetering met zich mee voor de krachtige Masking-tool, namelijk de mogelijkheid om maskers te kopiëren en te plakken en ze batchgewijs te verwerken via synchronisatie.

In deze video van Shotkit-oprichter en CEO Mark Condon laat Mark zien hoe de batchbewerkingsfunctie snel kan worden toegepast op een reeks foto’s met achtergrondverlichting om de belichting van hun onderwerpen aan te passen.

Terwijl andere fotobewerkingssoftware zich naar de tafel haastte met hun eigen versies van AI-maskeringstools (Luminar Neo is een populair voorbeeld), lopen Adobe en zijn krachtige Sensei-technologie nog steeds voorop op dit gebied.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe Lightroom in (veel) minder dan een minuut het onderwerp in een foto identificeert, wijzigingen in het onderwerp kunt toepassen en vervolgens de bewerkingen intelligent kunt toepassen op volgende afbeeldingen.

De resultaten zijn ronduit verbluffend en geven ons nog een kijkje in de spannende (en enigszins intimiderende!) wereld van AI-aangedreven fotobewerking.

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer