Getest: de Pluto Trigger. Draadloze camerabediening via je smartphone

Getest: de Pluto Trigger. Draadloze camerabediening via je smartphone

Ben je een enthousiaste fotograaf die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om je fotografievaardigheden te verbeteren? Dan is de Pluto Trigger misschien wel de gadget waar je naar op zoek bent. Met deze draadloze camerabediening kun je je camera op afstand bedienen met behulp van je smartphone. In dit artikel gaan we dieper in op de Pluto Trigger en ontdekken we wat deze innovatieve gadget te bieden heeft.

Wat is de Pluto Trigger?

De Pluto Trigger is een compact apparaatje dat je op de hotshoe van je camera bevestigt. Het stelt je in staat om je camera op afstand te bedienen via je smartphone. Met behulp van een speciale app kun je verschillende functies van je camera bedienen, zoals het instellen van de belichtingstijd, het maken van timelapse-opnamen, het activeren van de autofocus en nog veel meer.

Belangrijkste kenmerken van de Pluto Trigger

De Pluto Trigger biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  • Draadloze bediening: Je kunt je camera draadloos bedienen via je smartphone, wat zorgt voor meer flexibiliteit en gemak tijdens het fotograferen.
  • Timelapse-functie: Met de timelapse-functie kun je prachtige timelapse-video’s maken door automatisch foto’s op vaste tijdsintervallen te maken.
  • High-speed fotografie: De Pluto Trigger maakt het mogelijk om snelle actiemomenten vast te leggen met behulp van de high-speed fotografie functie.
  • Sound triggering: Je kunt de Pluto Trigger instellen om foto’s te maken op basis van geluid, wat handig kan zijn voor bijvoorbeeld het fotograferen van vuurwerk of het vastleggen van dieren in het wild.
  • Lightning triggering: Met de lightning triggering functie kun je bliksem vastleggen op een unieke en indrukwekkende manier.

Voordelen van de Pluto Trigger

De Pluto Trigger biedt verschillende voordelen voor zowel amateur- als professionele fotografen. Enkele voordelen zijn:

  • Flexibiliteit: Met de draadloze bediening kun je je camera op afstand bedienen, wat zorgt voor meer flexibiliteit tijdens het fotograferen.
  • Creatieve mogelijkheden: De vele verschillende functies van de Pluto Trigger bieden diverse creatieve mogelijkheden om unieke foto’s te maken.
  • Eenvoudig in gebruik: De Pluto Trigger is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, zelfs voor beginners.
  • Compact en draagbaar: Het compacte formaat van de Pluto Trigger maakt het gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen.

FAQs

1. Kan de Pluto Trigger met elke camera worden gebruikt?

Ja, de Pluto Trigger is compatibel met de meeste camera’s die een hotshoe hebben. Het is echter altijd raadzaam om de compatibiliteit te controleren voordat je de Pluto Trigger aanschaft.

2. Is de Pluto Trigger alleen geschikt voor professionele fotografen?

Nee, de Pluto Trigger is geschikt voor zowel amateur- als professionele fotografen. De vele functies en mogelijkheden maken het een waardevolle toevoeging aan elke fototas.

3. Welke smartphones zijn compatibel met de Pluto Trigger?

De Pluto Trigger app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. Controleer echter altijd of je smartphone compatibel is voordat je de app downloadt.

4. Is de Pluto Trigger gemakkelijk te installeren?

Ja, de Pluto Trigger is eenvoudig te installeren. Je bevestigt hem gewoon op de hotshoe van je camera en downloadt de bijbehorende app op je smartphone.

5. Kan ik de Pluto Trigger gebruiken voor nachtfotografie?

Absoluut! De Pluto Trigger biedt verschillende functies die speciaal zijn ontworpen voor nachtfotografie, zoals de light painting-modus en de lightning triggering-functie.

Conclusie

De Pluto Trigger is een krachtige gadget die je fotografie naar een hoger niveau kan tillen. Met de draadloze bediening via je smartphone biedt het flexibiliteit en gemak tijdens het fotograferen. De vele functies en mogelijkheden maken het een waardevolle toevoeging aan elke fototas, of je nu een amateur- of professionele fotograaf bent. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de mogelijkheden van de Pluto Trigger en laat je creativiteit de vrije loop!