Losse Mentorsessie
Persoonlijke aandacht & 1-op-1 alles kunnen vragen. Een mentorsessie is tailor-made en mag over alles gaan. Wil je meer weten over fotograferen of bewerken? Zit je vast met je workflow of marketing? Of ben je toe aan een portfolio review? De Mentoring Sessie is er voor je als je 'm nodig hebt. Want soms heb je ondanks al je enthousiasme en harde werken gewoon even iemand anders nodig om verder te komen. Een sessie kan al vanaf 1 uur geboekt worden. We nemen alle tijd om jouw werk & behoeftes in kaart te brengen en ik bekijk jouw website of portfolio van top tot teen. 

Mentorsessies vinden plaats in Haarlem onder het genot van een grote kop thee of koffie en lekker veel koekjes. Het is ook mogelijk om jouw sessie via Skype in te plannen – min koffie en koekjes, maar minstens zo gezellig!

€129 per uur (excl. btw)

6 Month Mentorship
Een succesvol bedrijf met perfecte klanten en een perfect salaris. De 6 Month Mentorship is er voor de girlbosses die weten waar ze heen willen, maar hulp nodig hebben om er te komen. Want, welke stap kun je het beste zetten als je droomt van fijnere opdrachten, fulltime werken of een beter salaris? Gedurende zes maanden nemen we alle tijd om jouw werk & behoeftes in kaart te brengen, we maken een analyse van waar je bedrijf nu staat, bekijken samen je website en social media accounts en maken een plan om naar toe te werken. Je krijgt na elke mentorsessie een assignment voor de volgende zodat je scherp blijft en vooruit blijft gaan. Je mag op elk moment aangeven waar je behoefte aan hebt en wat je graag wilt leren.

De 6 Month Mentorship is altijd tailormade en daarom perfect voor jou. Inclusief: 8 Mentorsessies, 6 van één uur en 2 van twee uur, via Skype of in Haarlem, business advies en personal coaching, 1-op-1 alles kunnen vragen en de mogelijkheid om mee te lopen tijdens een portretsessie of bruiloft van Happy Photographer.

€895 (excl. btw)

"Vol dromen en ambities maar niet de mogelijkheid hebben om door te pakken wegens tijdgebrek, onzekerheid, verkeerde focus en de alledaagse afleidende drukte: de 6 Month Mentorship bij Melanie was daarom een logische keuze. Melanie begrijpt exact waar je naar toe wilt, helpt je concretiseren, plannen te maken en dromen uit te schrijven. Ik had in mijn eentje zoveel langer gedaan over de weg die ik nu samen met haar heb bewandeld.

Aan de hand meegenomen worden en een stok achter de deur hebben werkt goed en brengt je snel bij de eerste resultaten, wat weer enorm motiveert! Erg fijn is ook de mate van persoonlijkheid tijdens de sessies en de ruimte die er is om zelf te bepalen wat je behandeld wilt hebben. In 6 maanden heb ik niet alleen mijn doel bereikt, ook een duidelijke focus, plannen voor het komende jaar en een boel nieuwe kennis over mijzelf ben ik rijker geworden."


- Jessica Groenewegen

Menu Menu