Michelle Turners

Hé daar! Ik ben Michelle Turner en ik ben een trouw-, portret- en commerciële fotograaf. Ik ben gevestigd in Los Olivos, Californië (wijnland buiten Santa Barbara), maar ik doe veel bestemmingswerk dat me over de hele wereld brengt – ik reis meestal meer dan 130.000 mijl per jaar in vliegtuigen!

Ik ben ook de directeur van Click Photo School bij Click &Company en ik ben gepassioneerd over het praten met en onderwijzen van andere fotografen over omgevingsportretten en licht.

Omdat ik zoveel reis met mijn spullen, houd ik het graag licht – ik draag alles in een Ona Prince Street tas (het is zelfs geschikt voor mijn 13 “MacBook Pro!). Het past onder elke vliegtuigstoel en als je vastzit in een superklein vliegtuig (een vliegtuig dat plaats biedt aan minder dan 10 personen) om naar afgelegen locaties te gaan, is het het soort tas waarmee je over het algemeen weg kunt komen met het vasthouden op je schoot.

Ik fotografeer met twee Fuji X-Pro2 lichamen. Sinds de X-Pro2 body kwam uit voordat de X-T2 deed, ik kocht het voor de dubbele kaartsleuven en het geweldige scherpstelsysteem, maar ik dacht altijd dat ik zou overschakelen naar de “DSLR-stijl” van de X-T2. Ik werd echter verliefd op de meetzoekerstijl van de X-Pro2! Het is een prachtige camera, en hoewel ik de elektronische zoeker meestal gebruik, vind ik het geweldig dat wanneer ik overschakel naar de optische zoeker, ik mensen kan zien voordat ze zelfs maar mijn frame betreden.

Ik gebruik prime lenzen – de Fuji 16mm f/1.4 en de Fuji 56mm f/1.2 APD zijn mijn meest gebruikte lenzen. Omdat het grootste deel van de trouwdag wordt besteed aan het fotograferen van momenten, heb ik de neiging om de 16 mm meer te gebruiken (dit is ook mijn meest gebruikte lens voor lifestyle-familiesessies), maar ik hou van de romige, dromerige beelden die de 56 mm produceert. Als de eerste dansen voorbij zijn en het tijd is voor open dansen, gebruik ik een Rokinon 8mm f/3.8 lens. Ik kom graag midden in de actie! Ik heb ook een Fuji MCEX-11 voor macro- en detailopnamen.

Ik gebruik Profoto-lampen – hoewel ik de B1 bezit en de B2 (die ik zal gebruiken voor het occasionele commerciële optreden), ik heb de neiging om de Profoto A1 te gebruiken het meest. Het is het perfecte licht, zowel aan als buiten de camera, en omdat het ook als trigger fungeert, is het geweldig op locatie op een bruiloft! Ik heb de neiging om mijn recepties te verlichten met 1-3 Profoto A1s. Ik gebruik ook de Profoto TTL-F Luchtafstandsbediening om de lichten buiten de camera te activeren. Hoewel ik mijn lampen in de handmatige modus gebruik, is het fijn om te weten dat de Profoto- en Fuji-systemen perfect samenwerken, zodat ik TTL of HSS kan gebruiken als ik ze nodig heb.

Ik heb ook een paar accessoires bij me – ik heb een paar Profoto-gelkits zodat ik snel mijn Profoto A1 kan gelens om aan te sluiten bij het omgevingslicht. Tot slot heb ik een paar Think Tank accuhouders zodat ik altijd meerdere reserve Fuji accu’s klaar heb staan! Ik gebruik over het algemeen mijn Profoto A1s op een monopod met een Profoto medium doorschijnende paraplu, maar ik zal de A1’s tijdens de receptie overbrengen naar lichtstandaards.

www.michelleturner.com

trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer