Think Tank Mirrorless Mover Beoordeling

FacebookPinterestDelen

Op pad gaan met je camera is afhankelijk van een capabele, flexibele, weerbestendige tas om je dure uitrusting te huisvesten, en als je in het openbaar op pad gaat, als het er goed uitziet, is het een bonus.

De Think Tank Mirrorless Mover 30i wil al deze bases dekken, en doet dat over het algemeen vrij goed.

De Mirrorless Mover-serie is een camera messenger bag die specifiek bedoeld is om fotografen van kleinere, spiegelloze camerasystemen licht en in stijl te laten reizen.

haakse-view-bag

Think Tank Spiegelloze Beweger

Hoogwaardige tas met een betaalbaar prijskaartje dat het dragen van uw spiegelloze kit een fluitje van een cent maakt.

Controleer de huidige prijs

Het hier besproken 30i-model is de leider van het pakket en is het grootste en duurste in het assortiment. Er is ook een 10- en 20-model – zie hier.

Het is de enige echte optie voor een professionele shoot, omdat het een groot aantal lenzen kan dragen, waaronder een 70-200mm.

Inhoudsopgave

Think Tank Mirrorless Mover 30i Technische Gegevens

Think Tank Mirrorless Mover review - vierkante-view-bag

Bekijk meer beoordelingen

 • Wat past bij: Eén medium spiegelloze camerabehuizing plus 3-4 lenzen, smartphone, 8″ tablet en extra accessoires
 • Interne afmetingen: 10,6″ B x 8″ H x 3,9″ D (27 x 20,5 x 10cm)
 • Externe afmetingen: 11″ B x 8,9″ H x 5,7″ D (28 c 22,5. 14,5cm)
 • Smartphone-sleuf: 2,8″ B x 5″ H x 0,6″ D (7 x 12,7 x 1.6cm)
 • Tablet Compartiment: 9,8″ B x 8,1″ H x 0,9″ D (25 x 20,5 x 2,3 cm)
 • Gewicht: 0,6 kg (1,3 lbs) met alle meegeleverde accessoires
Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

OK, je zou de Think Tank Mirrorless Mover 30i waarschijnlijk niet verwarren met een high-fashion item, maar dankzij de blauw / grijze textieleffectdetails is het een zekere stap omhoog van een zwarte tas met ‘ik ben een fotograaf’.

De contrasterende stiching en messenger-bag flap om het ritsvak dubbel te beschermen, voegt een aangename esthetiek toe.

De constructie zelf is weerbestendig. Een zeer regenachtige stukje landschapsfotografie in Dartmouth, VK zag de Mirrorless Mover mijn kit extreem goed beschermen tegen de elementen. Zelfs met een beetje een schurkengolf op het strand, was er geen druppel binnenin

Maar voor die risicomijdende types wordt het geleverd met een eigen regenjas die zich uitstrekt van de voorzak om de hele tas volledig te bedekken. In weersomstandigheden die dit nodig hebben, waarom zou je met je camera op pad gaan wie weet, maar misschien laat ik me te gemakkelijk afschrikken.

De stiksels en constructie zijn goed gemaakt. Er is helemaal geen plastic fittingen op de tas, alles is gebouwd met metalen, hoogwaardige bevestigingsmiddelen.

metalen bevestigingsmiddelen

Ik krijg het gevoel dat dit een tas is die niet alleen de elementen aankan, maar in het algemeen een beetje een pak slaag. Ik zou verwachten dat het lang meegaat en was echt onder de indruk van deze prijs.

Uiterlijke kenmerken

voorvak

De buitenkant heeft een enkele zak die over de lengte van de Mirrorless Mover loopt en zich onder de messenger-achtige klep bevindt.

Het herbergt de ingepakte regenhoes, maar is ook groot genoeg voor geheugenkaarten en batterijen.

Er is een sleuf die eruit ziet alsof het zou zijn om de tas aan een riemsysteem te bevestigen.

riem-slot

Er is ook een handvat aan de bovenkant voor gemakkelijk dragen en een verstelbare schouderriem.

Deze band is comfortabel en van hoge kwaliteit met een ‘suède-type’ materiaal dat slippen tegengaat, maar is niet bijzonder breed aan het schoudergedeelte.

Dat gezegd hebbende, deze tassen zijn niet ontworpen om een lading te dragen die een bredere riem nodig heeft, dus dit is logisch.

Een beetje een bredere riem zou echter nog steeds zorgen voor een betere ervaring bij het wandelen van een lange weg denk ik.

Interieur kenmerken

interne opslag

Het enkele interne hoofdcompartiment van de Think Tank Mirrorless Mover 30i is veelzijdig en praktisch.

De drie interne verdelers zijn voorzien van het gemeenschappelijke klittenband om aan uw behoeften te bevestigen. Zelfs hier heeft Think Tank nagedacht over wat fotografen nodig hebben, en een van deze verdelers heeft zijn eigen kleine zak.

Dit vak is geweldig voor het opbergen van kaarten of batterijen die schade kunnen veroorzaken als ze worden gebundeld met de rest van de kit. Ik gebruik het voor mijn statief QR-plaat die lijkt te zijn ontworpen om dingen te krassen, maar niet meer!

Er is een smartphonesleuf ingebouwd in de bovenkant van het deksel met ritssluiting. Dit is een goed formaat en past zelfs op mijn Apple iPhone XS Max geen probleem.

Het enige andere interne kenmerk is het tabletvak. De manier waarop ik deze tas gebruik, om een beetje landschapsfotografie te maken, ik zie niet echt in waarom je een tabletsleuf zou willen – immers, als je op reis was waar je je tablet wilde gebruiken, zou je waarschijnlijk ook andere tassen hebben, dus je zou geen oplossing met één tas nodig hebben om alles te proberen te dragen.

Het neemt niet echt veel ruimte in beslag, hoewel ik graag had gezien dat dit een neerklapbaar paneel was dat bovenop de inhoud zit om er een extra item bovenop te kunnen plaatsen.

Opslagcapaciteit

De Think Tank Mirrorless Mover 30i kan een indrukwekkende hoeveelheid kit vervoeren. Genoeg voor mij om een paar uur op pad te gaan om foto’s te maken als ik maar een enkele tas wil nemen.

Dit is wat de neiging heeft om in de mijne te gaan:

 • Enkele Sony A7Riii Body
 • 85mm Zeiss Batis Lens |
 • 18mm Ziess Batis Lens |
 • 3 x Hoya ND en CPL filters
 • Reserve batterij
 • Statief QR-plaat
 • Kladblok en pen
 • Warme Trui
 • Drinken

Dit is een handige selectie van dingen, maar ik was niet in staat om meer dan 2 lenzen mee te nemen omdat de enige oriëntatie die echt werkt verticaal is.

Dit betekent wel dat je bij kleinere lenzen, zeker een goede keuze met een spiegelloos systeem, een opening krijgt over de bovenkant van de kit.

Ik kon mijn trui over de bovenkant opgerold plaatsen, maar het zou geweldig zijn als er een configuratie was die indien nodig twee lagen toeliet.

Mijn 70-200mm lens zou over de bovenkant passen, maar zonder bescherming zou het de lenzen eronder beschadigen. Zoals gezegd zou een neerklapbare flap naar mijn mening een hele waardevolle toevoeging zijn.

Gebruiksgemak/Comfort

close-focus

De tas is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor een heel handige manier om je kit te dragen. Het voordeel van een enkele laag kit is dat je er heel snel bij kunt, zelfs in het donker.

De riemen zijn comfortabel in gebruik, zonder zeer zware kit in de tas, en als ze stevig en robuust aanvoelen, hoewel de tas zelf erg licht is. Goed ontwerp rondom door Think Tank

Waar voor je geld

Met ongeveer USD70 is dit veel waar voor je geld.

Ik heb Mirrorless Mover-tassen gebruikt voordat ik dit testmodel ontving, en het zijn allemaal echt goede tassen die de bank niet zullen breken, maar een goede stap vooruit bieden ten opzichte van basisontwerpen in termen van stijl en bruikbaarheid.

Controleer de huidige prijs

Think Tank Mirrorless Mover Beoordeling | Conclusie

Ik was onder de indruk van de Think Tank Mirrorless Mover 30i en het is zeker een tas die in mijn lijst met regelmatig gebruikte kit zal blijven.

Het is perfect voor situaties waarin ik met mijn camera naar buiten wil, maar niet met mijn hele set trouwkits.

Het is beschermend, goed gemaakt en ziet er fatsoenlijk genoeg uit om door de stad te gaan met opvallen als een cameranerd, en niet te flitsend om als een ‘rob me’-teken te fungeren.

In een poging om tegemoet te komen aan elk mogelijk gebruik, zijn er een aantal functies zoals de iPad-sleuf en regenhoes die een beetje verspild zijn aan mij, maar ze kunnen nuttig zijn voor anderen.

haakse-view-bag

Think Tank Spiegelloze Beweger

Hoogwaardige tas met een betaalbaar prijskaartje dat het dragen van uw spiegelloze kit een fluitje van een cent maakt.

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen