Benjamin Lee

Hoi allemaal. Mijn naam is Benjamin Lee (@itchban) en ik ben een freelance fotograaf en filmmaker gevestigd in Sydney, Australië.

Een paar jaar geleden heb ik in een opwelling mijn kantoorbaan opgezegd. Met geen andere plannen dan een pauze te nemen en van het leven te genieten, pakte ik mijn eerste camera en begon mijn dagen te documenteren.

Al snel groeide ik een aanzienlijk publiek, maakte ik naam in de industrie en vond ik mezelf een nieuwe en welvarende carrière.

Ik heb het geluk gehad om met een aantal geweldige klanten te werken, zoals Canon Australië, Adobe, DJI, Adidas en nog veel meer. Ik fotografeer veel genres, maar momenteel is het meer reizen / avontuur vermengd met wat influencer-werk en zakelijke optredens.

Omdat ik zowel foto’s als video’s op verschillende locaties maak, is mijn kit relatief licht van gewicht en run-and-gun. De kit die je in de flat ziet liggen past grotendeels in mijn camerarugzak.

Canon 5D Mark IV

Sigma 24-70mm f/2.8 IS

Canon 85mm f/1.4 IS L

Canon 16-35mm f/2.8 II L

Sigma 35mm f/1.4

DJI Mavic Pro 2 (Hasselblad versie) + 4 batterijen
DJI Ronin S Gimbal Stabilisator

Samsung Opmerking 9

Samsung T5 SSD (1 TB)

Microsoft Surface Book 2

Logitech Slim reismuis (T630)

LaCie Rugged harde schijf (2 TB)

Peak Design Manchet (Polsband)
Pelican SD-kaartbehuizing

Anker PowerCore 10.000mAh draagbare batterij

Chanel Keulen

Opmerkingen bij de uitrusting:

Ik ben een grote fan van Canon-apparatuur omdat het aan mijn behoeften voldoet en betrouwbaar is. De Canon 5D Mark IV doet geweldig werk bij het maken van foto’s en is een zeer capabele camera voor het opnemen van 1080p-beelden. Het beschikbare glas voor hun DSLR’s is van zeer hoge kwaliteit en betaalbaar in vergelijking met andere cameramerken.

De DJI Mavic Pro 2 is veruit mijn favoriete drone die ik tot nu toe heb gehad. Het is zeer draagbaar, wat geweldig is om te reizen en de foto – / videokwaliteit is geweldig.

De DJI Ronin S is een geweldige 3-assige cardanische stabilisator die geweldig is voor videowerk. Ik vind het leuk dat je de batterijgreep van de gimbal kunt splitsen – waardoor deze een beetje draagbaarder kan zijn.

[Related: Gimbal tips & tricks here]

Ik heb meestal ten minste één hoofd-SSD-schijf in mijn installatie die ik als mijn werkende schijf gebruik. Ze zijn duur maar supersnel en compact. Ik heb een secundaire reguliere HD als back-up.

De Chanel cologne is een aanrader, want niemand houdt van een stinkende fotograaf/videograaf.

www.itchban.com | @itchban

trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer