Bergreen Fotografie

FacebookPinterestDelen

Wij zijn de Bergreens, Marc en Brenda, avontuurlijke trouwfotografen gevestigd in Evergreen, CO (USA). Onze primaire specialiteit is het documenteren van bruiloften voor avontuurlijke koppels op de prachtige plaatsen die ze hebben gekozen om te trouwen. “liefde. avontuurlijk.” is niet alleen ons bedrijfsmotto, het is onze manier van leven.

Kort na onze eigen bruiloft in 2011 hebben we onze technische banen opgezegd om een fotografiebedrijf en een leven op te bouwen. Elke stap van de reis heeft ons iets geleerd en ons geholpen te groeien als mensen en kunstenaars. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om samen te wonen, werken en spelen op plaatsen die ons inspireren.

Onze bruiloften brengen ons op weg naar een aantal behoorlijk spectaculaire bestemmingen. Onze gedeelde passies voor klimmen, wandelen en skiën brengen ons diep de bergen in. Daarom proberen we, als het gaat om onze uitrusting, licht en mobiel te zijn.

Jarenlang fotografeerden we voornamelijk met Canon-apparatuur en waren we loyale en tevreden gebruikers. Na verloop van tijd hielden we Sony in de gaten en waren we geïntrigeerd door de mogelijkheden van spiegelloze cameratechnologie. Onlangs hebben we de sprong gemaakt en genieten we van lichtere / kleinere pakketten.

Afhankelijk van de omstandigheden van de shoot, hebben we misschien twee volledige pakketten en een zak met lichtstandaarden, of we hebben misschien een groter en een kleiner pakket met alleen de benodigdheden. Onze verloving PhotoDates en elopements omvatten vaak wandelen naar afgelegen locaties, terwijl grotere bruiloften extra ontvangstverlichting vereisen.

Twee van onze belangrijkste aandachtspunten tijdens het fotograferen zijn het documenteren van de momenten en het vastleggen van de ervaring van de omgeving. Om die reden is een van onze favoriete lenzen de 16-35mm die ons helpt alles te maken, van landschapsportretten tot die meer emotionele candids.

We werken zowel samen als onafhankelijk gedurende een trouwdag, dus het delen van lenzen is niet ongehoord, daarom hebben we niet twee van één ding. Het voegt ook variatie toe voor wanneer we iets anders proberen te doen of aan een persoonlijk project werken. Soms als we niet oppassen komen we echter terecht in bijpassende schoenen en jassen!

Alle gekozen uitrusting werd geselecteerd om onze behoeften aan hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid in evenwicht te brengen, terwijl we onthouden dat eenvoudig het beste is. We beklimmen vaak bergen of stappen aan boord van vliegtuigen, dus dat is ook een grote factor en moedigt ons aan om naar grootte en gewicht te kijken. Alle kleine extra’s die onze creativiteit kunnen verbeteren of ons comfortabel kunnen houden, moeten ook worden erkend!

Lichamen

Sony a7R III

Sony a7 III

Sony a7 II

Sony A6000 (niet afgebeeld: gebruikt om de foto te schieten)

Lenzen

Sony 70-200mm f/4

Sony 85mm f/1.8

Sony 55mm f/1.8

Sony 35mm f/1.8

Sony 16-35mm f/2.8

Sony 10-18mm f/4 (niet afgebeeld: gebruikt om de foto te maken)

Lichten

Godox V860II-S

Godox AD200

Godox Xpro-S

Filters

Singh-Ray 100 x 150mm gegradueerde ND filter

Polarisatiefilters – Hoya HD3

Andere accessoires en benodigdheden

Midland – LXT600VP3 Radio

Doel Zero Venture 30

SpiderPro Holster met SpiderLight Plaat

Peak Design Field Etui

Peak Design Slide Lite Riem

Black Diamond Storm Koplampen

Snacks om hanger te bestrijden: fruit leer, Klif bars, Ritz Crackers

Warme lagen: Arcteryx Atom SL Jacket

Packs

Shimoda Ontdek 40

Brenthaven BX2 Rugzak

Mountainsmith Daylight Lumbaal Pakket

Statieven en lichtstandaards

Oben CT-3535 Opvouwbaar koolstofvezel reisstatief met BE-208T Balkop

JOBY GorillaPod Focus met Balhoofd X

LumoPro LP605 Lichtstandaards (past mooi in onze koffer)

www.bergreenphotography.com

FacebookPinterestDelen
trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer