Beste Deurcamera’s voor appartementbewoners

Een kijkgatcamera is een huisbeveiligingsapparaat waarmee u beelden kunt zien en opnemen van wat er direct buiten uw voordeur gebeurt.

Zie het als een slimme en geavanceerde upgrade van het kijkgaatje van uw deur!

Brinno SHC500

Brinno SHC500 Kijkgaatje Camera

Zie en registreer bezoekers met gemak. Snelle installatie, 100% draadloos en betaalbaar geprijsd met een batterij die lang meegaat.

Controleer de huidige prijs

In deze handleiding bekijken we de acht beste opties voor kijkgatcamera’s die geen boor zijn, wat betekent dat u ze zelfs in huurwoningen kunt gebruiken zonder uw borg in gevaar te brengen.

Dus laten we erin duiken en een kijkje nemen. (Of moeten we zeggen, een piepen…)

Inhoudsopgave

Wat is de beste kijkgaatjescamera voor appartementsbewoners ?

Brinno SHC500 Voordeur Kijkgat Camera

Pros

 • Druk op de knop voor direct opnieuw afspelen
 • Duurzame batterij voor langere gebruiksduur
 • Eenvoudige installatie duurt slechts enkele minuten
 • Draadloos voor het gemak

Tegens

 • Opnames van lage kwaliteit
 • Problemen met het vervangen van batterijen
Controleer de huidige prijs

Stiekem een kijkje nemen bij bezoekers in uw huis is eenvoudiger dan ooit met de Brinno Front Door Peephole Camera SHC500.

Een hulpmiddel om uw oude kijkgaatje te verwijderen is inbegrepen, zodat u het Brinno-model eenvoudig kunt vastschroeven, de batterijen en SD-kaart kunt invullen, de tijd en datum kunt instellen en kunt beginnen met het monitoren van eventuele gasten die op uw pad komen.

Het Iwire-free, batterijgevoede ontwerp van de Brinno SHC500 maakt installatie in enkele minuten mogelijk en de levensduur van de batterij duurt gemiddeld 6 maanden.

Een LCD-scherm biedt de hoge resolutie die u nodig hebt om bezoekers te bereiken, terwijl u ongezien kunt blijven in het comfort van uw huis.

Een ingebouwd digitaal bezoekerslogboek legt de tijd en datum van beelden vast en de liveweergavemodus biedt live-opnamen die u direct kunt afspelen.

Hoewel de meeste gebruikers de video- en beeldkwaliteit van deze camera prijzen, beweerden sommige gebruikers dat de opnames van lage kwaliteit waren.

Krijg de veiligheid en gemoedsrust die u nodig hebt met de Brinno SHC500, de allround beste kijkgatcamera voor appartementsbewoners van het jaar.

 • Lees meer: Wat is de beste verborgen spy camera?

Ring Video Deurbel 3

Pros

 • 1080p HD-video voor helderheid
 • Nachtzicht voor donkere omstandigheden
 • Oplaadbare batterijen
 • Werkt handig met Amazon Alexa
 • Bewegingssensor

Tegens

 • Verbindingsproblemen
 • Niet-reagerend ondersteuningsteam
Controleer de huidige prijs

Het beschermen van uw dierbaren en huis is eenvoudig met de Ring Video Doorbell 3.

Met verbeterde Wi-Fi- en bewegingssensoren kunt u elke activiteit in uw huis in de gaten houden, terwijl 1080p HD de hoge resolutie en helderheid levert die u nodig hebt.

Met infraroodtechnologie en nachtzicht kunt u op elk uur zien wat er gebeurt, terwijl u met tweerichtingsgesprekken mensen kunt zien, horen en spreken vanaf uw tablet, smartphone of Alexa-apparaat via deze deurcamera.

U kunt uw bewegingszones eenvoudig aanpassen om u te concentreren op specifieke gebieden en u kunt uw meldingsvoorkeuren zo instellen dat u alleen waarschuwingen ontvangt wanneer u dat wilt.

Een verwijderbare, oplaadbare batterij zorgt voor snel opladen tussen gebruik en een lange levensduur van de batterij, terwijl een optie om de camera aan te sluiten op de bedrading van uw deurbel zorgt voor ononderbroken gebruik.

En misschien wel een van de coolste functies is Quick Replies, die vooraf ingestelde antwoorden geeft bij het beantwoorden van de deur voor extra gemak.

Terwijl sommige gebruikers opmerkten dat de Ring kijkgatcamera aansluitingsinfo hades en frequente updates die ervoor zorgden dat het offline ging, waren de meeste recensenten tevreden over de prestaties.

Hoewel deze Ring-kijkgatcamera niet langer verkrijgbaar is via Ring.com, kunt u deze kopen bij verschillende online retailers, waaronder Best Buy, Target en meer.

Ervaar de gemoedsrust die u nodig heeft in uw appartement of huurwoning met de Ring Video Doorbell 3.

 • Lees meer: Wat is de beste camera voor streaming op YouTube?

Google Hello Video Deur Camera

Pros

 • Beeldverhouding van 4:3 voor volledige weergave
 • Nachtzicht voor donkere omstandigheden
 • Tweerichtingsaudio voor interactie
 • Mobiele app voor handheld monitoring

Tegens

 • Verbindingsproblemen
 • Problemen met geluids-/bewegingsbesturing
Controleer de huidige prijs

Thuismonitoring is eenvoudiger dan ooit met de Google Hello Video Doorbell.

Door met een schroevendraaier aan uw bestaande bedrade deurbel te bevestigen, kunt u met dit Wi-Fi-apparaat aan de slag zonder speciaal gereedschap.

En omdat het werkt met de Nest-app, kun je bezoekers vanaf de palm van je hand in de gaten houden via je iOS- of Android-apparaat.

Met tweerichtingsaudio kunt u gemakkelijk praten en luisteren naar gasten, zodat u kunt bevestigen of u voor een pakket moet tekenen of het op uw gemak moet pakken.

Met een beeldverhouding van 4:3 kunt u uw gasten van top tot teen zien, terwijl de nachtzichtfunctionaliteit ervoor zorgt dat u het zicht niet verliest tijdens donkere omstandigheden.

En een diagonaal gezichtsveld van 160 graden en de mogelijkheid om tot acht keer toe te zoomen, voegt nog meer zichtbaarheid toe, zodat u meer kunt zien van wat er in uw huis gebeurt.

Deze Google Hello Video Doorbell heeft ook een IPX-4-classificatie voor waterbestendigheid, dus je kunt er zeker van zijn dat hij in de regen blijft werken.

Hoewel we de Google Hello Video Doorbell beschouwen als een geweldige beveiligingscamera aan de voordeur, meldden sommige gebruikers verbindingsproblemen die frequente herinstallatie vereisten.

Geef je appartement een extra beschermingslaag met de Google Hello Video Doorbell.

 • Lees meer: Wat is de beste webcam voor vergaderruimtes?

digitsea Video Deur Viewer

Pros

 • Eenvoudig te installeren met schroevendraaier
 • Nachtzicht voor extra zichtbaarheid
 • Automatisch opgeslagen afbeeldingen voor het gemak
 • Oplaadbare batterijen

Tegens

 • Niet draadloos
 • Afbeeldingen van lage kwaliteit
Controleer de huidige prijs

Krijg het eenvoudige thuisbewakingssysteem dat u nodig hebt met de digitsea Video Door Viewer.

Ontworpen om een no-muss, no-fuss bezoekers kijkervaring te bieden, hoeft u zich geen zorgen te maken over het afhankelijk zijn van Wi-Fi om het te laten werken.

Veel recensenten prezen de volume-instellingen van de Digitsea Video Door Viewer omdat ze het geluid overal in hun appartement konden horen, zelfs op de laagste instelling, wat een groot voordeel is als je onder de douche staat en je snel moet aankleden om een gast te begroeten of te tekenen voor een pakket.

Het is ook ontworpen voor een laag stroomverbruik en laadt volledig op in slechts een paar uur, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur van de batterij terwijl u stroom bespaart.

Hoewel sommige gebruikers misschien worden geïrriteerd dat het geen verbinding maakt met internet of werkt met een app zoals sommige van de andere kijkgatcamera’s die in dit artikel worden genoemd, moet u zich gewoon bewust zijn van wat u koopt voordat u koopt.

Dus zolang u zich ervan bewust bent dat het geen smartphonecompatibiliteit heeft of video opneemt, kunt u genieten van het feit dat u direct kunt zien wie er voor uw deur staat.

Bereik de gemoedsrust die u nodig hebt bij het bewaken van uw appartement met de digitsea Video Door Viewer.

Remo DoorCam 2 Kijkgat Camera

Pros

 • Wi-Fi-enabled voor eenvoudige verbinding
 • Met tweerichtingsaudio kunt u praten en luisteren
 • Nachtzicht voor gebruik ’s nachts
 • Toegang voor meerdere gebruikers

Tegens

 • Verbindingsproblemen
 • Bewegingssensor lijkt vertraagd
Controleer de huidige prijs

Het krijgen van een preview van thuisbezoekers is een fluitje van een cent met de Remo DoorCam 2.

Het draadloze ontwerp is gebouwd om in slechts enkele seconden over de meeste deuren te worden geïnstalleerd, zodat u alle activiteit in uw huis in een mum van tijd in de gaten houdt.

Full HD-video biedt de hoogwaardige weergave die u nodig hebt, terwijl u met een gezichtsveld van 160 graden meer van uw omgeving kunt zien.

Met tweerichtingsgesprekken kunt u bezoekers in realtime zien, horen en spreken, en infrarood nachtzicht betekent dat u uw huis de klok rond kunt bewaken zonder het zicht te verliezen.

U ontvangt direct waarschuwingen op uw smartphone of tablet wanneer de beweging wordt uitgevoerdtected en u kunt zelfs genieten van totale controle over bewegingszones, zodat u alleen op de hoogte wordt gesteld van beweging wanneer u dat wilt.

En het gevoeligheidsniveau van de bewegingssensoren kan eenvoudig worden aangepast, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u op de hoogte wordt gesteld van onbeduidende dingen zoals ruis van drukke bladeren of wind.

De Remo DoorCam 2 is ook weerbestendig om bestand te zijn tegen zware omstandigheden op elk moment van het jaar.

U kunt ook genieten van multi-viewer toegang met de optie om te delen met maximaal vijf gebruikers, zodat andere familieleden of buren uw huis kunnen controleren wanneer u buiten de stad bent.

En het beste van alles is dat de Remo DoorCam 2 werkt met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT voor extra gemak.

Geef uw appartement de extra beschermingslaag die het nodig heeft met de Remo DoorCam 2.

EZVIZ CP4 Kijkgat Deurbel

Pros

 • 1080P full HD-video
 • Met tweerichtingsaudio kunt u praten en luisteren
 • Slimme functie vermindert valse alarmen
 • 5 ringtones beschikbaar

Tegens

 • Taalproblemen
 • Gebruikersaccount vereist
Controleer de huidige prijs

Ervaar gemoedsrust binnen handbereik met de EZVIZ CP4 Kijkgatdeurbel.

1080P full-HD-resolutie biedt de helderheid en het detailniveau dat u nodig hebt, terwijl een ultrabrede kijkhoek van 166 graden het volledige beeld rond uw huis volledig in beeld brengt.

Het aanraakgestuurde bedieningspaneel zorgt voor een eenvoudige, intuïtieve bediening voor ouderen en kinderen en stelt u in staat om de instellingen snel aan te passen.

Live video en tweerichtingsaudio laten u onmiddellijk weten wie er voor uw deur staat, terwijl u ze zowel kunt horen als begroeten.

Nachtzicht geeft u zicht op elk moment van de dag, terwijl de constructie van zinklegering zorgt voor duurzaamheid tegen verwering en manipulatie.

Smart Human Motion Detection maakt gebruik van state-of-the-art technologie voor nauwkeurigere bewegingsdetectie met minder valse alarmen die kunnen worden geactiveerd door het weer of triviale items die bewegen.

Vijf beltonen en een instelbaar volume geven u het geluid en de stijl die u wilt bij elke ring.

En de EZVIZ-app biedt totale thuismonitoring wanneer u onderweg of buiten de stad bent, zodat u altijd dingen in de gaten kunt houden, ongeacht waar u zich bevindt.

Hoewel sommige gebruikers problemen ondervonden bij het wijzigen van de taal, vonden de meeste gebruikers de bedieningselementen supereenvoudig te gebruiken voor aanpassingen.

Het verkrijgen van de betrouwbare huisbeveiliging die u nodig hebt, is probleemloos dankzij de EZVIZ CP4 Peephole Doorbell.

JeaTone Kijkgaatje Viewer WiFi Digitale Deur Viewer

Pros

 • Groothoek HD-weergave
 • Ingebouwde bewegingsdetectie
 • Toegang voor meerdere gebruikers
 • Draadloos voor het gemak

Tegens

 • Kan offline gaan
 • Werkt niet met 5G
Controleer de huidige prijs

Breng een slimmer beveiligingsniveau naar uw huis JeaTone Peephole Viewer WiFi Digital Door Viewer.

Ontworpen om draadloos verbinding te maken met uw Wi-Fi-thuisnetwerk, kunt u uw huis eenvoudig bewaken vanaf smartphones, tablets en meer.

1080P HD met een brede kijkhoek van 120 graden levert de helderheid die u nodig hebt om bezoekers en het gebied rond uw huis duidelijk te bekijken, terwijl nachtzicht ervoor zorgt dat u ’s nachts of in donkere omstandigheden kunt blijven monitoren.

De ingebouwde bewegingsdetectie kan eenvoudig worden aangepast aan het gevoeligheidsniveau dat u verkiest om valse alarmen veroorzaakt door lawaai van verkeer of weer te voorkomen.

Met tweerichtingsaudio kunt u bezoekers aan uw voordeur zien, horen en spreken voor uw gemak.

De lange levensduur van de batterij zorgt voor een langdurige werking, terwijl u met toegang voor meerdere gebruikers tot 12 gebruikers toegang kunt geven, zodat u het gebruik kunt delen met uw familie of met buren wanneer u buiten de stad bent.

Sommige gebruikers meldden echter problemen met 5G-apparaten en merkten op dat de app op 2.4G werkt, dus houd daar rekening mee voordat u koopt.

Het verhogen van het beveiligingsniveau van uw huis is een fluitje van een cent met de JeaTone Peephole Viewer WiFi Digital Door Viewer.

Sonew Home Visuele Deurbel Digitale Deur Eye Viewer Camera

Pros

 • 1080P HD LCD-scherm
 • 120 graden weergave
 • Anti-wrik constructie
 • Energiebesparend ontwerp

Tegens

 • Resolutie is niet geweldig
 • Twijfelachtige verpakking
Controleer de huidige prijs

Houd uw huis en dierbaren veilig met de Sonew Home Visual Doorbell Digital Door Eye Viewer Camera.

Een aanraakbedieningspaneel maakt selecties en instellingsaanpassingen een fluitje van een cent voor kinderen en ouderen, dus het is gebruiksvriendelijk voor alle leeftijden.

Uitgerust met een 1080P HD LCD-scherm en een 120-graden groothoekweergave, kunt u clearly zie bezoekers en de omgeving met gemak.

De anti-pry-constructie voorkomt schade en diefstal, terwijl het energiebesparende ontwerp betekent dat het scherm een time-out krijgt na een periode van inactiviteit om langdurig gebruik te bevorderen en tegelijkertijd energie te besparen.

Sommige gebruikers merkten echter op dat ze onjuiste instructies ontvingen die niet van toepassing waren op hun product of model, dus zorg ervoor dat u de verpakking zorgvuldig controleert.

Bewaak eenvoudig uw huis en gasten met één druk op de knop met de Sonew Home Visual Doorbell Digital Door Eye Viewer Camera.

Hoe kies je een kijkgatcamera voor je appartement

Ervoor zorgen dat uw appartement een ring van bescherming eromheen heeft, kan aanzienlijke gemoedsrust toevoegen voor elke bewoner. Met een overvloed aan cameratypen en modellen om uit te kiezen, kan het kiezen van de juiste overweldigend zijn.

Hoewel we sterke voorstanders zijn van elke kijkgatcamera die in dit artikel wordt vermeld, zijn hier enkele functies om naar te zoeken als u meer wilt weten:

 • Videokwaliteit — HD heeft de voorkeur vanwege de helderheid en het detailniveau.
 • Nachtzicht – u wilt ervoor zorgen dat u gasten nog steeds duidelijk kunt bekijken in donkere omstandigheden en ’s avonds als uw appartement een buiteningang heeft.
 • Tweeweg audio — dit zorgt ervoor dat je zowel kunt praten als luisteren naar bezoekers.
 • Draadloze verbinding – dit bevordert een eenvoudigere installatie en brengt vaak de smartphonecompatibiliteit die u wilt voor handheld-weergave.

Houd ook rekening met het volgende:

 • Kijkgaatje grootte – als u in een appartement of huurhuis woont, wilt u extra stappen zoals boren vermijden, dus zorg ervoor dat u de lijst met compatibele maten voor elke kijkgatcamera die u overweegt zorgvuldig doorneemt.
 • Exterieur ontwerp – de belangrijkste onderscheidende factor tussen kijkgatcamera’s is hoe ze er aan de buitenkant uitzien, d.w.z. ziet het eruit als een deurbel of een standaard kijkgat?
 • Opslag — we kunnen het belang van opslag niet genoeg benadrukken! U moet weten hoe uw camera afbeeldingen of opgenomen videoclips opslaat als u ze later wilt ophalen. De meeste kijkgatcamera’s slaan gegevens op een SD-kaart op

Veelgestelde vragen over kijkgaatjescamera’s

Kun je een camera in je kijkgaatje stoppen?

Ja. De beste kijkgatcamera’s zijn gebouwd om over uw bestaande kijkgaatje te worden geïnstalleerd.

Wat is een kijkgatcamera?

Een kijkgatcamera is een beveiligingscamera die wordt bevestigd aan uw bestaande kijkgaatje en meestal verbinding maakt met uw wifi of de bedrading van uw bestaande deurbel, zodat u gasten of pakketten aan uw deur kunt zien vanaf het scherm van de camera of uw smartphone of tablet.

Werken kijkgatcamera’s op batterijen?

Ja. De beste kijkgatcamera’s hebben een ingebouwd, verwijderbaar batterijpakket dat eenvoudige vervangingen en een langere levensduur van de batterij mogelijk maakt, terwijl anderen met ingebouwde batterijen slechts een paar keer per jaar kunnen worden opgeladen.

Laatste woorden

Of u nu bezoekers aan uw deur wilt scannen of wilt controleren of uw pakket is afgeleverd, kijkgatcamera’s zijn een geweldige manier voor bewoners van appartementen of huurwoningen om dezelfde gemoedsrust te ervaren die grotere beveiligingssystemen huiseigenaren geven.

Met een eenvoudige installatie die meestal alleen een schroevendraaier vereist, kunt u dag en nacht de extra beveiliging bereiken die u wilt en de optie om bedraad of draadloos te gaan, afhankelijk van uw voorkeur.

Hoewel veel appartementen maatregelen nemen om de veiligheid van het gebouw als geheel te waarborgen, bieden alle best presterende kijkgatcamera’s die in dit artikel worden genoemd u de extra bescherming die u nodig hebt voor uw individuele appartement of huurhuis.

Brinno Front SHC500

Brinno Voordeur Kijkgat Camera

TBA

Controleer de huidige prijs