Beste fotoafdrukservice voor betaalbare afdrukken van hoge kwaliteit

Er zijn hier in 2023 tal van afdrukservices om uit te kiezen, maar slechts een handvol produceert scherpe resultaten met nauwkeurige kleuren.

Als u veel foto’s of canvasafdrukken afdrukt, hebt u ook een service nodig die betaalbaar is!

printique |

Printique

Bespaar 10% op alle fotoafdrukken, canvassen, boeken en meer met code.

Gebruik code SHOTKIT10 om 10% te besparen

Krijg korting

We hebben de opties onderzocht die de beste balans bieden tussen beeldkwaliteit en betaalbaarheid, perfect voor beginners en hobbyisten.

(Als u een professional bent, heeft u waarschijnlijk al uw eigen grootformaatprinter of gebruikt u een gespecialiseerd fotolab.)

Welke fotoafdrukservice u ook kiest, zorg ervoor dat u uw digitale foto’s ‘niet-digitaal’ laat maken.

Het is onbetaalbaar om een afdruk in je handen te kunnen houden en het cadeau doen van fotoboeken of andere fotoproducten is ook een heerlijk gevoel.

Dus laten we in de aanbevelingen duiken.

Inhoudsopgave

Beste fotoafdrukservices in 2023

1. Printique (ex Adorama Pix)

Printique screenshot |

Pros

 • Speciale service voor bedrijven (bulkbestellingen)
 • Speciale diensten voor professionele fotografen
 • Meerdere papierkeuzes (allemaal archief)
 • Grote verscheidenheid aan formaten en producten
 • Gratis onbeperkte opslag

Tegens

 • Verzendt alleen naar de VS en Canada
 • Gratis verzending is niet beschikbaar voor alle producten of alle bestemmingen
Meer informatie

Deze online fotoafdrukservice maakt deel uit van Adorama, dus je hebt een professioneel en betrouwbaar bedrijf achter je dat al meer dan 20 jaar afdrukservices aanbiedt.

Met een gemiddelde stem op Trustpilot van 4,6/5, heeft het 87% van de beoordelingen gekwalificeerd als uitstekend en 6% van hen als geweldig.

De kosten voor fotoafdrukken in standaardformaat beginnen bij US $ 0,31 met vier soorten papier om uit te kiezen – ander papier zoals metallic of beeldende kunst kan de prijs verhogen tot $ 10,99.

U kunt foto’s uploaden die zijn opgeslagen op uw camera en telefoon, of rechtstreeks vanaf online platforms zoals Instagram of Google Foto’s, waardoor u fotoafdrukken en canvassen kunt bestellen vanaf Printique eenvoudig en snel.

Als u boeken en albums wilt maken, kunt u hun intuïtieve sjablonen gebruiken of een PDF uploaden met uw ontwerp. De kosten variëren van US $ 9,99 voor een miniboek van 20 pagina’s tot een startprijs van $ 146,79 voor een leren album.

Er is ook de mogelijkheid om kaarten, kalenders en cadeaus af te drukken, en u kunt uw afdrukken ook laten inlijsten of monteren.

Als u een professional bent met speciale afdrukbehoeften en een groot aantal bestellingen, kunt u een lidmaatschapsplan betalen om toegang te krijgen tot gratis spoedverwerking, 50% korting op monsters en andere voordelen.

De productietijd varieert van 3 tot 21 dagen, afhankelijk van het product (standaardfotoafdrukken hebben een doorlooptijd van 5 dagen).

Er is een spoedproces beschikbaar en ze hebben vier verzendopties. Merk echter op dat ze alleen naar de VS en Canada verzenden.

Printique is onze keuze van de beste fotoafdrukservice van het jaar, ondanks de felle concurrentie van andere bedrijven.

Het is geweldig voor zowel amateur- als professionele fotografen, met een geweldige afdrukkwaliteit van reguliere en canvasafdrukken, evenals meerdere afdrukformaten en services voor ervaren gebruikers.

2. Snapvis

Snapfish website screenshot

Pros

 • Lage prijzen
 • Internationale verzending
 • Grote verscheidenheid aan producten
 • Ophalen in de winkel beschikbaar in de VS

Tegens

 • Geen fine-art kwaliteit
 • Geen gratis verzending
Meer informatie

Snapfish is een van de meest populaire online printdiensten vanwege de lage prijzen. Ze bieden zelfs een laagsteprijsgarantie waarbij ze uw aankoop terugbetalen als een concurrent hetzelfde product goedkoper heeft dan zij.

(Houd er rekening mee dat dit beleid veel beperkingen heeft en alleen van toepassing is op acht van hun fotoafdrukservices en -producten.)

Standaardformaat fotoafdrukken beginnen vanaf US $ 0,09. De lage prijs betekent echter niet dat de afdrukken van lage kwaliteit zijn – Snapvis wordt beoordeeld met 4.5/5 op Trustpilot, waarbij 79% van de beoordelingen het als uitstekend en 10% als geweldig kwalificeert.

Er zijn vier verzendopties met deze online fotoafdrukservice en internationale verzending is beschikbaar.

Als u in de VS bent gevestigd, kunt u de verzendkosten vermijden door uw bestelling op verschillende locaties op te halen, zoals Walgreens Photo en Walmart Photo.

Het scala aan producten dat Snapfish aanbiedt, is opmerkelijk en u kunt alles afdrukken, van foto’s op portemonneeformaat tot kerstornamenten.

Dat gezegd hebbende, de normale afdrukken hebben niet veel keuzes in papier en materiaal – u kunt alleen kiezen tussen glanzende of matte fotoafdrukken.

U kunt uw foto’s uploaden vanuit opslag of rechtstreeks vanaf sociale media zoals Facebook en Instagram. De eenvoudigste manier is om de Snapfish-app te downloaden om uw bestelling te beheren en eenvoudig fotoboeken en gepersonaliseerde geschenken te maken.

Snapfish is een van de tip online fotoafdrukdiensten die beschikbaar zijn in 2023 en blijft enorm populair bij amateurfotografen die zo eenvoudig mogelijk betaalbare fotoafdrukken willen bestellen.

3. Amazon-afdrukken

Amazon fotoafdrukken en geschenken

Pros

 • Goede verscheidenheid aan producten
 • Lage kosten
 • Verbonden met Amazon Photos
 • Gratis levering met Amazon Prime

Tegens

 • Alleen beschikbaar voor klanten in de VS
 • Creditcard is de enige geaccepteerde betaalmethode
Meer informatie

Amazon Prints zijn alleen beschikbaar in de VS, hoewel dit waarschijnlijk in de toekomst zal veranderen – hopelijk wordt de fotolabservice beschikbaar voor alle landen waar Amazon is gevestigd.

De prijzen zijn zeer concurrerend. Een standaardformaat afdruk begint bijvoorbeeld bij $ 0,15 met een verwerkingstijd van drie tot vijf dagen. Je kunt kiezen uit drie bezorgopties en er is gratis verzending als je een Amazon Prime-lidmaatschap hebt.

Hoewel de fotoservice van Amazon niet de breedste verscheidenheid aan producten op de markt biedt, heeft het nog steeds alle meest populaire keuzes, zoals meerdere afdrukformaten en -formaten, woondecoratie en koffiemokken.

Om uw afbeeldingen af te drukken, moeten ze in Amazon Photos staan, een cloudopslagservice van 5 GB die Amazon gratis aanbiedt. Hiermee kunt u uw afbeeldingen delen in privégroepen of ze gebruiken als screensaver voor een Echo-apparaat of een Fire TV.

U kunt de opslagruimte ook vergroten met plannen vanaf slechts $ 1.99 / mo, waardoor het een geweldige optie is als een online oplossing voor het opslaan van foto’s.

De afdrukkwaliteit en kleurnauwkeurigheid is redelijk goed, hoewel niet genoeg voor beeldende kunst of professionele doeleinden. Afdrukkwaliteit is wat u zou verwachten voor deze prijs, met afbeeldingen die er levendig en scherp uitzien, maar een ver verwijderd zijn van de premium online fotoafdrukservices.

De belangrijkste aantrekkingskracht van Amazon Prints is gemak – veel mensen hebben al een account op Amazon voor andere services, dus u hoeft niet meer accounts aan te maken en uw gegevens elders te beheren.

Als je al veel afbeeldingen hebt opgeslagen in Amazon Photos, is het gebruik van hun online afdrukservice een goed idee.

4. Artefact Opstand

Fotoafdrukken bestellen bij Artifact Uprising

Pros

 • Snelle verwerkingstijd
 • Internationale verzending
 • Hoogwaardige producten

Tegens

 • Geen gratis verzending
 • Hoger dan gemiddelde prijzen
Meer informatie

Hoewel het afdrukken van foto’s goed en gevarieerd is, heb ik het gevoel dat het echte voordeel van dit kleine bedrijf alle gerelateerde producten zijn.

Artefact Opstand biedt een groot aantal prachtig uitziende fotoboeken en albumkeuzes – plus ontwerpservices, zodat u een expert het album kunt laten maken met uw visie.

De geschenken zijn gecategoriseerd op thema en gelegenheid, waardoor ze gemakkelijker te navigeren zijn.

Er is bijvoorbeeld een bruiloftsgedeelte met alles wat je nodig hebt (printgewijs) om je bruiloft te organiseren – van save-the-date notities bij de tabelnummers.

De standaardformaat fotoafdrukken worden niet afzonderlijk verkocht. In plaats daarvan vind je ze als sets vanaf US $ 9 en variërend tot US $ 60, afhankelijk van de grootte en het aantal foto’s.

U kunt de uiteindelijke prijs niet zien tenzij u inlogt en de aankoop simuleert, wat een afknapper kan zijn, maar bij regelmatig gebruik krijgt u snel een idee van wat de uiteindelijke kosten zullen zijn.

De interface om afbeeldingen te uploaden en uw producten te ontwerpen is heel eenvoudig. Het is gemakkelijk te gebruiken, maar het geeft niet veel ruimte aan je creativiteit – een compromis dat is gemaakt in ruil voor een elegant en minimaal ontwerp dat in elk detail is samengesteld.

Shotkit’s oprichter Mark heeft in het verleden verschillende fotoboeken van Artifact besteld en houdt van de look en feel ervan – meer een product in artisinal-stijl dan sommige van de budget online fotoafdrukdiensten die er zijn.

Ze zijn zeker duurder dan alternatieven, en verzending buiten de VS telt snel op, maar je blijft achter met afdrukken van hoge kwaliteit met een grote kleurnauwkeurigheid van een fotolab dat je kunt vertrouwen.

5. Mixboek

Mixbook Photo Co website-interface

Pros

 • Internationale verzending
 • Eenvoudig te gebruiken, aanpasbare sjablonen
 • Goede kwaliteit
 • Snelle omzet

Tegens

 • Geen standaardformaat afdrukken
 • Geen gratis verzending
Meer informatie

Mixbook biedt een breed scala aan prints en producten, hoewel u niet de normale standaardformaat afdruk zult vinden. Losse afdrukken zijn verkrijgbaar in grotere formaten of verschillende materialen (zoals metallic print en canvas print).

Andere producten zijn fotoboeken, kalenders, kaarten en magneten. Om ze te maken, vindt u veel eenvoudig te gebruiken en op grote schaal aanpasbare sjablonen om het proces leuk en creatief te maken.

De beeldkwaliteit en klantenservice van Mixboek zijn hoog gerangschikt in Trustpilot met een stem van 4,8/5, waar 84% het als uitstekend en 10% als geweldig kwalificeert.

Mixbook biedt wereldwijd vier verzendopties – gratis verzending is niet standaard beschikbaar, hoewel u zo nu en dan promotiecodes kunt tegenkomen om korting en / of gratis verzending te krijgen.

De verwerkingstijd is drie of vier dagen, afhankelijk van het product. Als u een bedrijf bent, kunt u profiteren van hun bulkorderprijzen en -beleid – u hoeft alleen maar een aanvraagformulier voor bulkkorting in te vullen.

Mixbook voert regelmatig promoties uit op zijn site (zie bijvoorbeeld de afbeelding hierboven), waardoor ze een van de meer betaalbare online fotoafdrukservices zijn die beschikbaar zijn voor fotografen in 2023.

6. Mpix

Mpix voordelen en functies voor het afdrukken van foto's

Pros

 • Betaalbare prijzen
 • Grote verscheidenheid
 • Gratis verzending bij bestellingen $35+
 • Upscale naar boetiekverpakkingen beschikbaar
 • Basis retoucheren van foto’s is beschikbaar

Tegens

 • Alleen schepen in de VS
Meer informatie

Een van de dingen die Mpix onderscheidt van mindere online fotoafdrukservices is de hoge kwaliteit en zorg die ze besteden aan hun fotoafdrukken.

Mpix biedt een breed scala aan fotografische producten, waaronder enkele cadeau-ideeën die niet zo gemakkelijk te vinden zijn bij zijn concurrenten, zoals dogtags of beeldjes.

Over geschenken gesproken, u kunt uw bestelling opschalen naar boetiekverpakkingen om een van de producten als een geschenk naar uw dierbaren te sturen of als eindproduct aan uw klanten te bezorgen.

Onder de diensten die door Mpix worden aangeboden, vindt u ook enkele basisfoto-retouchering zoals tanden bleken, rode ogen reductie, huid retoucheren, kleurcorrectie etc.

Er zijn ook aangepaste inlijstopties of de mogelijkheid om op canvas te monteren en af te drukken, waarvan ze adverteren als zijnde “met de hand gemaakt in het hartland” – het is leuk om te zien dat online fotoafdrukservices lokaal worden gebruikt.

De Mpix interface is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. U kunt foto’s uploaden vanaf uw computer of online platforms zoals Facebook.

Het heeft een snelle doorlooptijd en u kunt kiezen uit vier bezorgopties met de hoogwaardige afdrukken die op uw stoep aankomen, klaar om aan albums te worden toegevoegd of zelf te worden ingelijst.

7. Sluiterfly

Shutterfly biedt prints, canvas prints, cadeaus en meer

Pros

 • Gratis onbeperkte opslag
 • Internationale verzending
 • Grote verscheidenheid aan producten
 • 1 uur ophalen beschikbaar voor 4×6″ prints

Tegens

 • Geen gratis verzending
 • Lage rang in Trustpilot
Meer informatie

Een van de voordelen van Shutterfly is dat je gratis onbeperkte opslag hebt – ze bieden aan om je foto’s te bewaren en ze nooit te verwijderen!

Þe prijzen zijn zeer concurrerend: een standaard formaat print begint bij US $.18. Aan de andere kant zijn er niet zoveel papieren om uit te kiezen. Je kunt wel canvas-, metaal- en houtprints bestellen.

Shutterfly biedt veel meer dan afdrukken, en de fotografische producten zitten vol met keuzes – van de traditionele koffiemok tot een meer unieke windgong.

Als u een van deze gepersonaliseerde producten aan al uw klanten of de gasten op uw bruiloft wilt geven, kunt u profiteren van bulkbestellingsdeals.

Om wat geld te besparen op uw afdrukken, kunt u ook van tevoren in bulk kopen en uw afdrukken het hele jaar door maken.

Shutterfly levert wereldwijd en heeft verschillende verzendopties. In de VS is het ook mogelijk om standaardformaat prints te bestellen voor 1 uur ophalen in de winkel!

Hoewel ze een 100% geluksgarantie hebben, is de rangschikking in Trustpilot 3/5, waar slechts 67% van de mensen het als uitstekend en 17% als geweldig kwalificeert.

(Misschien is het het beste om eerst een kleine hoeveelheid afdrukken te bestellen om te zien hoe de service voor u is, voordat u bulkbestellingen plaatst.)

Hoewel niet zo algemeen vertrouwd als de andere online fotoafdrukservices die in dit artikel worden aanbevolen, heeft Shutterfly vaak deals en code die het misschien wel de moeite waard maken.

Hoe de beste fotoafdrukservice te kiezen

pnline-printen

Ondanks het feit dat we uw keuzes hebben beperkt, kan het nog steeds een moeilijke beslissing zijn bij het kiezen van de beste online fotoafdrukservice voor uw behoeften.

Als dit de eerste keer is dat u afdrukken of fotoproducten bestelt, helpen deze 10 tips u de juiste beslissing te nemen.

1. Controleer de afdrukformaten

We zijn ons er misschien niet bewust van tijdens het kijken naar foto’s op onze computers of telefoons, maar ze hebben allemaal een specifieke grootte. Om de beste beeldkwaliteit te behouden wanneer u ze afdrukt, moet u niet over dat formaat gaan.

De vereiste afdrukresolutie op de meeste plaatsen is 300 dpi – dus voor een afdruk van standaardformaat (4×6 inch) moet u 300×4 = 1200 vermenigvuldigen voor de korte zijde en 300×6 = 1800 om de lange zijde te berekenen.

Dit betekent dat uw digitale foto idealiter ten minste 1200 x 1800 pixels moet zijn om goed af te drukken in 4×6 inch. U moet weten hoe groot u een foto kunt afdrukken voor de beste kwaliteit resultaten.

De meeste online afdrukservices hebben een gids met de minimale vereiste in grootte en resolutie om goede resultaten te garanderen – zorg ervoor dat u ze controleert voordat u uw bestelling plaatst.

Pro Tip: Als uw foto’s niet groot genoeg zijn om te worden afgedrukt (u ziet mogelijk een waarschuwing ‘lage resolutie’ bij het maken van grotere fotoboeken), kunt u deze software gebruiken om een vergroting van hoge kwaliteit te maken.

2. Zoek naar het juiste formaat

In de tijd van de filmfotografie kwamen frames in standaardformaten. Tegenwoordig is een full-frame gelijk aan een 35mm-filmframe, maar elk ander bijgesneden formaat kan verschillen van camera tot camera – om nog maar te zwijgen van de verschillende sensorformaten op elke telefoon.

Als gevolg hiervan passen de standaardformaten van drukpapier niet altijd bij uw foto. Zorg ervoor dat u het formaat kiest dat het dichtst bij uw afbeeldingsformaat ligt – verschillende fotoafdrukservices bieden een groter of kleiner aantal keuzes.

Van de fotoafdrukservices die in dit artikel worden vermeld, heeft Mpix het grootste aantal formaatformaten, gevolgd door Printique en Shutterfly. Anderen hebben niet zoveel opties. Amazon Prints biedt er bijvoorbeeld slechts vier aan.

Als u het afdrukformaat niet perfect kunt matchen, moet u kiezen tussen het vullen van het papier of het achterlaten van witte randen.

Houd er rekening mee dat het vullen van het papier met de afbeelding betekent dat u het vergroot, dus de kwaliteit kan variëren en sommige randen worden afgesneden.

3. Controleer verzendbeperkingen

Voordat u uw tijd besteedt aan het maken van accounts of het ontwerpen van een uitgebreid fotoboek, moet u ervoor zorgen dat de online afdrukservice die u kiest in uw regio wordt geleverd.

Van degenen die hier worden vermeld, hebben Shutterfly, Mixbook, Artifact Uprising en Snapfish internationale verzending. Printique biedt levering in de VS en Canada, maar gratis verzending is niet beschikbaar naar Hawaï, Alaska, Puerto Rico, Guam, Maagdeneilanden of Canada.

Mpix heeft alleen Amerikaanse levering met vier verzendopties. Bestellingen die worden verzonden naar postbussen, APO / FPO-adressen, Puerto Rico en de Maagdeneilanden kunnen echter alleen worden gedaan met Economy- of Standard-verzending.

De meeste websites bieden ook meerdere verzendopties. Bekijk de keuzes om te zien of ze passen bij uw behoeften in termen van tijd en kosten.

4. Bekijk de uiteindelijke prijs voordat u beslist

Vaak zie je superlage prijzen per print of zelfs deals die ‘x’ aantal gratis prints per maand aanbieden. Hoewel dit zeker aantrekkelijk is, ben je shzou andere prijsfactoren in overweging nemen voordat u een beslissing neemt.

Soms zijn de verzendkosten bijvoorbeeld zo hoog dat het betalen van de afdrukken een beetje hoger is op een website met gratis verzending is handiger.

Andere keren moet u een minimumaantal afdrukken hebben om een bestelling te plaatsen, zoals Artifact Uprising, waar u alleen afdrukken in drie verschillende sets kunt kopen: 10, 25 of 50. Wil je bijvoorbeeld maar 5 prints, dan wordt het uiteindelijk duurder.

5. Houd rekening met de verwerkingstijd

Dit is altijd een goede gewoonte, maar vooral als je je bestelling snel nodig hebt. Het is gemakkelijk om gewoon de levertijd te controleren en zelfs extra te betalen voor een nachtelijke levering zonder rekening te houden met de verwerkingstijd.

Fotoafdrukservices verkopen geen producten die al op voorraad zijn zoals elk e-commercebedrijf – ze moeten uw afbeeldingen verwerken en afdrukken. Dit kan meer of minder tijd duren, afhankelijk van het type afdruk dat u koopt.

Sommige printers bieden de kans om uw bestelling tegen een hogere prijs te haasten. Met Printique kunt u bijvoorbeeld de optie spoedverwerking kiezen bij het afrekenen voor een meerprijs of gratis als u een pro-lidmaatschap hebt.

Dus, voordat u een bestelling voor afdrukken plaatst, controleert u de verwerkingstijd bovenop de levertijd. Als u haastige verwerking nodig heeft, neem dan contact op met het fotolab of het mogelijk is en hoeveel het kost.

6. Controleer de uploadmethoden en -vereisten

Dit is een andere belangrijke kwestie: wat u kunt uploaden en van waar. De meeste fotoafdrukservices ondersteunen JPEG-bestanden. Dit formaat is echter een gecomprimeerd bestand en de meeste professionals geven er de voorkeur aan hun TIFF-bestanden af te drukken.

Controleer welke indelingen worden ondersteund voordat u uw beslissing neemt. Van onze lijst met online fotoafdrukservices ondersteunt alleen Printique op dit moment TIFF-bestanden. Snapfish en Artifact Uprising ondersteunen JPEG en PNG, Mixbook ondersteunt PNG, JPEG en HEIC, terwijl Mpix en Amazon alleen JPEG ondersteunen.

U moet ook rekening houden met het kleurprofiel. Amazon ondersteunt bijvoorbeeld 8-bit RGB en sRGB, terwijl Mpix alleen RGB ondersteunt.

Meestal zijn je afbeeldingen al in RGB, maar het is iets om in de gaten te houden als je problemen hebt met het uploaden van je afbeeldingen.

Een ander belangrijk ding is de bronnen van waaruit u de foto’s kunt uploaden. Als u bijvoorbeeld de foto’s van uw Facebook-pagina wilt afdrukken, kunt u dit dan rechtstreeks doen of moet u ze downloaden naar uw telefoon / computer en ze vanaf daar uploaden?

Onnodig te zeggen dat het praktischer is om fotoafdrukservices te gebruiken waarmee u uw foto’s kunt uploaden vanaf online en sociale platforms, cloudopslag en uw apparaten.

Sommige afdruksites hebben hun eigen apps om het uploaden gemakkelijker voor u te maken – dat is ook iets dat u misschien wilt overwegen.

7. Bekijk de ontwerpmogelijkheden

Deze is vooral van toepassing als u fotoboeken bestelt – misschien voor sommige fotocadeaus zoals wenskaarten of kalenders. Over het algemeen moet u op zoek gaan naar een interface die gemakkelijk te gebruiken is.

Wat betreft de flexibiliteit om de sjabloon aan te passen, het is een persoonlijke voorkeur. Voor sommige mensen is het belangrijk om de creatieve vrijheid te hebben om tekst, stickers, etc. toe te voegen.

Als dit het geval is, hebben Mixbook, Shutterfly en Printique veel volledig aanpasbare sjablonen en een brede bibliotheek met grafische inhoud.

Andere mensen geven de voorkeur aan een goed ontworpen sjabloon dat niet veel van hen vereist – dit zorgt voor constante kwaliteit en elegantie. Als dit uw voorkeur heeft, vindt u websites zoals Artifact Uprising aangenamer.

8. Zoek naar specifieke beoordelingen – waar mogelijk

Het is goed om de algehele prestaties van fotoafdrukservices te kennen, om te zien of ze betrouwbaar zijn, of ze een goede klantenservice hebben, enz. De kwaliteit kan echter variëren tussen hun verschillende producten.

Een plaats die geweldige afdrukken en fotoboeken levert, kan bijvoorbeeld magneten van lage kwaliteit gebruiken. U moet dus op zoek gaan naar beoordelingen van mensen die producten hebben gekocht die vergelijkbaar zijn met de producten die u koopt.

9. Controleer op de betaalmethoden

Niet iedereen heeft een creditcard of deelt graag zijn gegevens op elke website – dat is waar diensten zoals PayPal binnenkomen.

Niet elke fotoafdrukservice accepteert dezelfde betaalmethoden en vanaf het begin achterhalen kan u veel tijd besparen. Als ze je voorkeursmethode niet accepteren, wat heeft het dan voor zin om een account te openen en een boek te ontwerpen, toch?

 • Printique accepteert creditcards, PayPal en Printique credits.
 • Snapfish accepteert alle creditcards en PayPal.
 • Artifact Uprising accepteert creditcards, betaalpassen en prepaidkaarten.
 • Mixbook accepteert only creditcards.
 • Mpix accepteert creditcards – met uitzondering van American Express – en PayPal.
 • Shutterfly accepteert creditcards, PayPal, cadeaubonnen en Apple Pay als u via de app op een iPhone koopt.

Vreemd genoeg accepteert Amazon alleen creditcards. Andere producten kunnen worden gekocht met Amazon-cadeaubonnen, Amazon-tegoed en zelfs betaalrekeningen – voor hun afdrukservices liggen al die andere keuzes niet op tafel.

Het is waarschijnlijk geen probleem voor de meeste mensen, omdat je misschien al een creditcard aan je account hebt gekoppeld. Toch zouden ze dit kunnen verbeteren.

10. Vraag naar bulkbestellingsvoordelen

Dit geldt natuurlijk alleen als je veel boeken of producten gaat kopen – misschien omdat je een professional bent, een bedrijf hebt of misschien wil je ze als souvenir geven op een feestje.

Sommige fotoafdrukservices bieden speciale prijzen of verschillende deals wanneer u in bulk koopt. In sommige gevallen, zoals Printique, moet je een lidmaatschap hebben om dit aan te vragen. Anderen, zoals Mixbook, bieden bulkvoordelen , maar u moet een verzoek invullen.

Dus als u in bulk koopt, is het beter om van tevoren te vragen of ze u een betere deal kunnen bieden dan het kopen van afzonderlijke producten.

Waar drukken professionele fotografen hun foto’s af?

Afdrukken

Fotoafdrukken van een reis naar Japan: Credit: Greg Cromie

Als u afdrukken wilt verkopen of de kost wilt verdienen via fotografie, raden we u aan een professioneel afdruklab te gebruiken dat een hogere beeldkwaliteit biedt dan de online fotoafdrukservices die in deze handleiding worden vermeld.

De opties hier zijn geweldig voor de meeste mensen, maar professionals vereisen de ultieme kleurnauwkeurigheid, scherpte, inktduur, kleurcorrectiediensten en een reeks hoogwaardige papieropties.

Hoewel het vinden van iets betaalbaars voor professionals nog steeds belangrijk is, is de uiteindelijke afdrukkwaliteit de belangrijkste factor bij het kiezen van fotoafdrukservices.

Sommige professionele fotografen kiezen ervoor om hun foto’s thuis af te drukken, maar dit betekent een grote kostenpost vooraf (fotoprinters van hoge kwaliteit zijn niet goedkoop!), Om nog maar te zwijgen van hoge papier- en inktkosten en de complicaties die gepaard gaan met het kiezen van een printer, het instellen ervan, het kalibreren van uw monitor, het testen van fotopapier, enz.

De kosten van thuis afdrukken variëren sterk, afhankelijk van de printer die u gebruikt en de papiervoorraad, maar op de lange termijn kan thuis afdrukken u geld besparen – dit gaat ervan uit dat u uw afdrukken daadwerkelijk verkoopt, natuurlijk.

Wat betreft de beste online fotoafdrukservice voor professionele fotografen, zijn er hier in 2023 een aantal geweldige opties.

We raden u aan een afdruklab bij u in de buurt te selecteren (zodat de verzendkosten worden geminimaliseerd) en de afdrukkwaliteit van de foto te testen voordat u iets voor uw klanten bestelt.

Hier is een selectie van opties:

 • Molenaars Lab – Columbia en Pittsburgh.
 • Witte Muur – New York, Londen, Parijs, Berlijn, München, Hamburg, Wenen, Zürich, Düsseldorf, Frankfurt, Keulen en Stuttgart. U kunt hun diensten ook vinden in geselecteerde Leica-winkels.
 • Pixel Perfect –Sydney.
 • Momento Pro –Sydney.
 • Aangepaste foto (Australië) – East Rockingham, WA.
 • Opus (Canada) – Coquitlam, Vancouver, Granville Island, Kelowna, Langley en Victoria.
 • Het Kunstenaars Prentenkabinet – Shropshire, Verenigd Koninkrijk.
 • Woestijn Fine Art Afdrukken – Zuid-Californië.
 • Lumiere Edities – Silver City NM.

Laatste woorden

Ik hoop dat deze gids je alles heeft gegeven wat je nodig hebt om online fotoafdrukservices met vertrouwen te zoeken en te gebruiken.

Onthoud – als u het afdrukken van al uw favoriete foto’s om welke reden dan ook niet kunt rechtvaardigen, is het op een na beste ding om een digitale fotolijst te gebruiken om ze weer te geven.

Hoe dan ook, zorg ervoor dat u uw afbeeldingen op de een of andere manier weergeeft om er goed van te genieten!

Als u andere vragen heeft of als u wilt wegen op de voor- en nadelen van verschillende services, doe dit dan in de opmerkingensectie.

Veel printplezier!

printique |

Printique

Bespaar 10% op alle fotoafdrukken, canvassen, boeken en meer met code.