Beste Sony a6600 lenzen in 2023 e-mount beoordelingen

Dit zijn de beste Sony a6600 lenzen in 2023 voor deze indrukwekkende vlaggenschip APS-C spiegelloze camera.

Met zoveel geweldige Sony-lenzen kan het erg moeilijk zijn om te kiezen welke opties de beste waar voor je geld geven.

Ik heb persoonlijk elk van de onderstaande lenzen getest en ze zijn zeker klaar om de geweldige prestaties van de Sony a6600 bij te houden.

Bij het selecteren van een lens om te kopen, moet u eerst rekening houden met het doel ervan. Ik heb de neiging om lenzen als gereedschap te beschouwen – veel zullen werken, maar er is er meestal een die het meest geschikt is voor de klus.

Sony 24mm f/1.8

Sony 24mm f/1.8

Scherp, licht en goed gebouwd, deze lens is een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige aanvulling op elke Sony-kit.

Controleer de huidige prijs

Met dat in gedachten moedig ik je aan om na te denken over de soorten onderwerpen die je gaat fotograferen. De meeste landschapsfotografen willen iets groothoeks.

Veel portretfotografen zullen een telelens kiezen om de prachtige onscherpe achtergrond (ook bekend als bokeh) te krijgen.

Als je niet zeker weet wat je gaat fotograferen of als je iets wilt dat veelzijdig genoeg is om veel onderwerpen vast te leggen, zou ik een mid-range zoomlens voorstellen.

Lees verder om meer te weten te komen over mijn favorieten voor elk van deze categorieën. Alle selecties passen heel goed bij de Sony a6600, passend bij de topprestaties en kleine vormfactor.

Inhoudsopgave

Beste Sony a6600 lenzen in 2023

Beeld Product Functies
shk2-table__image Sony 24mm f/1.8ONZE #1 KEUZE
 • “Sonnar” optisch ontwerp
 • Directe handmatige scherpstelling
 • Soepele en snelle lensbediening
 • Superieure hoek-tot-hoek scherpte
Bekijk prijs →
shk2-table__image Sony 16-55mm f/2.8BEST BEOORDEELD
 • Nauwkeurige, stille AF en tracking
 • Cirkelvormig diafragma met 9 bladen
 • Uitstekende beeldkwaliteit
 • Extreme Dynamic Linear Motor technologie
Bekijk prijs →
shk2-table__image Sony 20mm f/2.8GROTE WAARDE
 • Uitstekende resolutie
 • Ultraslank & lichtgewicht
 • Cirkelvormig diafragma voor aantrekkelijke onscherpte
 • Soepele, stille autofocusbediening
Bekijk prijs →
shk2-table__image Sony 10-18mm f/4
 • Verfijnde optische prestaties
 • Snel, wendbaar scherpstellen
 • Optische SteadyShot
 • 35mm equivalente brandpuntsafstand
Bekijk prijs →
shk2-table__image Sony 35mm f/1.8
 • Aanpasbare focus hold-knop
 • Compact en lichtgewicht
 • 8.66″ min. scherpstelafstand
 • Groot F1.8 maximaal diafragma
Bekijk prijs →
shk2-table__image Sony 50mm f/1.8
 • Soepel onscherpen
 • Solide duurzaamheid
 • Cirkelvormig diafragma met 7 bladen
 • Verfijnde optische prestaties
Bekijk prijs →

Naast alle Sony FE en E objectieven die werken met de Sony a6600, zijn er ook verschillende geweldige derde partijen beschikbaar, met name de objectieven van Sigma.

In het belang van de eenvoud heb ik me echter geconcentreerd op het Sony (eigen merk) aanbod.

Het zijn meestal deze ‘native’ lenzen die het beste presteren, omdat ze speciaal zijn ontworpen voor de camera’s die hetzelfde merk delen.

1. Sony E 24mm f/1.8

Sony_a6500_lenses_24_f18

Bekijk meer beoordelingen

Brandpuntsafstand: 24mm (equivalent aan 36mm)
Gewicht:
225g (7,9 oz.)
Grootte (Diameter x Lengte): 63 x 66 mm (2,5 x 2,6 inch)
Filter Diameter: 49 mm
Minimale scherpstelafstand: 0.16m (6.3in)

Controleer de huidige prijs

Het is al snel duidelijk dat de Sony 24mm f/1.8 een stevig professioneel lens. Je voelt de kwaliteit en metalen loop en weet dat het gebouwd is voor professionals.

Uitgebracht in 2011, is deze lens al geruime tijd een toppresteerder in de APS-C Lineup. Het voelt vergelijkbaar met full frame lenzen zoals de 55mm f/1.8, met behoud van de kwaliteit van deze high-end lenzen.

Het lage diafragma van f/1.8 op dit objectief maakt fotograferen bij weinig licht eenvoudig, zelfs met autofocus. Het heeft nooit moeite om je vast te klampen aan een onderwerp, zelfs niet in zeer donkere situaties.

Scherpte is een ander gebied waar dit objectief mijn verwachtingen overtrof. De maximale scherpte wordt bereikt rond f/4 maar bij f/1.8 zagen de beelden er nog steeds uitstekend uit.

Als je toegewijd bent aan de APS-C camera’s van Sony, kun je niet fout gaan met de 24mm f/1.8.

Sony A6600 + 24mm f/1.8 | 1/800 f/4 ISO 200

Ik werk graag met deze lens, maar mijn belangrijkste klacht is dat het zwaarder is dan sommige van de anderen die hier worden vermeld. Het extra gewicht is waarschijnlijk te wijten aan het lage diafragma en de uitstekende kwaliteit van dit objectief.

Ondanks dat het wat zwaarder is dan de anderen, wordt dit objectief nog regelmatig op mijn camera gemonteerd. De kwaliteit is moeilijk te negeren en de balans op de a6600 is uitstekend!

Als zeer veelzijdige brandpuntsafstand zou de Sony 24mm f/1.8 bovenaan je lijstje moeten staan voor een snelle prime Sony lens.

Omdat het een ~ 35mm equivalente brandpuntsafstand heeft (24mm x 1,5 = 36mm met de APS-C crop factor) is de 24mm f/1.8 zeer nuttig voor zoveel stijlen van fotografie en soorten onderwerpen.

Na 9 jaar als professioneel fotograaf, heb ik 35mm als mijn favoriete brandpuntsafstand aangescherpt.

Je kunt portretten, familie, reizen, landschappen, glamour, enz. fotograferen omdat het breed genoeg is om de scène vast te leggen, maar niet zo breed dat het vervorming heeft.

Met het snelle diafragma van f/1.8 kun je zelfs wat krijgen mooie bokeh als je je onderwerp dicht bij de camera houdt.

Als je het nog niet hebt geprobeerd, raad ik je ten zeerste aan om een 35mm-lens te kopen, of de Sony 24mm f/1.8 voor je APS-C-camera te kopen!

Controleer de huidige prijs

2. Sony E 16-55mm f/2.8

Sony_a6500_lenses_16-55_f28

Bekijk meer beoordelingen

Brandpuntsafstand: 16-55mm (equivalent aan 24-105mm)
Gewicht:
494g (1,09 lb)
Grootte (Diameter x Lengte): 73 x 100 mm (2,9 x 3,9 inch)
Filter Diameter: 67 mm
Minimale scherpstelafstand: 0.33m (1.08 ft)

Controleer de huidige prijs

Er is een reden waarom zoveel camera’s worden geleverd als kits met een mid-range zoomlens. Voor de Sony APS-C camera’s zoals de a6600 (test) zijn er een paar keuzes, maar geen enkele is vergelijkbaar met de Sony 16-55 f/2.8.

Deze lens is ongeëvenaard in kwaliteit en prestaties bij weinig licht in vergelijking met de andere mid-range zooms die Sony eerder aanbood.

Als je niet zeker weet wat voor soort onderwerpen je gaat fotograferen of als je één lens wilt die het allemaal kan, raad ik je aan om de Sony 16-55mm f/2.8 te bekijken.

Aan de brede kant (16mm) kan het een groot landschap vastleggen. Aan het tele-einde (55mm) kan hij een mooi portret maken met mooie bokeh.

Over het hele brandpuntsbereik heeft het een constant diafragma van f / 2.8, waardoor het relatief goed is voor het fotograferen in donkere situaties.

Het is misschien niet zo snel als de Sony 24mm f/1.8, maar het is beter dan eerdere aanbiedingen.

Ik waardeerde het echt toen Sony deze lens uitbracht, omdat het aanvoelde als een aanbod van zeer hoge kwaliteit. Sommige van de APS-C lenzen voelen niet zo stevig aan, maar deze lens voelt zeer duurzaam en goed gebouwd aan.

Als u wilt de topkwaliteit mid-range zoom voor de Sony a6600 is dit de perfecte keuze.

Het objectief is over het hele bereik erg scherp (zoals je van een G-lens mag verwachten). De G-rating of Gold line lenzen zijn een niveau onder de top van de lijn GM of Gold Master lenzen.

De GM lenzen zijn de topkwaliteit professionele kwaliteit lenzen voor Sony spiegelloze camera’s.

Sony A6600 + 16-55mm f/2.8 | 1/4000 f/4 ISO 200

Net als de bovenstaande lens ben ik een grote fan van het metaal-gevoel ontwerp. Dit objectief verhoogt de kwaliteit door twee zeer mooi aanvoelende rubberen stukjes van respectievelijk de focus- en zoomringen op te nemen.

Dit is een zware lens en hij schuift wel flink uit als je tussen de 16 en 55mm zoomt. Deze nadelen zorgen ervoor dat het een hoog kwaliteitsniveau heeft en compacter is dan een intern zoomlens.

De autofocus op dit objectief is uitzonderlijk, zeker in combinatie met de Sony a6600. Het voelde extreem pittig en volgde onderwerpen zonder problemen.

Ik had er vertrouwen in dat deze lens een excell zou makenkeuze voor iemand die evenementen of actiesporten fotografeert.

Over het algemeen is de Sony 16-55mm f/2.8 de meest veelzijdige en best presterende zoomlens voor het APS-C camerasysteem.

Controleer de huidige prijs

3. Sony E 20mm f/2.8

Sony_a6500_lenses_20_f28

Bekijk meer beoordelingen

Brandpuntsafstand: 20mm (equivalent aan 30mm)
Gewicht:
69g (2,4 oz.)
Grootte (Diameter x Lengte): 63 x 20 mm (2,5 x 0,8 inch)
Filter Diameter: 49 mm
Minimale scherpstelafstand: 0,2 m (7,8 inch)

Controleer de huidige prijs

Als iemand die graag een camera meeneemt op elk avontuur, is dit de perfecte lens voor mij!

Het pancake design van de Sony 20mm f/2.8 is de perfecte combinatie met de Sony a6600. Samen maken ze een extreem krachtige zakformaat setup.

Het was geweldig om de prestaties te hebben die deze combinatie biedt in een pakket dat slechts marginaal groter is dan de meeste smartphones.

Ik aarzel nooit om deze opstelling in mijn tas, zak of jas te gooien als ik onderweg ben. Normaal gesproken voelen de meeste camera’s als een last om te dragen, maar niet deze.

Afgezien van de compact/lichtgewicht ontwerp van de Sony 20mm f/2.8 biedt dit objectief een zeer veelzijdige brandpuntsafstand.

Als 30mm equivalent voelde dit objectief vergelijkbaar aan met de Sony 24mm f/1.8, maar met een iets bredere beeldhoek.

Het f/2.8 diafragma biedt ook goede prestaties bij weinig licht. Het is een geweldige do-all lens om de hele tijd bij je te hebben.

Het is zeer capabel in het fotograferen van reizen en avontuur, hoewel het misschien niet de beste portretlens is, tenzij je de omgeving rond iemand wilt vastleggen.

De Sony 20mm f/2.8 zit precies in de sweet spot tussen een groothoek en een 50mm “normale” lens.

Sony a6600 + 20mm f/2.8 | 1/800 f/4 ISO 200

Met de vedergewicht en compact ontwerp, de Sony 20mm f/2.8 is niet zo robuust aanvoelend als sommige van de andere lenzen voor de Sony a6600.

Het voelt alsof het grotendeels plastic is, hoewel dit te wijten kan zijn aan de grootte. Omdat het echter zo licht is, zou het waarschijnlijk een druppel overleven, ook al is het geen metaal.

Ik vind de groothoek brandpuntsafstand wat vervorming hebben, maar niet genoeg om problemen te veroorzaken. Het is draaglijk als je je concentreert op landschappen of scènes zonder veel rechte lijnen.

Deze lens stelt snel scherp in alle behalve de donkerste scènes. Ik waardeerde dit vooral omdat de lens zo betaalbaar is.

Tot slot vond ik het erg leuk hoe de zonnekap het voorste element van de Sony 20mm f/2.8 beschermde.

Voor een opstelling die waarschijnlijk in jaszakken wordt gegooid en in pakken wordt gepropt, was het fijn om je geen zorgen te hoeven maken over het gebruik van een lensdop.

De zonnekap was ook effectief in het houden van sneeuw / regen van de lens bij het fotograferen in barre weersomstandigheden.

Kortom, een zeer indrukwekkende lens in een ultralicht pakket!

Controleer de huidige prijs

4. Sony E 10-18mm f/4 OSS

Sony_a6500_lenses_10-18_f4

Bekijk meer beoordelingen

Brandpuntsafstand: 10-18mm (equivalent aan 15-27mm)
Gewicht:
225g (7,9 oz.)
Grootte (Diameter x Lengte): 70 x 63 mm (2,8 x 2,5 inch)
Filter Diameter: 62 mm
Minimale scherpstelafstand: 0.25m (9.8in)

Controleer de huidige prijs

Als fotograaf die veel landschappen en groothoekopnames maakt, was de Sony 10-18mm f/4 het eerste objectief dat ik kocht voor het APS-C systeem.

Hiermee kun je dramatische landschappen vastleggen met behulp van een brandpuntsafstand die vergelijkbaar is met de Sony 16-35mm f/ 2.8 GM, mijn favoriete Sony-zoomlens.

De Sony 10-18mm f/4 is perfect voor die Instagram-waardige big-landscape-small-person-style beelden. Het beschikt over een super breed tot breed zoombereik dat elk landschap en breng het tot leven!

Naast het aanbieden van een zeer nuttig brandpuntsbereik is dit objectief extreem compact/lichtgewicht! Ik heb er vele reizen mee doorgebracht, vastgeklemd aan mijn harnas of weggestopt in mijn jas.

Hoewel de Sony 2omm f/2.8 lens in mijn zak verdwijnt, biedt de Sony 10-18mm f/4 een hobbel in veelzijdigheid die uiterst nuttig is.

Met een maximaal diafragma van f/4 offer je wel wat prestaties bij weinig licht op, maar de meeste scènes waar dit objectief geweldig voor is, zijn overdag buiten – bijvoorbeeld foto’s maken bij zonsopgang.

Ook de allround scherpte van de Sony 10-18mm f/4 is uitstekend voor de prijs.

Ik heb deze lens ook een paar keer gebruikt op mijn Sony a7RIII (het beslaat het volledige frame voor een deel van de brandpuntsafstand, ongeveer 12-17 mm).

Op de hoge resolutie van de a7RIII merk ik wel wat verlies aan scherpte, maar het is meer dan voldoende bij het fotograferen op 24mp op de a6600.

Het enige probleem met het gebruik van de Sony 10-18mm f/4 op een full frame camera is de verhoogde vervorming die je krijgt bij het fotograferen bij zulke brede brandpuntsafstanden.

Sony A6600 + 10-18mm f/4 | 1/2000 f/6.3 ISO 400

Ik vind de bouwkwaliteit van deze lens redelijk goed. Het is niet helemaal vergelijkbaar met de andere ontwerpen die meer metaal hebben, maar het hield verrassend goed stand tot aanzienlijk misbruik.

Na enkele jaren van robuust gebruik vertoont het enige slijtage, maar heeft het geen prestatieverlies geleden.

De autofocus is snel en effectief en met zo’n brede brandpuntsafstand had ik zelden problemen met het scherpstellen van onderwerpen.

Als je meer te weten komt over hyperfocale afstand, zul je begrijpen dat met een 10-18mm-lens bijna alles scherp zal zijn door het grootste deel van het frame, zolang het op of voorbij ongeveer 1,5 meter (5 ft) is scherpgesteld.

Als je op zoek bent naar een lens om de sterren te fotograferen, zou ik een groothoekprimer voorstellen met een diafragma meer in het f / 2-bereik, zoals de uitstekende en betaalbare handmatige scherpstelling Rokinon 12mm f / 2 (review).

Over het algemeen is deze lens grote waarde en uiterst veelzijdig. Het perspectief dat het biedt is ongeëvenaard en ik heb het een uitstekende keuze gevonden voor de Sony a6600!

Controleer de huidige prijs

5. Sony E 35mm f/1.8 OSS

Sony_a6500_lenses_35_f18

Bekijk meer beoordelingen

Brandpuntsafstand: 35 mm (gelijk aan 52,5 mm)
Gewicht:
154g (5,5 oz.)
Grootte (Diameter x Lengte): 63 x 45 mm (2-1/2 x 1-13/16in.)
Filter Diameter: 49 mm
Minimale scherpstelafstand: 0,3 m (0,99 ft)

Controleer de huidige prijs

Er is een reden waarom bijna elk camerabedrijf verschillende 50mm-lenzen produceert. Sony is niet anders met maar liefst 3 native aanbiedingen voor verschillende prijspunten.

Wil je een 50mm equivalent voor je Sony a6600, dan is de Sony 35mm f/1.8 een prima keuze. Als een prime-lens met een vaste brandpuntsafstand, zal het je aanmoedigen om met je voeten in te zoomen en rond te bewegen om de scène vast te leggen.

Het is de perfecte optie voor een goedkope snelle prime lens.

Het is een geweldige keuze voor iedereen die de zooms wil laten vallen en probeert te fotograferen met een prime-lens.

Sony A6600 + 35mm f/1.8 | 1/640 f/4 ISO 200

Met een geweldig compact ontwerp en f/1.8 maximaal diafragma, dit objectief combineert goed met de a6600.

Het is zeer goed in staat om donkere scènes scherp te stellen en vast te leggen. De combinatie van de 50mm equivalente brandpuntsafstand en f/1.8 diafragma maakt dit objectief ook geweldig voor portretten.

Omdat het geen telezoomlens is, biedt het niet zoveel bokeh als de 50mm f/1.8. Desondanks is de Sony 35mm f/1.8 nog steeds een prima alledaagse walk-around lens voor portretten of andere scènes.

Mijn grootste klacht met dit objectief is dat het een beetje zacht is, met name rond de randen. Het wordt wel scherper als je veel diafragmeert, maar dit is een beetje frustrerend voor een prime lens.

Ik veronderstel dat je een offer moet brengen voor hoe betaalbaar dit objectief is, vooral in een lichtgewicht / compact ontwerp.

De Sony 35mm f/1.8 is een plastic aanvoelend ontwerp en voelt niet zo duurzaam aan. Desondanks overleefde het gemakkelijk om te worden gedropt!

De autofocus is snel en effectief. Voor wie op zoek is naar een standaard brandpuntsafstandlens tegen een betaalbare prijs met een snel diafragma, zou dit een goede keuze zijn.

Over het algemeen zou ik aanraden om deze lens te bekijken als een goede allround prime, vooral voor hoe betaalbaar het is!

Controleer de huidige prijs

6. Sony E 50mm f/1.8 OSS

Sony_a6500_lenses_50_f18

Bekijk meer beoordelingen

Brandpuntsafstand: 50mm (equivalent aan 75mm)
Gewicht:
202g (7.1 ounce.)
Grootte (Diameter x Lengte): 62x 62 mm (2,4 x 2,4 inch)
Filter Diameter: 49 mm
Minimale scherpstelafstand: 0,39 m (15,3 inch)

Controleer de huidige prijs

De Sony 50mm f/1.8 is normaal gesproken geen lens waar ik naartoe zou trekken (ik heb de neiging om bredere brandpuntsafstanden leuk te vinden), maar het surprprised me.

Nadat ik het had uitgeprobeerd, realiseerde ik me dat het een plaats in mijn tas heeft. De equivalente brandpuntsafstand van 75 mm is geweldig voor het comprimeren van een scène en het creëren van dromerige bokeh.

Lenscompressie is een geweldig hulpmiddel om achtergronden dichter bij de kijker te brengen en het gevoel te geven dat een achtergrond dichterbij is dan het in werkelijkheid is.

Het f/1.8 diafragma in combinatie met de brandpuntsafstand zal echt uitstekend werk leveren bij het vastleggen van een klassiek portret. Wil je de scherpstelling van een veel duurder objectief zonder dat je daarvoor hoeft te betalen, dan is de Sony 50mm f/1.8 een prima keuze!

Bovendien zal de brandpuntsafstand aangename en nauwkeurige verhoudingen creëren bij het maken van foto’s van gezichten. Waar een groothoek alles buiten het midden van het frame zou vervormen, houdt de Sony 50mm f/1.8 de boel op één lijn.

Als je head-shots maakt of mensen fotografeert, is deze lens een geweldige combinatie met de a6600.

Sony A6600 + 50mm f/1.8 | 1/800 f/4 ISO 200

Dit objectief is ook verrassend compact voor wat het biedt (50mm f/1.8). Andere lenzen met deze specs zijn meestal veel groter/zwaarder.

De scherpte is goed, vooral voor de lage prijs van deze lens. Het ontwerp is vergelijkbaar met de 35mm f/1.8 en lijkt grotendeels van kunststof te zijn.

Dit helpt echter om het gewicht laag te houden, en met slechts 202 g (7,1 oz.) balanceert het heel goed op een kleine spiegelloze camera zoals de Sony a6600.

Over het algemeen is de Sony 50mm f/1.8 een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar prachtige portretten zonder een hoop geld uit te geven aan een lens!

Voor deze prijs zou ik het zeker aanraden als een van de eerste lenzen om te kopen voor de Sony a6600.

Welke lenzen werken met de Sony a6600?

Sony a6600 met 16-55mm f/2.8 lens

Ik dacht dat ik een korte uitleg zou toevoegen over de soorten lenzen die eigenaren van de Sony a6600 kunnen gebruiken.

Sony produceert twee hoofdtypen lenzen voor zijn ‘E-mount’ spiegelloze camerabody’s – ‘FE’ en ‘E’ lenzen.

Verwarrend genoeg verwijst ‘E-mount’ naar de Sony spiegelloze vatting zelf.

Er is ook de A-vatting, die voor de Sony unieke Translucent Mirror-type camerabody’s is.

Als je een Sony-lens ziet die een ‘E’ bevat (in tegenstelling tot een ‘FE’), betekent dit dat deze is ontworpen voor hun APS-C-sensorreeks van spiegelloze body’s – d.w.z. de Sony alpha a6600 en andere a6xxx-camera’s.

Sony ‘FE’ lenzen daarentegen bedekken het gehele 35mm frame van een full frame camera, en kunnen als zodanig gebruikt worden op alle Sony spiegelloze camera’s, zelfs de Sony a6600 (zij het bij een 1.5* brandpuntsafstand vermenigvuldiging) – lees meer over de beste FE Sony objectieven.

Tenzij je van plan bent om binnenkort te upgraden naar een full frame Sony-body, of misschien al een hebt en lenzen wilt delen, is het over het algemeen raadzaam om te profiteren van lenzen die speciaal zijn gemaakt voor de APS-C-sensor (d.w.z. Sony ‘E’-lenzen).

Deze lenzen zijn meestal kleiner, lichter en veel betaalbaarder dan hun full frame (FE) tegenhangers.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste lens voor Sony a6600?

Je hebt veel geweldige opties als het gaat om lenzen voor de a6600. Afhankelijk van uw vereisten en voorkeuren, zullen sommige beter bij u passen dan andere. Als allrounder is onze topkeuze de 24mm f/1.8 – de bouwkwaliteit is uitstekend, hij is licht en toch solide en levert indrukwekkend scherpe beelden weer.

Welke Sony-lens is het beste voor portretten?

Voor gebruik met de a66oo raden we de 50mm f/1.8 aan voor portretten. Het creëert prachtige bokeh waardoor je onderwerp opvalt van de achtergrond, waardoor die klassieke portretlook ontstaat.

Kan ik full frame lens gebruiken op Sony a6600?

Sony full frame ‘FE’ lenzen kunnen worden gebruikt op de Sony a6600, maar met een 1,5 * brandpuntsafstand vermenigvuldiging. Dat gezegd hebbende, kun je beter kiezen voor lenzen die speciaal zijn ontworpen voor de a6600, omdat ze lichter en betaalbaarder zijn.

Wat is de scherpste Sony lens?

Als je op zoek bent naar een haarscherpe native lens voor de a6600, is onze keuze de 24mm f/1.8. Voor een groothoek levert de 10-18mm f/4 ook indrukwekkend scherpe resultaten.

Beste Sony a6600 lenzen | Laatste woorden

Gezien de eindeloze lensopties voor de Sony a6600, heb ik geprobeerd mijn selectie te beperken tot wat ik denk dat de 6 beste keuzes beschikbaar.

Het is een balans tussen waarde, functies, grootte / gewicht en veelzijdigheid. Elk van deze lenzen zal een specifieke gebruiker het beste dienen en het is aan u om uw kit te evalueren om de beste beslissing te nemen.

Het mooie van lenzen is dat ze de neiging hebben om hun waarde behouden, dus als u besluit dat u er een wilt kopen om er een te proberen, kunt u deze waarschijnlijk gemakkelijk verkopen als het niet voor u werkt.

Ik hoop dat sommigen van jullie mijn input waardevol en nuttig zullen vinden bij het kiezen van de beste lens voor deze geweldige camera! In combinatie met een geweldige lens is de a6600 zo’n krachtig hulpmiddel voor het maken van afbeeldingen!

Laat me je mening weten in de reacties hieronder – ben je het eens met mijn selectie?

Sony 24mm f/1.8

Sony 24mm f/1.8

Scherp, licht en goed gebouwd, deze lens is een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige aanvulling op elke Sony-kit.

Controleer de huidige prijs