Beste trailcamera voor uw geld

FacebookPinterestDelen

Als je een openhartige foto van dieren in het wild probeert te maken, is de kans groot dat je de beste beoordelingen van trailcamera’s onderzoekt.

Soms bekend als een externe camera of gamecamera, kunt u met de beste trailcamera een dier van een afstand volgen of fotograferen – vaak volledig automatisch.

Hyperfire2

Reconyx Hyperfire 2

Razendsnelle triggersnelheid gecombineerd met hoogwaardige kleurenbeelden bij daglicht en infrarood ’s nachts.

Controleer de huidige prijs

Trailcamera’s moeten robuust en waterdicht zijn, ontworpen voor langdurig en onbewaakt gebruik buitenshuis. Functies zoals nachtzicht, infrarood met lage gloed, HD-video, hoge beeldkwaliteit en snelle triggersnelheidstechnologie zijn essentieel.

Of je nu een jager of een fotograaf bent, deze game camera reviews zullen je helpen bij je zoektocht.

Als natuurliefhebbers en professionele fotografen hebben we een reeks tests uitgevoerd om u te helpen bij uw zoektocht.

Inhoudsopgave

Best beoordeelde trailcamera’s

Beeld Product Functies
shk2-table__image Reconyx HyperFire 2 HF2X Geheime IR CameraONZE #1 KEUZE
 • 0,2 seconde triggersnelheid
 • 720P HD-video met audio
 • Levensduur van de batterij tot 2 jaar
 • Ondersteunt SD-kaarten tot 512 GB
Bekijk prijs →
shk2-table__image Browning Trail Camera Spec Ops XRGROTE WAARDE
 • 0,67 seconde triggersnelheid
 • 1080 HD-video’s met audio
 • Afbeeldingen met 20 megapixels
 • Tot 10.000 foto’s op 1 set alkalinebatterijen
Bekijk prijs →
shk2-table__image Bruining Strike Force Sub Micro 10MPBESTE VOOR PROFESSIONALS
 • 0,67 seconde triggersnelheid
 • HD-video’s met audio
 • Afbeeldingen met 10 megapixels
 • Flitsbereik tot 100 ft
Bekijk prijs →
shk2-table__image Stealth Cam 8MP 30IR Game CameraBESTE VOOR VIDEO
 • 0,5 seconde triggersnelheid
 • HD-video’s met audio
 • Afbeeldingen met 8 megapixels
 • Flitsbereik tot 80 ft
Bekijk prijs →
shk2-table__image Stealth Cam PX12BESTE VOOR BEGINNERS
 • Videolengte tot 15 seconden
 • Flitsbereik tot 40 ft
 • Afbeeldingen met 10 megapixels
 • Ondersteunt SD-kaarten tot 32 GB
Bekijk prijs →

1. Reconyx HyperFire 2 HF2X Covert IR-camera – Beste overall

beste gamecamera's met een lange levensduur van de batterij speldetectie en kwaliteitsfoto's

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Beste waarde voor de prijs
 • Uitstekend flitsbereik
 • Uitstekende triggersnelheid
 • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken
 • Led met lage gloed
Tegens

 • Video beperkt tot 720p en een maximale lengte van 10 seconden
Controleer de huidige prijs

Als het gaat om trailcamera’s, is reconyx een merk waarmee je nooit fout kunt gaan. Ze zitten al meer dan 15 jaar in dit vak en worden beschouwd als experts in de industrie op het gebied van de productie en het ontwerp van trailcamera’s. Ze zijn erg trots op een uitstekende klantervaring en we hebben dit talloze keren bevestigd.

De Reconyx HyperFire 2 HF2X is een van de meest baanbrekende trailcamera’s die we de afgelopen jaren hebben gezien. Dit model is snel, robuust en betrouwbaar. Daarom is het geen wonder dat we hebben besloten om het de beste in de categorie trailcamera’s te noemen.

Een trailcamera is alleen nuttig als deze snel genoeg is om op het juiste moment te activeren. Met de HyperFire 2 HF2X krijg je supersnelle 1/4 van een seconde triggersnelheid. Het kan maximaal 10 frames per trigger schieten.

Afgezien van de ongelooflijke triggersnelheid van 0 2 seconden, is de bewegingsdetectie van deze gamecamera zeer nauwkeurig. Het kan dierlijke activiteit vangen binnen een detectiebereik van 100 voet (30 meter).

Dit betekent dat je met deze trailcamera’s heel weinig lege frames krijgt, wat resulteert in een langere batterijduur en eefficiënt gebruik van de opslagcapaciteit.

De detectiehoek ligt op 45 graden, wat bijna perfect overeenkomt met de lenshoek van 38 graden.

Als je nieuw bent in de wereld van trailcamera’s, heb je misschien nog nooit gehoord hoe energiezuinig deze kleine dingen zijn. De batterij trailcamera’s gaat niet uren of dagen mee, maar een jaar of langer. De HyperFire 2 HF2X is niet anders, met een super lange batterijduur van 16 tot 24 maanden.

Het heeft 12 AA-batterijen en de gebruiker moet het batterijtype selecteren – Lithium-ion of NiMH. Er is echter geen optie voor andere batterijtypen, zoals alkaline.

Daar is een vrij goede reden voor: er zijn veel problemen verbonden aan alkalinebatterijen, zoals zwelling en lekkage. Als zodanig ontmoedigt Reconyx het gebruik van alkalinebatterijen met hun camera’s en dekt het geen problemen die voortvloeien uit het gebruik ervan onder de garantie.

In tests met verschillende batterijen ontdekten we dat lithiumbatterijen de beste prestaties leveren met de HyperFire 2.

De HyperFire 2 HF2X wordt geleverd met een duurzame boomriem met een metalen sluiting aan de achterkant. Het heeft ook een beugel aan de voorkant voor het python-kabelslot.

De extra beveiliging van een slot voorkomt diefstal van uw camera en SD-kaart. De HF2X is ook uitgerust met de CodeLoc-toegangscodebeveiliging™.

De 1/4 “-20 formaat schroefdraadbevestiging maakt het gemakkelijk om de Hyperfire 2 te gebruiken met statieven en andere boombevestigingen.

De high-output verborgen lage gloed infraroodflits op de HF2X kan tot 45 meter (150 voet) verlichten. Eigenlijk beweert Reconyx dat het een apparaat zonder gloed is. We merkten echter een zwak licht op bij het gebruik van de flitser ’s nachts.

Het schiet overdag kleurenfoto’s en kan alleen infrarood monochrome beelden in het donker schieten.

De 3 megapixel sensor op de HF2X produceert scherpe beelden met natuurlijke kleurweergave. Het legt ook een goede hoeveelheid detail vast in de schaduwgebieden.

Nachtbeelden zijn goed belicht en produceren een acceptabel contrast.

Reconyx stelt dat ze een klein aantal garantiereparatiecases voor hun camera’s ontvangen. Dit vertrouwen in hun technologie kan de reden zijn dat ze een solide garantie van vijf jaar bieden.

Een ding om op te merken over de HyperFire 2 HF2X is dat het schittert in de foto’s, maar niet zozeer in videospecificaties.

De video is beperkt tot 720p met audio en maximaal 2 frames per seconde, en de maximale duur van de opgenomen clip is beperkt tot 10 seconden.

De HF2X maakt ook time-lapse video’s en biedt de mogelijkheid om te kiezen uit intervallen van 1 tot 60 minuten. U kunt de time-lapse-video’s ook plannen door de stop en de starttijd op te geven in de instellingen.

De maximale ISO-sterkte die beschikbaar is voor dit model camera’s is 3200.

De ondersteunde gegevensopslagtypen zijn de SD-kaart en de snellere SDHC en SDXC. Het ondersteunt een SD-kaart met een opslagcapaciteit tot 512 GB.

Een andere bonus van de HF2X is dat het kan werken bij gematigde tot extreme temperaturen variërend van -29 ° C tot 50 ° C (-20 ° tot 120 ° Fahrenheit).

Al met al is dit een stevige en robuuste camera die uitstekende resultaten geeft voor stilstaande beelden met een zeer snelle tweede triggersnelheid.

Als je serieus bent over de game en op zoek bent naar de beste trailcamera’s, zou de Hyperfire HF2X zeker een goede investering zijn.

Controleer de huidige prijs

2. Browning Trail Camera Spec Ops XR – Beste videoresolutie

jachtcamera beoordelingen beste wildcamera's van bruining

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Afbeeldingsresolutie van hoge kwaliteit
 • HD-videoresolutie
 • Bewegingsgestuurde sensor
 • Infrarood nachtzicht met lage gloed
Tegens

 • De hersteltijd is een beetje lang (hoewel dit voor de meeste doeleinden geen probleem zou moeten zijn vanwege de triggersnelheden van de camera)
Controleer de huidige prijs

Als u van beelden met een hoge resolutie houdt of naar uw wilde vrienden op een groot tv-scherm kijkt, is de Browning Spec Ops XR trailcamera iets voor u. Het is een uitstekend hulpmiddel voor het onderzoeken van wild of als beveiligingscamera voor uw jachtterrein.

De Spec Ops XR combineert een uitstekende beeldkwaliteit, hoogwaardige functies en duurzaamheid in een compact pakket.

Deze camera beschikt over een 20 megapixel sensor die scherpe beelden produceert met een uitzonderlijk dynamisch en flitsbereik. Het contrast en de kleur zijn ook de beste die we op gamecamera’s hebben gezien.

Als je een aantal trailcamera’s van andere merken hebt gebruikt, zul je de responsieve instellingen van de Spec Ops XR heel eenvoudig en snel in te stellen vinden.

Het objectief heeft de dichtstbijzijnde scherpstelafstand van 1,8 meter tot the verste van oneindigheid.

De Spec Ops XR is voorzien van een PIR (passief infrarood) bewegingsdetectiesensor. Wat betreft het detectiebereik, het kan beweging detecteren in een bereik van maximaal 80 voet (24 meter).

De tweede triggersnelheid op deze gamecamera is 0,4. Het maakt meerdere belichtingen totdat het bewegende onderwerp zich binnen het kader bevindt. Het aantal afbeeldingen is echter beperkt tot 8 per trigger. Dit is niet verschrikkelijk, maar we hebben zeker beter gezien met sommige andere camera’s.

Hoewel we een snellere triggersnelheid hebben gezien in de Reconyx HF2X, merkten we in onze tests dat het verschil in de echte wereld verwaarloosbaar is tussen de twee.

De 1/4 “-20 formaat schroefdraad aansluiting maakt het gemakkelijk om de camera te monteren op een verscheidenheid aan boom mounts en statieven. Je kunt het vastzetten met de meegeleverde boomriem en python-kabelslot.

Een van de sterke punten van de Spec Ops XR is de onzichtbare flitser. De infrarood nachtzicht unit op deze camera heeft een zwart gecoat glas dat elke zwakke rode gloed voorkomt.

Dit “onzichtbare nachtzicht” verlicht het gebied van ongeveer 80 voet.

De Spec Ops XR komt naar de video-afdeling en biedt Full HD-video-opname met audio in een resolutie van 1920x1080p. De videolengte die het ondersteunt is minimaal 5 seconden tot maximaal 2 minuten.

Het beeldmateriaal wordt opgeslagen in het .avi formaat, waardoor het gemakkelijk kan worden omgezet in andere videoformaten. Het wordt ook geleverd met een TV-Out-poort waarmee u verbinding kunt maken met een monitor of tv voor snelle beoordeling.

Net als de Reconyx HF2X schiet de Spec Ops XR overdag kleurenbeelden en ’s nachts infrarood monochroom.

De Spec Ops XR kan full HD time-lapse video’s opnemen. Het interval tussen opnamen kan vooraf worden ingesteld als 5, 10, 15, 30 of 60 seconden of 1, 2, 5, 10, 30 of 60 minuten. De meegeleverde Buckwatch Timelapse Viewer-software is nodig voor het bekijken van video’s die zijn opgenomen in de modi Timelapse of Timelapse plus.

De camera beschikt over een USB-poort waarmee u uw bestanden gemakkelijk naar een computer kunt overbrengen.

Trailcamera’s zijn bedoeld voor langdurig gebruik zonder toezicht en moeten energiezuinig zijn. Om die reden worden de meeste gamecamera’s niet geleverd met een beeldvoorbeeldfunctie zoals een scherm.

De Spec Ops XR is uniek omdat hij een 2-inch kleurenscherm heeft zonder in te leveren op energie-efficiëntie. Dit is handig om een voorbeeld te bekijken van waar uw camera in het veld staat te richten.

Dit specifieke model vereist acht AA-batterijen en biedt een lange levensduur van de batterij van 7 maanden. In onze tests ontdekten we dat de levensduur van de batterij korter was wanneer alleen video’s werden opgenomen. De externe voedingsaansluiting van 12 volt biedt echter voldoende flexibiliteit om meer sap toe te voegen.

De Spec Ops XR ondersteunt SD-kaarten tot 512 GB, wat voor de meeste gebruikers een voldoende hoeveelheid gegevensopslag is. Het wordt ook geleverd met Smart Memory Management, een handige functie die de oudste video’s die op de kaart zijn opgeslagen, overschrijft met nieuwe bestanden, zodat u altijd ruimte hebt.

Er is een handige optie om gegevensstroken onder foto’s en video’s te bekijken. De strip toont datum, tijd, maanfase en temperatuur. De maanfasegegevens kunnen inzicht bieden in welke dieren tijdens welke fase actief zijn.

Een volle maan kan ’s nachts een veld verlichten, dus de maaninformatie kan ook nuttig zijn bij het verklaren van de helderheid of duisternis van een scène.

Als u geniet van een hoge beeldkwaliteit en detail in de video’s en foto’s van uw trailcamera, zal de Browning Spec Ops XR u goed van dienst zijn met zijn sensor met hoge resolutie en uitzonderlijke video- en fotomogelijkheden.

Controleer de huidige prijs

3. Browning Strike Force Sub Micro 10MP – Beste budgetvriendelijk

beoordelingen van de beste kwaliteit game camera's van browning

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • HD-videoresolutie
 • Hoogwaardige flitstechnologie
 • Breed detectiebereik
 • Je krijgt gratis accessoires
Tegens

 • Camera is een beetje groothoek
 • Video beperkt tot 720p
Controleer de huidige prijs

Browning staat bekend om zijn hoogwaardige hardware en ontwerpkeuzes. De Strike Force Sub Micro-camera is geen uitzondering en biedt een krachtige glow trail-camera in een ultracompacte vormfactor. Deze trailcamera staat naast zijn broer, Recon Force (ook bekend als de Patriot), maar we ontdekten dat deze een betere detectieafstand heeft.

Het heeft een uitstekende waarde voor de midrange-prijsklasse waarin het valt.

Het wordt geleverd met een 10-megapixelsensor die overdag scherpe kleurenbeelden maakt en ’s nachts monochroom.

De beeldkwaliteit is uitstekend, met nauwkeurige kleuren en een goed contrast. Het ondersteunt een SD-kaart met een maximale capaciteit van 32 GB, wat genoeg is om meer dan 12250 foto’s op te nemens in de hoogste resolutie.

Als we naar de video komen, schiet de Strike Force alleen 720p HD-video’s met audio. De lengte kan minimaal 5 seconden tot maximaal 2 minuten zijn. Ondanks dat ze een lage resolutie hebben, zijn de video’s acceptabel scherp en zien ze er geweldig uit op een groot scherm.

Als je van een ander merk trailcamera komt, vind je het navigeren door de menu’s misschien een beetje complex. Maar als je er eenmaal aan gewend bent, zul je merken dat deze camera heel snel is in te stellen.

De Strike Force Trail Camera biedt een triggersnelheid van 0,67 seconden, wat iets langzamer is in vergelijking met de andere gamecams die we hierboven zagen. Gezien de instapprijs is dit echter nog steeds een acceptabele snelheid. Het kan tot zes frames per trigger en tot acht multi-shot beelden opnemen.

De Strike Force Sub Micro wordt geleverd in schorsafwerking, die niet high-end is zoals de camouflageafwerking van de Spec Ops XR. Dat gezegd hebbende, het past goed bij de bomen en is meestal onmerkbaar voor dieren.

Het wordt geleverd met een uitstekend bewegingsdetectiebereik van 70 voet. De hoek van de detectie is echter iets breder dan de brandpuntsafstand van de camera, waardoor de camera soms een paar seconden voordat het dier in beeld komt kan worden geactiveerd.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Strike Force is het enorme flitsbereik. De infraroodflitser op deze trailcamera heeft een bereik van 100 voet (30 meter).

De flitser wordt niet geleverd met een donkere coating, wat betekent dat de rode gloed zichtbaar is wanneer deze brandt – maar tenzij u deze alleen voor beveiligingsdoeleinden gebruikt, is dit geen probleem.

In tegenstelling tot de Spec Ops XR wordt dit niet geleverd met een voorbeeldscherm, wat betekent dat u de foto’s niet kunt controleren terwijl u in het veld bent. Nogmaals, het is echter een acceptabel compromis gezien de prijs.

De Strike Force Sub Micro maakt gebruik van 6 AA-batterijen, die hem tot 12 maanden sap geven. Er is een ingebouwde indicator die het resterende vermogen aangeeft.

Het wordt ook geleverd met een 12-volt voedingsaansluiting die het gemakkelijk te gebruiken maakt met externe voedingsbronnen.

Als het gaat om bouwkwaliteit, is dit apparaat bovengemiddeld. Het is duurzaam genoeg om een paar druppels te nemen zonder problemen te veroorzaken, en wordt ook afgeschermd met een beschermhoes om eventuele schade te minimaliseren.

De Strike Force kan ook time-lapse-video’s opnemen met 720p HD. De opties voor vertragingsduur zijn 5, 10, 15, 30 seconden of 1, 2, 5, 10, 30 of 60 minuten. Browning’s Buck Watch-software is nodig om de time-lapse-video’s op een pc te bekijken, maar je kunt het gratis downloaden op hun website.

De beschikbare montageopties zijn een 1/4 20 “formaat schroefdraadgat voor boombevestigingen en statieven, en een nylon riem voor bevestiging aan een boom. U kunt de beveiliging uitbreiden door deze vast te maken met een Python-kabelslot.

Net als bij de Browning Spec Ops XR en Browning Patriot, hebben de foto’s en video’s van dit apparaat gegevensstroken die nuttige informatie weergeven zoals datum, tijd, temperatuur en maanfase.

Zoals hierboven vermeld, kan de maanfase-informatie nuttig zijn voor het begrijpen van de lichtkwaliteit en dierbewegingen – hoewel het verrassend is om deze functie te zien in een jachtcamera van deze prijsklasse.

De Strike Force Sub Micro is een ultracompacte camera gericht op instap- tot gevorderde gebruikers. Met zijn betaalbare prijskaartje en uitstekende waarde wordt het gemakkelijk geteld als een van de beste camera’s op de markt.

Controleer de huidige prijs

4. Stealth Cam G30 8MP 30IR Game Camera | – Beste Compacte Trail Camera

beoordelingen van de beste trail game camera eenvoudig in te stellen met kwaliteitsfoto's

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Handig LCD-scherm
 • Bewegingsgestuurde sensor
 • Meerdere beveiligingsopties
 • Uitstekende beeldkwaliteit
 • Groot bereik
Tegens

 • Geen weersafdichting
 • Geen voorbeeldfunctionaliteit om afbeeldingen te controleren
Controleer de huidige prijs

Stealth Cam is een merk dat bekend staat om het leveren van immense waarde tegen een lage prijs. De G30 is een perfect voorbeeld: in een notendop is het een zeer aanpasbare trailcamera voor een aantrekkelijke prijs.

De kleine vormfactor van de camera maakt hem veelzijdig voor elke situatie, of het nu gaat om beveiliging of dierenbewaking.

De stijloptie is beperkt tot de afwerking van de boomschors. Dit is echter een neutrale stijl die niet opvalt in het veld of zelfs thuis.

De G30 maakt gebruik van een 8 megapixel sensor. Het wordt geleverd met TRIAD-functionaliteit, waarmee u het in drie verschillende resoluties kunt gebruiken: 8, 4 en 2 megapixels. De bestanden met een lagere resolutie hebben minder ruimte nodig, waardoor u de flexibiliteit hebt om uw opslag efficiënter te gebruiken.

De beelden van deze camera zijn scherp en hebben pittige kleuren.

De G30 schiet overdag kleurenfoto’s en ’s nachts monochroom. Het ondersteunt een maximale 32 GB SD-geheugenkaart, die meer dan 14.000 foto’s in de hoogste resolutie kan bevatten. Het wordt echter aanbevolen om er SD-kaarten van klasse 10 mee te gebruiken om de triggersnelheid aan te passen.

Dit model heeft een klein LCD-scherm aan de voorkant, dat de batterijstatus en modusinformatie weergeeft. De low glow LED-lampen zijn uitstekend geschikt voor gebruik op elk moment van de dag. Dat gezegd hebbende, er is geen voorbeeldfunctionaliteit beschikbaar om foto’s en video’s te controleren.

Het menu is eenvoudig en over het algemeen is de camera eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

De G30 maakt gebruik van Matrix Blur Reduction om ervoor te zorgen dat u altijd scherpe resultaten krijgt. Bovendien maakt de geavanceerde Retina-technologie het gevoelig in situaties met weinig licht, dus zelfs vroege ochtend- en avondopnamen zijn goed belicht en scherp.

Een Reflex Trigger op de G30 jachtcamera bestrijkt vele zones en hoeken, wat resulteert in een hoge nauwkeurigheid. Je krijgt een snelle snelheid van 0,5 seconde. Het kan maximaal 9 beelden schieten in de burst-modus.

Met de testmodus kunt u de camera handmatig bedienen en foto’s maken die u kunt bekijken om ervoor te zorgen dat alles eruitziet zoals verwacht.

De G30 biedt een meertalig (Engels, Spaans, Frans, Duits), waardoor het geschikt is voor een internationaal publiek.

U kunt gemakkelijk foto’s en video’s overbrengen via de USB-poort. Geo meta-tagging van de camera wordt ook ondersteund, wat u kan helpen bij het bijhouden van de sites waarop u fotografeert.

Er zijn 30 IR-emitters aan beide zijden van de camera, die een gebied van maximaal 80 voet (24 meter) kunnen verlichten. De flitser is echter niet onzichtbaar.

De behuizing is goed gebouwd en kan kleine valpartijen aan zonder problemen voor de camera te veroorzaken, en de robuuste constructie van het interieur maakt het duurzaam voor langdurig gebruik. Een opmerkelijk nadeel van de G30 is dat er geen weersafdichting is.

De 8 megapixel camera schiet HD video’s met audio van 5 seconden tot maximaal 3 minuten. De duur van de video is een hele minuut langer dan wat we op de Browning Strike Force hebben gezien.

Net als de stilstaande beelden neemt het ook kleurenvideo’s op, zowel overdag als ’s nachts.

Time-lapse-video’s op dit apparaat worden opgenomen met HD-resolutie. De time-lapse PID-override bespaart echter een aanzienlijke hoeveelheid ruimte op uw kaart door alleen op te nemen wanneer het onderwerp het frame binnenkomt.

De G30 heeft een batterijduur van vele maanden. Het maakt gebruik van 8 AA-batterijen, maar als u extra stroom nodig hebt, kunt u een batterijdoos aansluiten op de externe voedingsaansluiting.

Het wordt geleverd met een boomriem en een 1/4 20 “schroefdraadgat voor het monteren van een boom of statief. U kunt uw camera beveiligen met wachtwoordbeveiliging en extern met behulp van een python-kabelslot.

Met een gemiddelde prijs in combinatie met professionele functies biedt de G30 zeker waarde die uniek is in de markt.

Controleer de huidige prijs

5. Stealth Cam PX12 – Beste voor een beginner

beste beginners jacht trail camera voor dier detectie

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Geweldige triggersnelheid &burst-modus
 • Biedt een mooi gezichtsveld
 • Goede videoresolutie
 • Laag prijskaartje
Tegens

 • Middelmatig flitsbereik
 • We hebben betere nachtzichtfuncties gezien met sommige andere camera’s
Controleer de huidige prijs

Als je nieuw bent op het spelpad en op zoek bent naar de beste jachtcamera’s, moet je de Stealth Cam PX12 overwegen. Het is een uitstekende optie voor beginners.

De 10 megapixel sensor op deze game camera produceert over het algemeen foto’s met een uitstekende beeldkwaliteit. De sensor voor weinig licht is geschikt om foto’s bij weinig licht 20% helderder te maken.

De afbeeldingen overdag van de PX12 hebben een goed contrast en levendige kleuren. De nachtelijke beelden (die alleen zwart-wit zijn) vertonen een lichte korrel, maar de algehele beeldkwaliteit is acceptabel. Het is geschikt voor voedselpercelen die over het algemeen goed zicht hebben.

In tegenstelling tot de andere trailcamera’s in deze lijst, gebruikt de PX12 de beeldverhouding van 16:9. Het geeft een aangename groothoekweergave aan foto’s en video’s.

Uiterlijk wordt deze specifieke trailcam geleverd met een effen grijze afwerking. Hoewel het niet noodzakelijkerwijs camouflage met de omgeving, is de grijze kleur vrij low key en maakt het apparaat behoorlijk stealthy.

De buitenkanten zijn robuust en zijn gebouwd om schade te weerstaan.

Er zijn 12 infraroodflitsers aan de voorkant van de camera, die worden afgeschermd door FX-glas, zodat ze geen gloed produceren wanneer ze worden afgevuurd. Het flitsbereik op deze trailcam is echter beperkt tot slechts 45 voet (13 meter).

Hoewel het flitsbereik middelmatig is, biedt de PX12 een detectiebereik van 30-40 voet (9-12 meter) met een hoge triggersnelheid. Met deze triggersnelheid kunt u tot 6 frames per trigger opnemen in de burst-modus.

Maar uitstekende triggersnelheid is niet waar de voordelen van deze trailcamera eindigen.

Wat de installatie betreft, is er een handige EZ-draaiknop met Quickset die je camera klaar maakt om in een handomdraai te fotograferen.

De PX12 kan veilig op een boom worden geïnstalleerd met de meegeleverde boomriem. Net als de anderen wordt het ook geleverd met een 1/4 20 “draadgat om te gebruiken met boombevestigingen en statieven.

De maximale grootte van gegevensopslag is een SD-geheugenkaart van 32 GB, wat genoeg is voor letterlijk duizenden afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Als het gaat om de video-afdeling, kan deze camera clips opnemen van maximaal 15 seconden lang. De videokwaliteit is niet de beste die we hebben gezien, maar het is een goed begin voor beginners.

De PX12 maakt gebruik van acht AA-batterijen en biedt een batterijduur van meer dan een jaar. Dat is behoorlijk indrukwekkend voor een camera in dit prijssegment.

Er is een LCD-menudisplay in de deur, wat handig is om door het menu te navigeren.

De afbeeldingen en video’s hebben onderaan gegevensstroken, die datum-, tijd- en maanfase-informatie weergeven. Dit helpt bij het begrijpen van gedragspatronen van dieren gedurende het hele jaar.

Als veiligheidsmaatregel kunt u de Stealth Cam PX12 vergrendelen met behulp van een Python-kabelslot. In tegenstelling tot de anderen in deze lijst, is er geen toegangscodebeveiliging beschikbaar, wat verklaart waarom het ontbreekt aan een numeriek toetsenblok.

Bij het instellen van de trailcamera is het essentieel om zeker te zijn van de hoek en kadrering. We hebben gezien dat sommige koopgidsen niet vermelden dat deze trailcamera het LCD-scherm mist om een voorbeeld van de afbeeldingen te bekijken. Dit is echter geen groot probleem, omdat u nog steeds foto’s kunt maken met de testmodus en deze zonder het LCD-scherm kunt bekijken met behulp van het optionele kaartvieweraccessoire.

De Stealth Cam PX12 beschikt over een mini-USB-poort om te gebruiken met verschillende ondersteunde apparaten. U kunt het echter niet rechtstreeks aansluiten op een groot scherm zoals een tv.

Het extra 12V-stopcontact op de PX12 geeft u de vrijheid om de levensduur van de batterij te verlengen door een batterij te bevestigen of een zonnepaneel te krijgen.

De Stealth Cam PX12 trail camera is geschikt voor absolute beginners en mensen die op zoek zijn naar betaalbare opties. Het heeft veel waarde voor een kleine prijs.

Controleer de huidige prijs

Veelgestelde vragen

Wat is de beste trailcamera voor het geld?

De Reconyx HyperFire 2 HF2X Geheime IR camera neemt de troon als de beste in de categorie. Wat maakt deze trailcamera het beste voor uw inspanningen in het wild? Het produceert meer realistische beelden dan sommige trailcamera’s die twee keer zoveel kosten, en het bereik van 150 voet is een functie die niet onvermeld kan blijven. Alle natuurfotografen die de koopgidsen van de trailcamera op internet doorzoeken, moeten voor deze briljante camera gaan.

Zijn Apeman trail camera’s goed?

De verbeterde Apeman trailcamera wordt geleverd met een sensor met hoge resolutie die indrukwekkende foto’s en Full HD-video’s produceert, zelfs ’s nachts. De compacte vormfactor en een duurzame bouw zijn pluspunten van de Apeman, waardoor hij geschikt is om als jachtcamera te gebruiken. T is een uitstekende camera voor de prijs en biedt een lange levensduur van de batterij.

Welke trailcamera’s sturen foto’s naar je telefoon?

Een mobiele trailcamera maakt gebruik van 4G LTE-technologie om verbinding te maken met internet en u in staat te stellen uw foto’s en video’s op elk gewenst moment vanaf uw telefoon te bekijken. Deze trailcamera’s worden geleverd met een SIM-sleuf en antenne voor de 4G LTE-signaaloverdracht. De cellulaire trailcamera is het beste voor bewaking zonder toezicht.

Kun je een trailcamera gebruiken als beveiligingscamera?

Ja, trailcamera’s zijn compact en stealthy en kan worden gebruikt als beveiligingscamera’s. Ze bieden ook maanden batterijduur, waardoor ze het beste zijn voor scenario’s met stroomuitval. Het detectieveld is meer dan voldoende om voor dit doel te worden gebruikt en ze zijn goed voor nachtomstandigheden. Bovendien kunnen sommige new-age mobiele trailcamera’s ook foto’s en video’s naar uw smartphone verzenden.

Wat is de beste trailcamera onder de $ 100?

Als je de beste koopgidsen voor trailcamera’s zonder geluk hebt gelezen omdat alle camera’s te duur lijken, ben je op de juiste plek! Bushnell Trophy Cam is de beste camera als je een budget van honderd dollar voor jachtcamera’s. Er zijn een aantal betere trailcamera’s dan de Bushnell Trophy Cam HD, maar als het lage prijskaartje belangrijk is, zijn de functies die je krijgt het beste voor de prijs. Ze zijn goed voor uitstekende bereik, fatsoenlijke snelheid en kwaliteit foto- en videomateriaal.

Laatste woorden

Er zijn tal van game cam-opties op de markt, maar het kiezen van de juiste vereist onderzoek. Met deze uitgebreide gids hebben we de beste trailcamera onderzocht en vermeld om u wat tijd te besparen en u sneller aan de slag te helpen.

De beste camera voor jou is misschien niet de beste camera voor iemand anders. Maar als u op zoek bent naar een wildcamera voor jacht- of beveiligingsdoeleinden, een model uit dit artikel zal zeker passen bij uw behoeften en budget.

(We hebben onlangs deze betaalbare trailcam beoordeeld die deze lijst niet op tijd heeft gehaald, maar een andere goede optie is.)

Een ding om op te merken: omdat trailcamera’s buiten worden gebruikt, vereisen ze regelmatig onderhoud. Reinig uw gamecamera en lens voordat u deze monteert en controleer regelmatig de afdichtingen om onbedoelde waterlekken te voorkomen. Als u dit doet, zorgt u voor een lange levensduur van uw trailcamera.

Hyperfire2

Reconyx Hyperfire 2

Razendsnelle triggersnelheid gecombineerd met hoogwaardige kleurenbeelden bij daglicht en infrarood ’s nachts.

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen