Brevite Jumper Camera Rugzak Review

FacebookPinterestDelen

Cameratassen zijn essentiële producten omdat ze een cruciale rol spelen in je fotografie. Ze zorgen voor uw comfort, het veilige vervoer van uw spullen en de beveiliging tegen verlies en diefstal.

Sommige merken gaan tot het uiterste om deze fundamentele doelstellingen te bereiken – maar die extremiteiten hebben altijd een prijs.

Anderen, zoals Brevite, maken tassen die de meeste vakjes aanvinken tegen een fractie van de kosten. Ik had nog nooit van Brevite gehoord totdat deze recensie ter sprake kwam, dus ik wilde graag een van hun tassen een kans geven.

DSCF4381

Brevite Jumper Camera Rugzak

De definitie van stijlvolle eenvoud – om nog maar te zwijgen van snelle toegang tot uw camera-uitrusting.

Controleer de huidige prijs

De Jumper Backpack is een zeer eenvoudige, zeer functionele camerarugzak die zijn werk doet zonder gedoe.

Bovendien vestigt het niet de aandacht op zichzelf als een cameratas – waardoor dit een uitstekend pakket is voor dagtochten en reizen.

Er is ongetwijfeld ruimte voor deze tas om op de baan te worden verbeterd – misschien in een Jumper V2 – en we zullen hier onderzoeken waarom.

Laten we deze stijlvolle en gebruiksvriendelijke rugzak eens nader bekijken!

Inhoudsopgave

Brevite Jumper Rugzak Specs

Pros

 • Zijtoegang, toegang aan de voorzijde en toegang aan de bovenkant
 • Bevat een fatsoenlijke kit
 • Voorvak perfect voor het sorteren van accessoires
 • Heimelijk
Tegens

 • Gebrek aan comfort en ondersteuning
 • Buitenmateriaal heeft de neiging stof te verzamelen
 • 43,2 cm x 27,9 cm x 14 cm (17 “x 11” x 5,5 “)
 • 600D Polyester buitenkant
 • 200D Polyester interieur
 • 18L capaciteit
 • 0,77 kg (1,7 pond)
 • Geschikt voor een 15″ laptop
 • Onderste en zijstatiefhouder
 • Snel toegang telefoon / paspoortvak
 • 4 x gewatteerde verdelers
 • Verborgen binnenzak
 • Waterflesvak
Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

Met de sluipende blik van de Brevite Jumper Backpack lijkt mijn zoon op weg naar de universiteit.

Met de sluipende blik van de Brevite Jumper Backpack lijkt mijn zoon op weg naar de universiteit.

De Brevite Jumper Rugzak heeft een eenvoudige en minimale stijl zowel van binnen als van buiten. Het heeft het uiterlijk van een alledaagse rugzak die geschikt is voor een universiteitsstudent of werkforens.

Op geen enkele manier bevordert dit de camera-uitrusting binnenin. Als gevolg hiervan is het een geweldige tas voor reizen, omdat je de aandacht niet op jezelf vestigt.

De buitenkant van de tas – verkrijgbaar in Tripple Black, Lemon Yellow, Moonlit Blue, Boulder Tan en Pine Green – is gemaakt van een 600D polyester. Het interieur is bekleed met een vergelijkbaar 200D polyester.

Ongeacht de uitgeklede buitenkant, de bouwkwaliteit is sterk en robuust wat betekent dat het uw spullen, laptop en dagelijkse items zonder problemen kan dragen.

Bovendien beschikt de tas niet over één, niet twee, maar drie manieren om toegang te krijgen tot het hoofdvak en uw camera-uitrusting – met of zonder het gebruik van de meegeleverde verdelers.

Hoewel de Brevite niet zal omgaan met zware stormen of een stevige drenching, zou het waarschijnlijk goed zijn met een paar douches (dit is meer een rugzak in stadsstijl).

Een ding dat me opviel is dat de zak veel stof, haar en andere kleine deeltjes aantrekt, en het was moeilijk om ze gewoon weg te borstelen.

Uiterlijke kenmerken

De Brevite Jumper Backpack heeft een eenvoudige maar stijlvolle uitstraling die perfect is voor straatschutters.

De Jumper heeft een eenvoudige maar stijlvolle uitstraling die perfect is voor straatschieters.

Zoals ik duidelijk heb gemaakt, ‘springt’ de Brevite Jumper er niet uit als cameratas vanwege zijn eenvoudige uiterlijk.

De voorkant van de rugzak is vrij eenvoudig en minimaal met een klein gedempt Brevite-logo aan de bovenkant en een klein rubberen logo lager naar beneden. Geen van beide is prominent aanwezig.

Er is een grote rits die rond de bovenkant van de tas reist om toegang te krijgen tot het hoofdvak. Dit is een dubbele rits met ritssluitingen eraan.

De onderste helft van de voorkant heeft een volledig toegangspaneel met ritssluiting.

Dit is een andere toegang tot het hoofdvak – wat nog belangrijker is, het is hoe u de camera-inzetstukken instelt en alles opbergt van je kit.

Dit toegangspaneel herbergt ook een grote zak die dezelfde grootte en vorm heeft – daarover later meer.

De ene kant van de tas heeft een uitzettend waterflesvak. Je kunt in deze ruimte ook een klein reisstatief vasthouden.

Een statief kan verder worden vastgezet met een dunne nylon riem met een metalen haak die aan de zijkant van de tas wordt vastgeklikt.

Aan de andere kant van de Brevite Jumper is er een toegangspaneel met rits om bij je uitrusting te komen.

Toegang aan de zijkant is de beste toegang - een overwinning voor de Brevite Jumper Backpack.

Toegang aan de zijkant is de beste toegang – een overwinning voor de Brevite Jumper Backpack.

De bovenkant van de tas is voorzien van een gewatteerd nylon handvat, zodat je de tas aan een pin in je favoriete koffiehuis kunt haken of de tas kunt dragen.

Er is ook een brede rits voor het opbergen van een laptop of tablet – deze lijkt weerbestendig te zijn.

De achterkant van de tas is waar Brevite volgens mij iets meer aandacht aan had mogen besteden. Hoewel de rugsteun enigszins gewatteerd is, is deze niet erg dik en ademt hij ook niet goed.

En hoewel de schouderbanden verstelbaar zijn, is de vulling ook vrij dun en niet goed verankerd aan de bovenkant van de tas.

Wat geweldig is om te zien, is een verborgen zak om een smartphone of reisportemonnee op te bergen – deze wordt tijdens het dragen beschermd tegen je rug.

Ten slotte is de basis van de Brevite hetzelfde materiaal als overal wordt gebruikt. Ik vraag me af hoe dit zou gaan als je de zak op een vochtige grond neerzet.

Er zijn twee verstelbare riemen voor het vastbinden van een statief of een jas en zo de draagkracht van de tassen uit te breiden.

Interieur kenmerken

Met de Brevite Jumper kunt u de formatie van de gewatteerde insert aanpassen aan uw kit.

Met de Brevite Jumper kunt u de formatie van de gewatteerde insert aanpassen aan uw kit.

Het interieur van de Brevite Jumper Backpack is net zo eenvoudig als de buitenkant.

Zoals gezegd zijn er eigenlijk wel drie manieren om toegang te krijgen tot het belangrijkste interne compartiment – de bovenkant, de zijkant en de voorkant.

De laatste twee zijn bedoeld voor gebruik wanneer je de camera-inzetstukken hebt ingesteld om je spullen op te bergen – dit laat de bovenste helft van het hoofdvak vrij voor andere dagelijkse spullen.

Er zijn vier gewatteerde verdelers met positieve klittenbanduiteinden die kunnen worden ingesteld in het formaat dat u wilt.

Gelukkig is de hoofdverdeler de hele breedte van de tas, waardoor je een duidelijke scheiding kunt maken tussen je camera-uitrusting en je andere uitrusting. Natuurlijk kun je alle verdelers verwijderen en de Jumper gebruiken als een gewone rugzak.

Het voorvak heeft een geweldige oplossing voor het opbergen van al die kleine fotografieaccessoires.

Het voorvak heeft een uitstekende oplossing voor het opbergen van al die kleine fotografieaccessoires.

Het laptopvak zakt helemaal naar de bodem van de tas en biedt plaats aan een 15″-laptop. Ik geef de voorkeur aan tassen met een valse vloer voor de laptophoes, zodat je laptop van de grond zit – opnieuw maak ik me zorgen over het vocht dat naar binnen sijpelt.

De toegangsklep aan de voorzijde heeft een eigen diep vak met een hoofdvak en vier mesh-vakken voor het opbergen van filters, geheugenkaarten en reservebatterijen.

En dat is alles wat er is aan de Brevite Jumper – voldoende en eenvoudig!

Opslagcapaciteit

Een typische streetkit voor mij is gemakkelijk op te bergen in de Brevite Jumper.

Dit is een typische straatkit voor mij – een die ik gemakkelijk in de Brevite Jumper kan opbergen.

Ik ontdekte dat dankzij de eenvoudige scheiding van camera-opslag en dagelijkse opslag van spullen, ik in staat was om behoorlijk wat kit vast te houden. U kunt de interne verdelers aanpassen om elke camera te ondersteunen die u van plan bent te vervoeren.

Van een eenvoudig en klein spiegelloos systeem zoals het mijne tot een full-size DSLR – de Brevite Jumper Backpack zal het met gemak dragen.

Ik heb mijn kit hieronder vermeld – dit is het soort kit dat ik zou meenemen op een middag straatfotografie in de stad.

Ik pak genoeg camera-uitrusting in om me uitgedaagd te houden, samen met genoeg van mijn algemene elke dag, evenals Fuji-camera-accessoires om rond te komen. Niet afgebeeld zijn mijn iPhone, portemonnee en sleutels. Laten we eens kijken naar mijn kit voor deze tas:

 • Fujifilm X70
 • Fujifilm X-T200
 • Fujifilm XF 23mm f/2
 • Fujifilm XF 50mm f/2
 • Reservebatterijen voor beide camera’s
 • Pelican SD-kaartbehuizing
 • Cura schoonmaakset
 • Waterfles
 • Manfrotto Pixi Statief
 • Manfrotto Lumimuse LED licht

Gebruiksgemak/Comfort

De mogelijkheid om de tas langs je kant te slingeren om toegang te krijgen tot je uitrusting maakt het eenvoudig en snel.

Abl zijne om de tas rond je zij te zwaaien om toegang te krijgen tot je uitrusting maakt het eenvoudig en snel.

Aangezien de Brevite Jumper Backpack een moeiteloos ontwerp is, komt er niet veel kijken bij het instellen ervan.

Het camera-inzetstuk moet worden geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen (zorg ervoor dat u uw primaire camera naast het zijtoegangspaneel hebt).

Alle ritsen glijden zoals je zou verwachten, maar alleen de laptop zip is waterbestendig. Het is iets dat fotografen steeds meer in hun tas verwachten.

Ik vind het leuk dat er een toegangspaneel aan de voorkant is dat je volledige, ongehinderde toegang geeft tot al je spullen.

De Brevite Jumper heeft twee bagagebanden onder de tas die perfect zijn voor het vastbinden van een groter statief.

De Brevite Jumper heeft twee bagagebanden onder de tas die perfect zijn voor het vastbinden van een groter statief.

De rugsteunbanden zijn verstelbaar, maar ze zijn echt dun en basic – slechts twee lange stukken rechthoekig schuim.

Herinner je je mijn inleiding waarin stond dat tassen zich moeten richten op comfort?

Ik heb het gevoel dat de mensen van Brevite hier een kans hebben gemist om deze tas te laten schitteren. Als je veel meer camera-uitrusting laadt dan ik hierboven liet zien, zal de tas omvangrijk en ongemakkelijk zijn.

Het is niet verschrikkelijk; het kan gewoon een stuk beter.

Waar voor je geld

De Brevite Jumper Backpack is een eenvoudig concept van goed design, verstandige materialen en een goede mate van comfort. Bovendien kost het ongeveer US $ 130, inclusief de secties voor camera-inzetstukken.

Dit is Uitstekend waar voor je geld voor een tas met zo’n eenvoudig maar doordacht ontwerp. Het zou op een paar kleine gebieden iets meer moeite kunnen doen, maar voor die prijs is het een geweldige tas.

Ik denk dat het een geweldige tas zou zijn voor studentenfotografen of mensen die op zoek zijn naar een dagelijkse woon-werktas die ook hun camera kan bevatten.

Verder is het comfortsysteem er gewoon niet voor zwaardere versnellingen.

Controleer de huidige prijs

Brevite Jumper Rugzak Review | Conclusie

Brevite Jumper Rugzak Review

De Brevite Jumper Backpack slaagt er wel in om te doen wat hij verkondigt, en hij voldoet aan de essentiële criteria van een cameratas.

Zoals ik al heb aangegeven, is er een mogelijkheid voor verdere verbetering om te worden overwogen voor het comfortsysteem – met name de rugsteun en schouderbanden.

Afgezien van deze zorg, is het een ongelooflijk betrouwbare tas die een geschikte hoeveelheid uitrusting bevat. Bovendien is het flexibel in zijn gebruik dankzij de toegang tot het hoofdcompartiment en de mogelijkheid om de camera-inzetstukken te verwijderen.

Als u op zoek bent naar een eenvoudige maar stijlvolle tas om je kit te dragen, dan is de Jumper een geweldige oplossing – en ook tegen een redelijke prijs.

Er zijn hier een aantal echt slimme ontwerpoplossingen die het een van de betere cameratassen van deze stijl maken die ik ben tegengekomen. Bovendien is het een geweldige alledaagse tas die niet de aandacht trekt.

DSCF4381

Brevite Jumper Camera Rugzak

De definitie van stijlvolle eenvoud – om nog maar te zwijgen van snelle toegang tot uw camera-uitrusting.

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen