Christiann Koepke

Ik ben Christiann Koepke, CEO, Creative Director en oprichter van NORR, een sociaal en digitaal bureau dat zeer visuele inhoud produceert voor bureaus en merken. Ik ben ook de oprichter van CK, Inc. een multi-platform voedsel- en lifestylebedrijf.

Mijn reis begon in 2014 toen ik ervoor koos om een creatieve uitlaatklep na te streven om mijn vrije tijd te vullen. Die passie vatte al snel vuur en ik realiseerde me al snel dat ik iets ongelooflijks had aangeboord. Op dat moment had ik geen idee wat er ging komen. Het enige wat ik wist was dat alles mogelijk was.

Mijn leven vandaag is rijkelijk gezegend. Ik ben omringd door goede vrienden, een briljante zakenpartner en team, en mijn lieve familie; die mij de afgelopen jaren allemaal hebben gesteund. Zo dankbaar.

Mijn dagelijkse leven bestaat uit structuur om mijn twee snel groeiende bedrijven te ondersteunen. NORR is begin dit jaar officieel gelanceerd. Anno 2020 is een foto een miljoen views waard. Met diepgaande ervaring in strategie, storytelling en kleinschalige tot grootschalige productie levert NORR aangepaste content.

We werken samen met onze klanten om hun consumenten te betrekken en te inspireren waar ze het grootste deel van hun tijd doorbrengen, op sociale en digitale platforms. Volg de onderstaande links voor meer informatie.

CK, Inc., ontwikkelt samengestelde voedsel- en lifestyle-inhoud voor gebruik in gedrukte advertenties, marketingmateriaal en op sociale / digitale platforms. We produceren ook speciale evenementen voor merken die thema-ervaringen willen creëren.

Ik heb het bedrijf opgebouwd en heb vanaf het begin als Creative Director, Fotograaf en Recipe Curator gewerkt terwijl ik de afgelopen jaren met mijn zakenpartner aan strategie en operaties werkte. Lees hier meer over de blog en zorg ervoor dat je hier hallo zegt op social media! Ik ben ook verslaafd aan Pinterest. Klik hier voor eindeloze inspiratie.

Als je op zoek bent naar wat downloadbare inhoud, bekijk dan mijn Unsplash-pagina hier.

VERSNELLING

Mijn uitrusting setup kan verrassend eenvoudig zijn. Ik ben een grote fan van ondernemen op de slimst mogelijke manier. Dit betekent meestal dat de kosten waar mogelijk tot een minimum moeten worden beperkt. Ik bekijk het als volgt: tenzij de kwaliteit/behoeften van mijn werk worden belemmerd door het niet hebben van een specifiek item, onthoud ik me van de extra kosten.

Mijn huidige set-up:

Canon EOS 5D Mark III Body

Canon RF 50mm f/1.2

Canon EF 24-70mm f/2.8

Ik gebruik mijn 50mm f/1.2 bijna 90% van de tijd. Ik haal mijn 24-70mm f/2.8 tevoorschijn voor brede binnenopnames of wanneer ik flexibiliteit op de set wil via de zoomfunctie. Ik heb een statief, maar het is eenvoudig en niet de moeite waard om te koppelen – ik gebruik het zelden of heb de behoefte!

Hetzelfde geldt voor verlichting. Er is zoveel schoonheid te vinden in natuurlijk licht dat ik alleen een zijlicht uittrek als ik vastzit (alleen in de wintermaanden als een set overloopt).

Fooi: Als een item op uw radar staat, huur het dan eerst. Een online verhuurbedrijf is perfect om uitrusting uit te proberen voor 1: zorg ervoor dat het voldoende waarde biedt aan uw workflow om zinvol te zijn en 2: zorg ervoor dat het daadwerkelijk het juiste type is voor uw behoeften.

Mijn volgende aankoop is de Canon EF 100mm f/2.8 Macrolens. Dit zou de slimste zet zijn, omdat het zeer gedetailleerde, close-up voedselfoto’s mogelijk zou maken. Ik kan dichtbij komen met mijn RF 50mm f/1.2, maar in sommige gevallen niet zoveel als ik zou willen.

Props: Ik heb voortdurend mijn oog open voor essentiële stukken die tijdloos zijn en die ik steeds opnieuw kan gebruiken. Dit varieert van het inkopen bij lokale of kleine antiekwinkels in de stad (daar zijn de edelstenen te vinden 🙂 en ook het verzamelen van geliefde stukken uit de seizoensgebonden productreleases van mijn ontwerp- en lifestyle-klant.

Ze werken allemaal prachtig samen voor de verschillende sets die ik produceer. De combinatie van antiek en modern/trendy resulteert in frisse, spannende content.

Achtergronden: Mijn go-to is ongeveer drie 18 “x24” marmeren tegelplaten. Ik kan ze inpakken en opmaken waar en wanneer dat nodig is. Ik heb ook wat uniek behang besteld en aangebracht op foamboard. Dit is een betaalbare manier om verschillende achtergronden te hebben. Ook zeer eenvoudig te vervoeren.

Bovendien zijn de meeste achtergronden gemaakt om te wissen. Super behulpzaam wanneer op de set met eten. Bekijk dit bericht voor inhoud die is gemaakt op twee soorten behang besteld bij amazon, gemonteerd op schuimplaat.

Styling accessoires: Ik heb nog nooit een standaard toolkit gemaakt voor on-set producties. Ik heb het overwogen, maar het enige wat ik echt ooit nodig heb gehad op de set is een extra vork aan de zijkant om een plaat op te tillen die in het frame kantelt. Omdat mijn opnamestijl gericht is op het vastleggen van het echte leven, “imperfecte” momenten, vaak insider trucs om fix iets perfect zijn niet echt nodig.

Deze ontspannen benadering stelt me ook in staat om in het moment te zijn en te creëren wat ik zie – en hoe een moment echt zou zijn in het dagelijks leven. Ik hou van die ;). Bekijk bijvoorbeeld dit recept dat ik onlangs heb uitgebracht voor Veggie Spring Rolls.

Bedankt voor het lezen! Ik wil graag contact maken. Stuur me een berichtje op social, laten we chatten!

www.christiannk.com | @christiannkoepke

trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer