CyberLink PhotoDirector Beoordeling

FacebookPinterestDelen

PhotoDirector is een populaire fotobewerkingssoftware van CyberLink, beschikbaar als standalone of abonnement (ook bekend als PhotoDirector 365).

Het zit vol met alle gebruikelijke bewerkingstools die je gewend bent van andere geweldige fotobewerkingssoftware in 2023.

Waar het boven zijn concurrenten staat, is dat PhotoDirector een selectie van unieke AI-tools, visuele effecten, ontwerppakketten en animaties biedt.

photodirector_screen

CyberLink PhotoDirector 12 zoekertjes

Krachtig, gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar geprijsd. Volgepropt met elke bewerkingstool en speciaal effect om fotografen urenlang te vermaken.

Controleer de huidige prijs

Het kiezen van apps voor het bewerken van afbeeldingen is een verwarrend genoeg proces, met zoveel geweldige opties om uit te kiezen.

Waarom zou u Cyberlink PhotoDirector downloaden in plaats van een van de andere creatieve fotobewerkingssoftware die wordt aangeboden?

Ik heb een maand gespeeld met PhotoDirector 365 voor deze recensie, dus laten we eens nader bekijken of dit de beste fotobewerkingssoftware voor u is.

Inhoudsopgave

Wat is CyberLink PhotoDirector?

Pros

 • Gebruiksvriendelijke interface (ideaal voor beginners)
 • Betaalbare abonnementskosten
 • Krachtige & leuke speciale effecten & AI-tools
 • Unieke video-naar-foto tool
 • Laagbewerking voor gevorderde gebruikers
 • Gezichtsherkenning voor effectieve organisatie
 • Snelle en eenvoudige diavoorstellingen met muziek
 • Eenvoudige afdrukopties
 • Vastgebonden schieten
Tegens

 • Gebrek aan uitgebreide presets
 • Mist profielen voor nieuwere lenzen
 • Langzamere laagbewerking
 • Incidentele laadvertragingen
Controleer de huidige prijs

CyberLink PhotoDirector is gericht op de casual, hobbyistische en enthousiaste fotografenmarkt en is een alles-in-één RAW-app voor het bewerken van afbeeldingen die op Mac en Windows draait.

De eenvoudig te gebruiken interface spreekt beginners aan, terwijl het uitgebreide scala aan krachtige AI-aangedreven bewerkingsfuncties en foto-animatietools ook gevorderde gebruikers tevreden zal houden.

Terwijl regelmatige fotobewerking wordt verzorgd met alle basisbewerkingstools, waar CyberLink PhotoDirector schittert, is wanneer u in de stemming bent voor wat plezier en experimenten – ‘Maak van foto’s kunst’ is immers de slogan.

 • Minimale systeemvereisten

Besturingssysteem: Microsoft Windows 11, 10, 8/8.1, 7 (alleen 64-bits besturingssysteem). MacOS 10.14, macOS 10.15

Processor (CPU): Intel Core™ i-serie, AMD Phenom® II en hoger of Apple M1 met Rosetta-ondersteuning

Grafische processor (GPU): 128 MB VGA VRAM of hoger

Geheugen: 4 GB vereist (voor AI-stijloverdracht, 8 GB of meer aanbevolen)

Harde schijf ruimte: 2GB

Een internetverbinding is ook vereist voor de eerste activering van software- en bestandsindelingen.

PhotoDirector-interface

Wanneer u CyberLink PhotoDirector voor de eerste keer opent, voelt u zich misschien overweldigd, maar als iemand die elke andere populaire beeldbewerkingsapp op de markt heeft gebruikt, geloof me als ik zeg dat dit vrij normaal is!

Gelukkig is alles goed georganiseerd binnen 6 ‘Modi’, en wordt de interface in korte tijd eenvoudiger te navigeren, zelfs als je nog nooit een foto-editor hebt gebruikt.

(Er is ook een Express-modus als u alle opties wilt doorsnijden, die de PhotoDirector-interface beperkt tot voorinstellingen, express layer-sjablonen en de optie AI Style Transfer.)

1. Bibliotheek

rasterweergave in photodirector

Er zijn verschillende weergaveopties beschikbaar in de bibliotheekmodus.

Het eerste scherm dat verschijnt is de bibliotheek, die vooraf is geladen met 14 voorbeeldafbeeldingen die klaar zijn om mee te spelen.

Dit is echt een leuke touch van CyberLink, zodat je grip kunt krijgen op enkele van de belangrijkste functies van de software en krachtige AI-bewerkingstools voordat je losgaat op je eigen foto’s.

Bovenaan vindt u verschillende weergaveopties en filters om u te helpen een specifieke foto te vinden.

Een echt handige functie hier is de mogelijkheid om foto’s automatisch te stapelen, op basis van de duur die u selecteert – dit helpt om foto’s die snel achter elkaar zijn gemaakt te groeperen, waardoor de rasterweergave wordt opgeruimd en dingen beter georganiseerd blijven.

Aan de linkerkant bevindt zich het deelvenster bestandsorganisatie, dat een Slimme verzameling bevat die uw foto’s automatisch organiseert op basis van criteria zoals Recent bewerkt en Laatste importen.

Het importeren van foto’s is eenvoudig en verrassend pittig ook. U kunt Auto-tone, Auto-Denoise en enkele andere speciale effectpremies toepassen, zoals B &W Cool en Faux HDR.

Daaronder bevindt zich de maphiërarchie, op basis van de harde schijven waarvan u uw eigen afbeeldingen hebt geïmporteerd.

Vervolgens is er een kalenderweergave om foto’s weer te geven die zijn geordend op datum; Albums en tags die u handmatig kunt maken; en ten slotte Faces, dat uw foto’s organiseert op basis van AI-gezichtsherkenning – vooral handig als u veel foto’s van mensen maakt.

Een ding om op te letten in de bibliotheekmodus is dat foto’s een fractie van een seconde nodig hebben om te laden, ongeacht hoe vaak je de afbeelding eerder hebt geladen – dit in tegenstelling tot Adobe Lightroom, dat de meeste foto’s onmiddellijk laadt.

Zolang uw computer echter voldoet aan de minimale systeemvereisten van CyberLink PhotoDirector, is de kleine vertraging geen groot probleem.

2. Aanpassing

aanpassingsmodus

Alle bewerkingswerkbalkvensters kunnen worden uitgevouwen of samengevouwen.

Hier komt u om al uw hoofdfoto’s te bewerken, met het tabblad Handmatig gerangschikt in afzonderlijke panelen met histogram, hulpmiddelen voor regionale aanpassing en hulpmiddelen voor algemene aanpassing.

Naast het tabblad Handmatig bevinden zich uw voorinstellingen, zowel standaardvoorinstellingen die worden aangeboden door PhotoDirector als die u hebt gemaakt of gedownload.

De regionale aanpassingstools zijn bedoeld voor gebiedsspecifieke bewerkingen die u mogelijk in uw foto’s moet aanbrengen: rode ogen en vlekken verwijderen, verloopmaskers, aanpassingspenselen en dergelijke.

Ik heb de neiging om het aanpassingspenseel veel te gebruiken, dus het is leuk om te zien dat de bewerking in PhotoDirector snel is en veel lijkt op die van Lightroom – het toevoegen van aanpassingsmaskers is net zo eenvoudig als het ‘schilderen’ van een gebied op het scherm en vervolgens de schuifregelaars gebruiken om aanpassingen te maken.

De Global Adjustment Tools bevat alle bewerkingstools die direct bekend zullen zijn als u eerder beeldbewerkingssoftware hebt gebruikt: witbalans, toon, niveau, curven, enz.; plus enkele anderen die dat waarschijnlijk niet zullen doen: Keystone, HDR-effect, enz.

De LensCorrectie tool is een leuke toevoeging, hoewel ik graag meer lensmodellen ondersteund zou zien in toekomstige updates – mijn Samyang 24mm f/ 1.8 was er bijvoorbeeld niet.

Onder dit paneel bevinden zich twee van de belangrijkste knoppen bij het batchgewijs bewerken van meerdere afbeeldingen – kopieer- en plakaanpassingen. Hiermee kunt u alle bewerkingen die u op één foto hebt aangebracht, toepassen op een willekeurig aantal andere foto’s – een enorme tijdsbesparing.

3. Begeleid

editing-baby-pic

Een nep bokeh-effect toevoegen.

Hier begint het plezier pas echt! Zie Guided Mode als het experimenteercentrum van CyberLink PhotoDirector, dat alle opwindende AI-tools, filters en effecten herbergt.

CyberLink PhotoDirector biedt een speeltuin van bewerkingseffecten, waarbij tools worden gecombineerd die afzonderlijk beschikbaar zijn in verschillende gespecialiseerde fotobewerkingsapps, allemaal op één plek … evenals verschillende tools die je nergens anders zult vinden.

Eenmaal geopend, maakt de begeleide modus een kopie van uw afbeelding, zodat uw origineel onaangeroerd blijft, net als op lagen gebaseerde bewerking in Photoshop.

Dan is het gewoon een kwestie van op de verschillende panelen klikken om ze uit te vouwen en vervolgens naar hartenlust spelen.

De belangrijkste begeleide hulpmiddelen zijn:

 • Mensen Beautifier – Face Tools, Skin Tools &Body Shaper.
 • Foto-effecten – AI Style Transfer, Sky Replacement, Blur Tools, Overlay, Kleureffecten, Glitch Effect, Grain Effect en Style Effect.
 • Animatie-effecten – Foto-animatie, dispersie-effect, geanimeerde GIF
 • Lichteffecten – Lichtstralen Effect, Sparkle Effect, Bokeh Effect, Light Hits Effect
 • Verbeteren of verwijderen – Deblur, Smart Path, Content Aware Verwijdering
 • Extraheren of samenstellen – Achtergrondverwijdering, Fotocomponist, Content Aware Move, Content Aware Clone
 • Foto samenvoegen – Bracket HDR, Panorama, Face Swap, Multi-Exposure
 • Video-naar-foto – Snapshot, Panorama, Face Swap, Multi Explore, Geanimeerde GIF, Motion Stills
 • Frames &watermerken – Clip Art, Frame Templates, Watermerk Templates, Watermark Creatore
 • 360 ° Foto-editor – Rechttrekken, Statief verwijderen, Afstellen, Little Planet, 360° naar Panorama

Uiteraard zal ik niet in staat zijn om op al deze functies in deze PhotoDirector 365-recensie in te gaan, maar ik heb enkele van de meer unieke functies uitgezocht in het gedeelte Functies hieronder.

Gelukkig zijn de meeste functies van de tools in hun namen opgenomen, waardoor ze gemakkelijk te begrijpen zijn, zelfs voordat u ze gebruikt.

4. Bewerken

man op de fiets

Beeldbewerkingen zijn niet-destructief.

De belangrijkste op lagen gebaseerde bewerkingsfuncties zijn ondergebracht in de bewerkingsmodus, die voorheen ‘Lagen’ werd genoemd.

U vindt uw laagbesturingselementen aan de linkerkant en de verschillende hulpmiddelen aan de rechterkant: gebiedsselectie, tekst, bijsnijden, verloop, enz.

U kunt ook toegang krijgen tot een selectie van de belangrijkste tools vanuit de guided-modus via een van de knoppen hier.

U wordt eraan herinnerd dat CyberLink PhotoDirector gericht is op het bewerken van enthousiaste / hobbyisten (in tegenstelling tot professionals), met een ClipArt-knop met een selectie leuke ‘stickers’.

De tool Tekst is vooral handig als u een fan bent van het maken van afbeeldingen voor sociale media of presentaties, zodat u snel tekst kunt toevoegen en aanpassen – iets dat noch Lightroom noch de meeste andere professionele beeldbewerkingssoftware u toestaat te doen.

Het hebben van een ‘mini Photoshop’ in uw belangrijkste beeldbewerkingsapp is een geweldige zaak, wat betekent dat u geen verschillende software hoeft te bezitten en tussen verschillende software hoeft te schakelen om te bereiken wat u wilt.

Indrukwekkend genoeg biedt PhotoDirector zelfs een vergelijkbaar aantal overvloeimodi als Photoshop.

Een ding om op te merken is dat elk werk met lagen wordt opgeslagen als . PHI, een eigen PhotoDirector Layer File-indeling die niet elders kan worden geopend.

5. Creëren

diavoorstelling maken

Een diavoorstelling of GIF maken door afbeeldingen te slepen.

Deze vreemd gelabelde modus is waar u diavoorstellingen en GIF’s kunt maken – ongetwijfeld is CyberLink van plan om hier in de toekomst meer functies toe te voegen.

Het maken van diavoorstellingen is eenvoudig, door afbeeldingen van de filmstrook naar het hoofdwerkgebied te selecteren en te slepen en vervolgens een dia-effect, duur, tekst, kleuren en achtergrondmuziek te kiezen.

Als u deel uitmaakt van het PhotoDirector-abonnement (meer over prijzen hieronder), hebt u ook toegang tot de enorme bibliotheek met gratis Shutterstock-muziek om toe te voegen aan uw diavoorstellingscreaties.

Het maken van GIF’s is ook eenvoudig, maar je moet een selectie van foto’s voorbereiden die snel achter elkaar zijn gemaakt, bij voorkeur vanaf dezelfde plek.

Een klein minpuntje is dat de Esc-knop het GIF-voorbeeld niet annuleert – je moet de kleine pijl terug vinden om terug te keren naar de hoofdeditor.

6. Afdrukken

sjabloon afdrukken

Verschillende sjabloonopties om uw foto’s af te drukken.

Het afdrukken van foto’s is altijd de bron van verwarring geweest voor nieuwkomers in fotobewerkingssoftware. Gelukkig houdt CyberLink PhotoDirector het eenvoudig.

U kunt kiezen uit verschillende papierformaten en rasterlay-outs, watermerken toepassen en alles handmatig beheren, met een afdrukvoorbeeld dat wordt bijgewerkt terwijl u uw foto’s toevoegt of verwijdert.

Unieke kenmerken van PhotoDirector

Zoals we hierboven hebben gezien, heeft CyberLink PhotoDirector geen tekort aan trucs onder zijn riem, met nieuwe functies die bij elke update worden toegevoegd.

In plaats van ze allemaal in deze recensie door te nemen, heb ik ervoor gekozen om alleen de nieuwe functies te benadrukken die ik als uniek of bijzonder nuttig beschouw.

Ik raad je ten zeerste aan photodirector gratis te downloaden en het 30 dagen uit te proberen en een experiment te hebben met al zijn functies.

 • AI Sky vervanging

Het vervangen van een hemel in een foto was vroeger iets dat alleen Skylum Luminar kon doen, maar nu bieden Photoshop en andere foto-editors deze functie nu aan.

PhotoDirector doet er goed genoeg werk aan, terwijl het een beperkte selectie sjabloonluchten biedt waarmee u kunt spelen. Er is ook de mogelijkheid om meer in de winkel te kopen.

Zodra de lucht is geplaatst, kunt u verschillende instellingen aanpassen, waaronder Feather, Horizon en Land ambient om dingen er nog realistischer uit te laten zien.

 • Glitch Kunst

glitch kunst

Creëer leuke effecten met één klik.

Je hebt misschien gezien dat het Glitch-effect in het verleden op afbeeldingen is toegepast zonder te beseffen hoe het heette. Het is een leuke look die je gemakkelijk op je afbeeldingen kunt toepassen om ze een soort retro 3D-look te geven.

Om dit te bereiken in Photoshop zou vereisen dat u de RGB-kanalen scheidt en met lagen speelt – de CyberLink-methode is veel sneller en eenvoudiger.

 • Meervoudig blootstellingseffect

Dit is nog een heel leuke, waarmee je een meervoudige belichting van verschillende foto’s kunt maken – je moet een selectie foto’s hebben die vanaf een vaste locatie zijn gemaakt en al in de bibliotheek zijn geladen.

Zoiets doen in Photoshop zou een zeer tijdrovend proces zijn, met laagmaskers en veel gehannes.

 • Functies met behoud van inhoud

Dit is een voorbeeld van meer geavanceerde hulpprogramma’s die beschikbaar zijn in PhotoDirector. CyberLink biedt tools voor het klonen, verwijderen en verplaatsen van inhoud, zodat u uw afbeeldingen in minder tijd kunt manipuleren.

 • Mensen Beautifier

CyberLink bevat gezichts-, huid- en lichaamstools om het door u gekozen portretonderwerp digitaal te verbeteren. Je kunt het gezicht hervormen, glans, rimpels of oogzakken verwijderen… poets zelfs de tanden van je onderwerp om ze witter te maken!

Ik ontdekte in de praktijk dat een beetje zorg nodig was om sommige taken uit te voeren – de tandenborstel heeft de gewoonte om lippen witter te maken, tenzij je bijvoorbeeld een borstelgrootte selecteert die klein genoeg is.

 • AI-stijloverdracht

Deze tool is vergelijkbaar met de Prisma-smartphone-app, zodat u met één klik illustraties van uw foto’s kunt maken.

Het duurt een paar seconden voordat effecten worden toegepast, maar eenmaal verwerkt, zijn eventuele sterkteaanpassingen aan het filter onmiddellijk. U kunt ook een penseel gebruiken om het effect uit een specifiek gebied te wissen, waardoor u enige fijne controle over de uitvoer hebt.

 • Foto Animatie

geanimeerde golf

Het toevoegen van beweging aan een afbeelding is eenvoudig – dit stilstaande beeld kan zijn geëxporteerd als een bewegend GIF-bestand.

Een andere functie die erg leuk en uniek is voor Cyberlink PhotoDirector is de mogelijkheid om uw (stilstaande) foto’s te animeren om er opvallende GIF’s, MPEG-4 of WMV-bestanden van te maken.

Door pijlen op een object te tekenen in de richting waarin u wilt dat het beweegt, kunt u beweging in uw statische afbeelding brengen – iets waardoor het zeker opvalt op sociale media.

Met het dispersie-effect kunt u een object in uw foto selecteren dat zich in duizenden kleine deeltjes verspreidt, zoals in het bovenstaande voorbeeld.

 • Video naar foto

Ik maak elk jaar een familiefotoalbum en een deel van dit proces omvat het doorlopen van alle foto’s die met mijn iPhone zijn gemaakt.

Met behulp van de Snapshot-tool in de Video-naar-Foto-functie van PhotoDirector kan ik nu ‘foto’s’ pakken van elke video die ik met mijn telefoon heb gemaakt en ze behandelen als foto’s die in het album moeten worden opgenomen.

Er zijn ook Panorama, Face Swap, Multi-Exposure, Animated GIF en Motion Stills tools om u te helpen meer dingen aan uw videobestanden te doen.

 • AI Blur-reparatie

Het verwijderen van onscherpte uit afbeeldingen is een veel voorkomend verzoek van fotografen en PhotoDirector doet goed werk om te helpen met deze taak.

Nogmaals, het verwerken van de foto duurt een paar seconden, maar de resultaten zijn meestal de moeite waard, met randen geslepen en helderheid toegevoegd – u kunt het effect vervolgens aanpassen met een schuifregelaar Kracht naar uw eigen persoonlijke smaak.

 • Express Layer-sjablonen

esdoornblad

Framesjablonen toevoegen aan foto’s.

Express-laagsjablonen zijn een leuke manier om verschillende stijlelementen aan uw foto’s toe te voegen, zoals kaders, bijschriften, tekst en andere afbeeldingen. Het is een beetje alsof je je afbeeldingen met een paar klikken omzet in ansichtkaarten of berichten op sociale media.

Ze zijn ook een goede manier om te leren hoe je lagen kunt combineren om onderscheidende stijlen te creëren, en meer elementen kunnen worden gekocht in de CyberLink-winkel.

Algemene prestaties

activiteitenmonitor

Schermafbeelding van activity monitor.

Ik heb een 2020 M1 Macbook Air met 16GM geheugen gebruikt om CyberLink PhotoDirector te testen. Deze computeropstelling is relatief snel, hoewel dit zeker krachtigere computers beschikbaar zijn.

Voor de doeleinden van deze beoordeling heb ik uitgebreid rondgeklikt in PhotoDirector en de fotobewerkingsworkflow van de gemiddelde gebruiker nagebootst. Ik heb ook de meeste exclusieve AI-tools geprobeerd, evenals functies die veel uit de CPU van de computer halen.

Vooral de foto-animatietool neemt wat tijd in beslag om zijn ding te doen, maar gelukkig waren er geen crashes.

Voor eenvoudige fotobewerking is PhotoDirector lekker snel. Afbeeldingen in de bibliotheek moeten een fractie van een seconde vooraf worden geladen (u ziet een draaiend pictogram), maar zodra ze dat zijn, kunt u meteen beginnen met bewerken.

De krachtige guided tools vereisen meer verwerkingstijd, soms tot 10 seconden voor de bijzonder complexe tools (zoals de foto-animatietool), maar meestal is het het wachten waard wanneer u de gekke resultaten.

(U kunt hierboven een screenshot zien die is gemaakt bij het gebruik van de animatietool, waarbij het CPU-gebruik tot 3,5 GB RAM kruipt – nog steeds minder dan Photoshop op de achtergrond.)

Over het algemeen moet je wat wachten verwachten bij het uitvoeren van de meer gecompliceerde beeldbewerkingstaken, maar dit zijn dingen die je niet met elke foto zult doen.

Ook moet je snellere prestaties verwachten als je een krachtigere computer hebt dan ik, wat, ik schaam me om te zeggen, waarschijnlijk de meeste mensen zijn die dit artikel lezen!

Alternatieven voor PhotoDirector

 • Skylum Luminar AI – het delen van een aantal vergelijkbare kunstmatige intelligentie functies, Luminar AI komt in gedachten als een alternatief voor CyberLink PhotoDirector. Qua prijs is het duurder en biedt het nergens in de buurt van het aantal functies.
 • Photoshop Elements – geprijsd op dezelfde manier als PhotoDirector, Photoshop Elements is een andere suite van bewerkingstools die aantrekkelijk zijn voor beginners. Het is robuuster voor eenvoudige beeldbewerking, maar mist veel van de andere tools die door PhotoDirector worden aangeboden.
 • PaintShop Pro – gericht op een meer geavanceerde gebruiker, PaintShop Pro is een andere betaalbare beeldbewerkingsoplossing die eigenlijk goedkoper is dan PhotoDirector wanneer deze direct wordt gekocht. Het biedt echter lang niet zoveel AI- of speciale effectentools.

Hoeveel kost CyberLink PhotoDirector?

Levenslange licentie (eenmalige aankoop)

 • PhotoDirector 12 Ultra – 54,99 dollar
 • PhotoDirector 12 & PowerDirector 19-bundel – $ 139.99

Abonnementsopties

 • PhotoDirector 365 – $ 2.92 / maand
 • Director Suite 365 – $ 5.83 / maand

(Alle prijzen in USD – klik op de onderstaande knop om de prijzen in uw lokale valuta te bekijken)

Hoewel het kopen van PhotoDirector 12 met een eenmalige betaling voor sommigen aantrekkelijk zal zijn (vooral als alternatief voor Adobe Lightroom), is het de op abonnementen gebaseerde service die bijzonder aantrekkelijk is.

Voor minder dan $ 3 / maand kunt u profiteren van al zijn krachtige functies en regelmatige updates – ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding voor software die volledig is uitgerust.

In vergelijking met met name Adobe Creative Cloud is het maandelijkse PhotoDirector-abonnement betaalbaar voor elk niveau van fotograaf en perfect voor studenten of mensen met een beperkt budget.

Als u de nieuwste PhotoDirector-prijs in uw lokale valuta wilt vinden, klikt u op de onderstaande knop.

Controleer de huidige prijs

Veelgestelde vragen over PhotoDirector

Is CyberLink PhotoDirector gratis?

CyberLink PhotoDirector Essential is de gratis versie van de software. De standaardversie is 30 dagen gratis te gebruiken, met watermerken van geëxporteerde afbeeldingen.

Kan ik CyberLink PhotoDirector verwijderen?

Ja, sluit het programma af en navigeer naar Programma’s toevoegen of verwijderen (Windows), selecteer PhotoDirector en klik op Verwijderen. Start vervolgens uw computer opnieuw op.) Op een Mac sleept u het symbool naar de prullenmand.

PhotoDirector 12 Beoordeling | Conclusie

CyberLink PhotoDirector is een verfrissend stukje software in een zee van alternatieve fotobewerkingsapps.

Het biedt de gebruikelijke reeks standaardbewerkingstools om uw afbeeldingen er met een paar muisklikken beter uit te laten zien, en voegt hieraan toe met een breed scala aan AI-aangedreven tools en unieke speciale effecten die nergens anders te zien zijn – althans, niet in één compleet pakket.

De eenvoudig te gebruiken interface, meerdere funky stijleffecten en enorme ‘funfactor’ suggereren dat PhotoDirector zich richtte op de hobbyistenmarkt, maar er zijn ook enkele verrassend krachtige functies die ook meer ervaren foto-editors vermaken.

Of u nu een wazige foto wilt repareren, een videoclip wilt converteren naar een stilstaand beeld of een nieuwe lucht aan een scène wilt toevoegen, CyberLink PhotoDirector staat klaar om te helpen, allemaal tegen een indrukwekkend concurrerende prijs.

Als je het eerste ding over bewerken niet weet, of als je gewoon een beetje in een sleur zit met je fotografie, download dan PhotoDirector en speel een beetje rond.

Foto’s omzetten in kunst is nog nooit zo leuk geweest – bravo, CyberLink.

photodirector_screen

CyberLink PhotoDirector 12 zoekertjes

Krachtig, gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar geprijsd. Volgepropt met elke bewerkingstool en speciaal effect om fotografen urenlang te vermaken.

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen