Denis Persenen

FacebookPinterestDelen

Hallo! Ik ben Denis Persenen en ik kom uit Sint-Petersburg, Rusland. Ik maak familiefoto’s en foto’s van bruiloften.

Met de geboorte van mijn kind 5,5 jaar geleden werden foto’s van gewone mensen voor familiearchieven mijn passie.

In het begin maakte ik foto’s van de families van vrienden in hun natuurlijke omgeving zonder een speciale training te volgen. Deze foto’s trokken veel aandacht. De foto’s waren gevuld met een gezellige sfeer en de magie van oprechtheid, die niet te zien is in studio’s.

Veel klanten vonden dergelijke foto’s leuk en ze begonnen me bij hen thuis uit te nodigen om hun portretten te maken.

De grootste moeilijkheid bij dergelijke opnamen is het hebben van weinig ruimte en weinig licht.

Ik werk hard om elke shoot interessant en gevarieerd te maken. Ik houd rekening met mijn kennis van diversiteit, lichtschema’s, achtergronden, hoeken en camerapositionering.

Mijn hoofdcamera is een Canon 1DX. Het is enorm en oud. Maar ik hou van de menselijke huidskleuren, die kunnen worden verkregen in combinatie met mijn lenzen. Autofocus is ook snel en vasthoudend.

Het grootste deel van de opnames gebeurt met 3 lenzen.

Ik hou van de lichtfoto mijn Canon 50mm f/1.2 Maakt. Veel van mijn opnames zijn gemaakt met het f/2.0 diafragma en de lens houdt zijlicht uitstekend vast.

Canon 85mm f/1.2 II. Het effect van het bespioneren van het onderwerp wordt gecreëerd door een lange kijkhoek. Ik stap weg van mensen van wie ik foto’s maak en ze worden aan zichzelf overgelaten.

Ik gebruik een Canon 35mm f/1.4 II om een meer algemene scène of het effect van aanwezigheid te creëren.

Ik gebruik ook een Canon 135mm f/2.0 om foto’s te maken van helften van gezichten door middel van een macro-adapter. Ik hou van het macro-effect met een lens met lange focus.

Canon 24mm f/3.5 tilt-shift en Canon 45mm f/2.8 tilt-shift lenzen helpen me om een interessante algemene scène te creëren of om onnodige details uit het montuur te verwijderen.

Ik heb ook Canon 24-70mm f/2.8 II en Canon 5D Mark IV. Ik gebruik ze voor documentaire stijl en wanneer ik nodig heb om twee camera’s tegelijkertijd te gebruiken.

Ik gebruik een zaklamp met een temperatuur van 2700K om tegenlicht te creëren. Ik hou van het warme gele licht dat het geeft – ik hou van de stralen van de ondergaande zon.

Mijn vrouw en mijn dochter staan op de foto met de apparatuur. Ze inspireren me voor ontwikkeling, voor het creëren van iets nieuws en om elke dag interesse in te vinden!

www.persenen.ru

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer