Fabien Voileau

FacebookPinterestDelen

Hallo, mijn naam is Fabien Voileau en ik ben een surf & lifestyle fotograaf gevestigd tussen Auckland, Nieuw-Zeeland en Parijs, Frankrijk.

Meer dan een fotograaf, ben ik een natuurliefhebber en maak ik deel uit van de Change Makers Community ondersteund door Patagonia. Ik ben 5 jaar geleden begonnen met onderwater fotograferen met een Nikonos 5/ met 35mm film. Niet echt makkelijk, maar ik heb er wel veel van geleerd. Mijn uitrustingsset is inmiddels natuurlijk bijgewerkt : ).

Canon 5D Mark IV – Supersnelle en reactieve camera, perfect om actiefoto’s mee te maken. Een beetje zwaar maar wat dan ook, ik ben zo gewend om te fotograferen met de 5D-serie van Canon dat ik mijn instellingen verander zonder naar de camera te hoeven kijken, en het belangrijkste is om te fotograferen met een camera die we meer dan heel goed kennen.

Sigma Art 35mm f/1.4 – Mijn favoriete lens voor alle omstandigheden. Ik kan super dichtbij schieten zoals 3 voet en soms ver genoeg om iets heel anders te schieten.

Sigma Art 24mm f/1.4 – Ik gebruik dit graag voor brede, onderwateropnamen.

Canon 70-200mm f/2.8 L – Ik gebruik dit meestal om vanaf het land te fotograferen, en ik doe verschillende frameconstructies met boom of wat dan ook.

Aquatech waterhuisvestING ELITE voor 5D Mark IV – Perfecte uitrusting om mee in het water te schieten en toegang te krijgen tot je instellingen. Het is super belangrijk om toegang te krijgen tot het diafragma en de sluitertijd.
Het is ook super veilig.

Flippers DAFINS Pro Model
Wetsuit Patagonië Long John

www.fabien-voileau.com

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer