Hoe kan ik Lightroom gebruiken zonder te betalen?

FacebookPinterestDelen

Lightroom is een van de populairste apps voor het ordenen en bewerken van foto’s, maar gebruikers kunnen Lightroom niet meer gebruiken zonder een maandelijks of jaarlijks abonnement.

Helaas is dit teleurstellend voor mensen met een krap budget.

Dus, hoe kan ik Lightroom gebruiken zonder te betalen? Als je jezelf deze vraag stelt, blijf dan lezen om het antwoord te vinden.

U kunt Lightroom Desktop of Lightroom CC alleen gebruiken zonder te betalen via de gratis proefversie.

Zodra u naar de website gaat en de instructies volgt, vindt u de gratis proefknop waarmee u de volledige versie van de app zeven dagen kunt gebruiken.

Na deze periode wordt de app automatisch geconverteerd naar de betaalde versie van Lightroom met alle volledige functies van de software.

De gratis versie van Lightroom werkt op Windows en macOS en biedt verschillende voordelen.

  • Gratis foto catalogiseren en beheren.
  • Organisatie van foto’s in albums en galerijen.
  • Niet-destructieve bewerking.
  • Synchroniseren van foto’s.
  • Lightroom-voorinstellingen.

Gelukkig zijn er enkele alternatieven voor Lightroom, maar de meeste fotografen zijn het erover eens dat ze niet beter zijn dan het Adobe-product.

Is Lightroom Mobile gratis?

Lightroom Mobile is gratis te downloaden in de Google Store of de App Store, maar biedt beperkte functies. Maar als u een amateur- of beginner bent met een krap budget, kunt u profiteren van deze coole bewerkingstools.

Als u echter wilt genieten van de volledige functies van de app om de foto’s te bewerken die u met uw smartphone maakt, moet u betalen voor de premiumfuncties. Anders dan dat, is er geen legale manier om van de functies van Lightroom te genieten zonder te betalen.

Zie ook: waarom is Lightroom niet meer gratis?

Inpakken

Lightroom is beschikbaar voor een abonnement, of het nu alleen is gekocht of als onderdeel van een fotografieplan met Photoshop.

De app heeft een proefperiode van zeven dagen, maar je moet later betalen voor de volledige versie. De mobiele versie is gratis te downloaden, maar uiteindelijk moet je betalen voor de app om toegang te krijgen tot de volledige functies.

FacebookPinterestDelen