Holdfast MoneyMaker Solo Beoordeling

FacebookPinterestDelen

Als trouwfotograaf ben ik het belang van een geweldige camerariem gaan begrijpen. Van het comfort, om te bouwen, tot duurzaamheid, tot ja, zelfs esthetiek, ik wilde een camerariem vinden waarmee ik twee camera’s tegelijkertijd kon dragen zonder rug- of schouderpijn te veroorzaken.

Het is moeilijker dan je zou denken om die heilige graal te vinden, en toen ik de originele Holdfast MoneyMaker tegenkwam, wist ik dat ik mijn camerariem had gevonden. Zo erg zelfs, dat ik er twee heb gekocht! (Ja, zo goed zijn ze.)

Ik fotografeer echter niet alleen bruiloften. En hoewel ik altijd twee camera’s gebruik voor bruiloften en verlovingen, als ik op reis ben of mijn gezin fotografeer, ben ik liever wat lichter op uitrusting.

Holdfast-MoneyMaker-Solo

Holdfast MoneyMaker Solo

Comfortabele en stijlvolle cross-body sling die goed aanvoelt en er geweldig uitziet.

Gebruik code SHOTKIT10 om 10% te besparen

Controleer de huidige prijs

Hoewel de MoneyMaker met dubbele camera met slechts één camera werkt, wilde ik om tal van redenen iets dat een enkele riem was …

Voer de Holdfast MoneyMaker Solo in. Toen het op het toneel verscheen, was ik dolblij!

Nadat ik dit heb gebruikt tijdens mijn reizen naar Hong Kong, Myanmar, en gewoon het leven in het algemeen rond mijn woonplaats heb gedocumenteerd, kan ik gerust zeggen dat deze soloband net zo geweldig is als zijn broer of zus met dubbele riem.

Van zonsopkomst tot ver na zonsondergang, deze riem biedt comfort en gemoedsrust dat mijn camera veilig is wanneer deze is bevestigd.

Lees meer om alles te weten te komen over mijn ervaring en gedachten!

Inhoudsopgave

Holdfast MoneyMaker Solo Technische Gegevens

• Enkele camera, cross-body iteratie van Holdfast’s meer opvallende, twee-camera sling optie, dat is de originele MoneyMaker.
• Gemaakt met dezelfde materialen en hardware, en geremixt tot een perfecte mix van vorm en functie voor een solo camera-ervaring.
• Schoudervulling is ontworpen om de belasting aan te kunnen, vooral van zwaardere camera-opstellingen.
• Stabilisator is inbegrepen om de schoudervulling op zijn plaats te houden.
• Voorste D-ring maakt het gebruik van de Sightseer Cell Pouches of andere items, zoals zonnebrillen, mogelijk
• Maatopties zijn Klein, Gemiddeld en Groot
• Klein: Geschikt tot 5’7″ (170 cm) en lager
• Medium: Past tussen 5’8″-6’2″ (173-188 cm)
• Groot: Geschikt voor 6’3″ (191 cm) en hoger

Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

Bij mij denk ik meteen aan kwaliteit en klasse als ik naar de Holdfast lijn van spullen kijk. Of je nu een fan bent van leer of veganistische opties, Holdfast heeft iets voor je, en ik hou van de esthetiek en dacht dat ze in hun items stopten.

Het vakmanschap is ongeëvenaard en na bijna zes jaar hun producten te hebben gebruikt, ben ik gewend geraakt aan de geruststellende gedachte dat deze producten een leven lang meegaan.

Net als een goede wijn of een mooi ambachtelijk stuk, verouderen deze riemen prachtig en ze zijn allemaal uniek.

Ze patineren prachtig als je kiest voor de leren riem, en ik kan je niet vertellen hoe vaak mensen stoppen en ernaar vragen. Het zijn echt showstoppers, en ik moet er nog een geven – wat iets zegt, aangezien ik behoorlijk hard ga met mijn uitrusting!

Gemaakt in de VS met hoogwaardig leer, ziet het eruit en voelt het aan als een product dat de grootst mogelijke aandacht en zorg heeft gekregen, iets dat ik ook aan mijn klanten wil bieden in hun afbeeldingen.

Ontworpen om in lijn te zijn met de MoneyMaker-broer met dubbele camera, heeft de MoneyMaker Solo dezelfde hardware, tot aan de Holdfast 1/4-20 “-schroef met een rubberen ring om uw camera zonder krassen op de veilige rig te monteren.

Om de gemoedsrust te vergroten, heeft de MoneyMaker Solo ook een extra veiligheidssluiting om te bevestigen met een kleine sleutelhanger aan de zijkant van de camera, zodat u twee verbindingspunten hebt.

We investeren zoveel in onze camera’s en het is geruststellend dat Holdfast dit ziet en een meervoudige beveiligingsstijl maakt.

Samen met de meerdere aansluitpunten gaat de Holdfast MoneyMaker Solo-band nog een stap verder: een riemanker. Gebruik dit handige kleine stukje om je camera tegen te houden totdat het tijd is om te fotograferen, zodat de camera niet vrij kan zwaaien en mogelijk per ongeluk ergens tegenaan botst.

Ik niet persgebruik riemen, maar dit werkte zelfs tot op zekere hoogte met een riemlus. Ik zou hier graag meer op ingaan.

Gebruiksgemak

Zoals met alle Holdfast-uitrusting, is de MoneyMaker Solo-riem onberispelijk in functionaliteit. Ik hou van het comfort en de “plug and play” robuuste stijl van de riem. Na het gebruik van de Holdfast MoneyMaker voelde het als een uitbreiding van die ervaring om in de Solo te leunen.

Als er één ding was dat tegenviel, was het dat de stabilisatorband voor de schoudervulling niet bij mij paste. Ik heb zowel een kleine als een middelgrote riem geprobeerd, omdat ik 5’8 “en 175 lbs ben en precies tussen de maatlijn valt.

De stabilisatorbanden hadden dezelfde lengte op beide Solo’s en ze waren niet lang genoeg om comfortabel om me heen te passen.

Ik denk dat het verstandig zou zijn voor Holdfast om een andere lengte van de stabilisatorband aan te bieden voor mensen met een grotere borstomtrek, of op zijn minst een optie hebben om de lengte op de een of andere manier te verlengen. Anders is deze band absoluut fantastisch.

Tijdens mijn reizen in Azië heb ik me nooit vermoeid gevoeld. De camerariem veroorzaakte nooit problemen en was uiterst comfortabel, zowel in lichtere kleding als tijdens het dragen van een jas.

De Holdfast MoneyMaker Solo is een band die je in alle situaties met gemak kunt gebruiken.

Waar voor je geld

Zoals bij elk hoogwaardig product, weerspiegelt het prijskaartje het vakmanschap en de toewijding aan detail. Hoewel het instappunt duidelijk lager is dan de dubbele MoneyMaker, is de MoneyMaker Solo-band nog steeds een van de duurdere solobanden op de markt, met ongeveer $ 175.

Ik ben echter een groot voorstander van één keer in iets investeren, en het is van begin tot eind geweldig, versus meerdere keren ondermaatse items kopen vanwege breuk of ongemak.

Ik geloof persoonlijk dat de Holdfast MoneyMaker Solo zijn investering meer dan waard is, en de riem die ik zal pakken wanneer ik een enkele camera-opstelling gebruik.

Controleer de huidige prijs

Holdfast MoneyMaker Solo Beoordeling | Conclusie

Ik hou ervan om nieuwe uitrusting uit te proberen en ik hou ervan om dingen uit te testen in situaties in het echte leven. Als het gaat om camerariemen, is dat echter een plek waar ik nooit iets beters vind dan de Holdfast-line-up.

Ze bieden herhaaldelijk zulke ongelooflijke uitrusting, en ik vind het geweldig dat ze nu niet alleen lederen opties bieden, maar ook veganistisch. Als u op zoek bent naar een stijlvolle riem voor een dubbele of solo camera-opstelling, hoeft u niet verder te zoeken dan Holdfast!

Houdt

  • Lichtgewicht
  • Comfortabel
  • Veiligheidsvriendelijk
  • Stijlvol
  • Gebaseerd op mijn favoriete dubbele camerariem, de Holdfast MoneyMaker

Antipathieën

  • Stabilisatorband is niet lang genoeg voor grotere borsten
Holdfast-MoneyMaker-Solo

Holdfast MoneyMaker Solo

Comfortabele en stijlvolle cross-body sling die goed aanvoelt en er geweldig uitziet.

Gebruik code SHOTKIT10 om 10% te besparen

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen