Ian Hollis

FacebookPinterestDelen

Hallo! Mijn naam is Ian Hollis en ik ben een 20-jarige aspirant-fotograaf uit Sydney, Australië!

Na altijd te hebben genoten van het maken van foto’s met mijn telefoon, pakte ik eindelijk mijn eerste DSLR-camera (Canon 77D) iets meer dan een jaar geleden in mei 2018 en sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken!

Ik hou ervan om de natuurlijke wonderen van onze wereld te verkennen met als doel unieke composities te vinden en vast te leggen.

Ik breng het grootste deel van mijn tijd door aan de zuidkust van New South Wales in Australië, waar ik de beweging van de oceaan en de relatie met licht fotografeer!

Ik hou er ook van om weg te gaan van de oceaan en prachtige maar krachtige watervallen vast te leggen!

Versnelling:

Sony A7III – Absolute schoonheid van een camera! Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, met een aantal geweldige functies voor landschaps- en portretfotografie en film.

Sony FE 16-35mm f/4 – Perfect voor wijd open landschapsopnames en ook voor het vastleggen van een effectief voorgrondelement.

Sony FE 70-200mm f/4 – Uitstekend voor mijn wave shots waarbij ik op het strand kan staan en lekker dicht kan inzoomen op alle actie. Ook geweldig voor wat portretfotografie!

Tenba Axis 32L – Geweldige tas die gemakkelijk aanpasbaar is en geschikt is voor al mijn camera-uitrusting plus extra’s zoals laptop, jassen en een EHBO-kit!

Pro Master XC 525 |

Ik gebruik Lightroom en Photoshop voor de montage van mijn foto’s! Geen voorinstellingen. Ik vind het leuk om elke foto zijn eigen bewerking te geven.

De beste praktijk is om er gewoon op uit te gaan en zoveel mogelijk te schieten! Dus… je weet wat je moet doen! Veel fotografeerplezier!

www.Ianhollisphotography.com | @ianhollisphotography

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer