WANDRD HEXAD Access 45L Duffel Beoordeling

FacebookPinterestDelen

De WANDRD HEXAD Access Duffel is een uniek ontwerp, vult een soort niche, maar biedt een verrassende hoeveelheid flexibiliteit – perfect voor die gelegenheden waar u kleding of andere uitrusting naast uw camera-apparatuur moet inpakken.

Het volume van 45 liter maakt hem ideaal voor lange weekenden en korte ritten, past netjes in de bagageruimtes van de meeste luchtvaartmaatschappijen en blijkt comfortabeler te zijn dan u verwacht wanneer u hem gedurende langere tijd vervoert.

Het duffelontwerp maakt het misschien niet zo mooi als andere cameratassen op de markt, maar het maakt het wel ongelooflijk functioneel door het rechthoekige ontwerp dat het meeste uit het interne volume haalt.

Als iemand die veel korteafstandsvluchten en lange treinreizen maakt, heeft de HEXAD Access Duffel zich bewezen als een waardevolle aanvulling op mijn trek cameratassen.

Laten we de WANDRD HEXAD Access Duffel review eens nader bekijken om te zien hoe het zich opstapelt.

Inhoudsopgave

WANDRD HEXAD Access Duffel Technische Gegevens

Pros

  • modulair ontwerp houdt camera-apparatuur gescheiden van andere apparatuur
  • slijtvast
  • verrassend comfortabel voor een plunjezak
  • maximale opslag zonder de beperkingen voor handbagage te overschrijden
  • gemakkelijke toegang tot apparatuur onderweg
  • plat leggen is eenvoudig dankzij het clamshell-ontwerp
Tegens

  • geen externe drankfleshouder
  • ritsen zijn onhandig en potentieel kwetsbaar bij het navigeren door de verschillende hoeken van de tas
  • de regenvlieg is niet standaard inbegrepen

Dimensies: 22,86 cm (9 “) hoog, 35,56 cm (14 “) breed, 55,88 cm (22 “) lang (handbagagemaat)

Volume: 55m

Gewicht: 1,8 kg (3,9 lb) zonder extra’s. 2,2 kg (4,85 lb) indien uitgerust met één camerakubus

Materiaal: Waterdicht zeildoek en 1680D ballistisch nylon met WR Army Coating. Ritsen van hoge kwaliteit

Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

WANDRD HEXAD Toegang Duffel in het bos

Het zachte, rechthoekige formaat en de verschillende riemen en handgrepen op de HEXAD Access Duffel zijn waar de overeenkomsten met een traditionele plunjezak eindigen.

Het clam-shell-ontwerp is een innovatief idee dat betekent dat elk van de drie hoofdcompartimenten twee ritspanelen heeft: één is toegankelijk vanaf de buitenkant van de tas wanneer je in het veld bent; de andere is toegankelijk wanneer de clamshell wordt opengelegd en de zak in twee helften wordt uitgeklapt.

Het grootste deel van de tas is gemaakt van slijtvast waterdicht zeildoek en 1680D Ballistic Nylon met WR-legercoating die er na bijna een jaar aanhoudend gebruik (meer dan 20 vluchten en talloze rotsklimtochten) nog steeds relatief fris uitziet.

[Related: WANDRD Veer review – lightweight packable camera backpack]

Als reistas is de clamshell van het WANDRD HEXAD Access Duffel design uitstekend. Als cameratas is het goed, maar niet perfect, hoewel de compromissen allemaal logisch en goed doordacht zijn.

De grote ritspanelen aan de zijkant van de tas bieden snelle toegang, maar verwacht niet dat je meer dan alleen je camera kunt verwijderen. Om lenzen te pakken, moet je de clamshell openen en de top-down toegang krijgen.

Het algehele ontwerp van de tas is zeker niet zo mooi als andere op de markt, maar de functionaliteit maakt dat meer dan goed.

(Het is niet zo verfijnd in de details in vergelijking met bijvoorbeeld de WANDRD PRVKE, maar de plastic gespen en riemspanners presteren goed en de materiaalkeuze hier houdt het gewicht laag.)

Uiterlijke kenmerken

WANDRD HEXAD Toegang Duffel

Er is een handvat aan elke kant van de tasbalk, waardoor het handig om te manoeuvreren, vooral handig bij het in en uit een bagagerek of de achterkant van een auto slepen.

De externe ritsen zijn goed bestand tegen een beetje regen, maar je wilt de regenvlieg (apart gekocht) als je van plan bent om voor een bepaalde periode in natte omstandigheden te zijn.

Gezien de grootte van de HEXAD Access Duffel en hoe stevig hij aanvoelt als hij eenmaal gevuld is, is hij verfrissend light, met een gewicht van slechts 2,2 kg met één middelgrote camerakubus erin. Voor zo’n grote tas is het zeker niet zwaar.

Het ontwerp van de tas doet een paar compromissen sluiten. Er is geen extern etui voor een fles en de bevestigbare tailleband bleek vrij nutteloos te zijn.

De flappen met ritssluiting die je onderweg toegang geven, zijn groot en ik heb zelden moeite om te vinden wat ik zoek.

WANDRD HEXAD Toegang Duffel

De externe compressiebanden aan elke kant van de tas doen dienst als middel om extra items zoals een jas of een statief op te bergen.

Er zijn geen funky bevestigingsmiddelen of bevestigingspunten – alleen eenvoudige plastic riemspanners die gemakkelijk te cinchen zijn.

Interieur kenmerken

Het clamshell-ontwerp betekent dat het in- en uitpakken van uw uitrusting – of het nu kleding of camera-apparatuur is – moeiteloos wanneer de zak langs de ruggengraat wordt geopend.

Grote ritspanelen zorgen ervoor dat alles gemakkelijk te herkennen is en het organiseren van je spullen voelt heel beheersbaar aan.

Dit kan een beetje een uitkomst zijn als je moe bent van een lange dag reizen.

WANDRD HEXAD Toegang Duffel

Een ander voordeel van deze lay-out is dat de drie hoofdcompartimenten van de HEXAD Access Duffel zijn verdeeld, waardoor uw camera-apparatuur volledig gescheiden blijft.

Ik heb vaak voedsel en rotsklimuitrusting bij me en krijt is geen goede metgezel als het gaat om lenzen!

De drie hoofdvakken van de tas zijn als volgt verdeeld: de ene helft van de tas is één groot compartiment, ideaal voor kleding, en compleet met een uitbreidbaar wasvak dat gemakkelijk plaats biedt aan een paar schoenen.

Dit compartiment heeft ook een gewatteerde laptophoes (tot 15-inch) die gemakkelijk onderweg toegankelijk is.

De andere helft van de tas bevat de resterende twee kleinere compartimenten van de tas, die elk plaats bieden aan een middelgrote camerakubus (apart verkrijgbaar).

Opslagcapaciteit

Eén middelgrote camerakubus kan een grote ILC-body en misschien drie grote lenzen bevatten (ervan uitgaande dat geen enkele telefoto is). Als u meer dan dit moet meenemen, wilt u een tweede camerakubus toevoegen.

Het voordeel van het camera cube systeem is dat je op locatie kunt aankomen, de camerakubus kunt verwijderen, wat bandjes kunt bevestigen en als satelliet kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld een evenement fotografeert waar je je hoofdtas veilig kunt achterlaten, kan dit goed werken.

De camerakubussen zouden een beetje robuuster kunnen zijn voor dit soort gebruik om volledig comfortabel te voelen. Ze zijn licht van gewicht, wat geweldig is voor op reis, maar bieden geen enorme hoeveelheid bescherming als ze eenmaal uit de hoofdtas zijn verwijderd.

Naast de camerakubus kan ik een paar kledingwissels en een extra paar schoenen meenemen, evenals een drankfles, laptop, e-reader, snacks en een waterdichte jas. Ik reis heel licht en ben een maand onderweg geweest met alleen deze tas.

Gebruiksgemak/Comfort

WANDRD HEXAD Toegang Duffel

De schouderbanden op de HEXAD Access Duffel zijn groot en gewatteerd en ondanks dat het een duffel is, is de tas comfortabel, zelfs wanneer volledig beladen. Hoewel het niet te vergelijken is met een speciale rugzak met wandelcamera, vind ik het niet erg om hem van de ene kant van een stad naar de andere te dragen.

Er zijn een handvol kleinere zakken met ritssluiting, zowel aan de binnen- als buitenkant, die je de mogelijkheid bieden om kabels en prullaria weg te stoppen.

Als je eenmaal je weg hebt geleerd in de WANDRD HEXAD Access Duffel-tas, is het verfrissend eenvoudig om je spullen georganiseerd te houden.

Het aantal panelen en zakken betekent dat het een paar weken gebruik kan duren voordat je instinctief naar de juiste rits kunt grijpen. Misschien wilt u er een of twee markeren met gekleurde tape om u te helpen.

WANDRD HEXAD Toegang Duffel

Reizen door luchthavens met de WANDRD HEXAD Access Duffel is een fluitje van een cent. Correct verpakt, alles is binnen handbereik en de verschillende handgrepen en grote openingen zorgen ervoor dat het passeren van de veiligheidscontrole eenvoudig aanvoelt.

Af en toe dat de beveiliging mijn camera-uitrusting wil zien, kan ik de clamshell openen en al mijn apparatuur onthullen.

Door de verschillende compartimenten voel ik me comfortabel bij het inpakken van één tas met cameraspullen, eten, drinken, klimuitrusting, hondensnacks en extra lagen kleding.

De kubus houdt mijn camera en lenzen ingesloten, gescheiden van alles wat een bedreiging vormt, en de tas is meer dan robuust genoeg als het gaat om over rotsen te worden gesleept.

Een jaar later en met een snelle veeg ziet het er bijna nieuw uit, ondanks intensief gebruik.

Waar voor je geld + Discout Code

Fotografen zullen deze tas onvermijdelijk kopen met ten minste één camerakubus, waardoor de prijs op ongeveer $ 300 komt – zie de nieuwste prijs hier.

Als een product dat iets van een niche vult, is dit een fatsoenlijke prijs, zelfs voordat u bedenkt hoe slijtvast en goed ontworpen dat is het ook.

Ontvang een exclusieve WANDRD x Shotkit kortingscode:

Meer informatie

WANDRD HEXAD Access Duffel Beoordeling | Conclusie

Er zijn een paar kleine aspecten die ik zou veranderen. Ik zou graag willen dat de camerakubus wat steviger aanvoelt, zowel extern als de verdelers die het interieur organiseren.

De ritsen zouden een beetje dikker kunnen zijn om ze iets gemakkelijker rond de verschillende hoeken van de tas te manoeuvreren, en ik mis het hebben van een externe zak voor een waterfles, hoewel ik niet zeker weet hoe dit kan worden aangepakt op een tas die nog steeds in wezen een plunje is.

Mijn ervaring is dat ritsen niet graag om hoeken gaan, en dit gebeurt veel op de HEXAD Access Duffel.

Hoe goed ze bestand zijn tegen herhaald gebruik op de langere termijn valt nog te bezien, maar WANDRD biedt een levenslange garantie op al hun producten als dat een probleem is.

FacebookPinterestDelen