Kate Christmas Tree Photo Backdrop Review voor seizoensgebonden portretten

FacebookPinterestDelen

Mijn vrouw begon met het matchen van kerstkleding voor onze kerstfoto’s toen onze kinderen werden geboren.

Het begon als lelijke kersttruien voor de lol, en toen gingen we in kerstpyjama of vonden we achtergronden in de lokale winkelcentra waar we plezier mee konden hebben.

Afgezien van de kerstobsessie, verhuisden we een jaar geleden naar een klein stadje en mijn optie om kerstachtergronden in het winkelcentrum te krijgen verdween.

Gelukkig had ik de kans om de Kate Christmas Tree Elk Brick Fireplace achtergrond te testen.

Achtergronden zoals de Kate Christmas Tree Elk Brick Fireplace Backdrop zijn niet alleen gericht op personen die op zoek zijn naar kerstfoto’s.

De grotere markt onder de fotografische gemeenschap voor mensen die binnenkomen en hun kerstkiekjes hebben.

Gezinnen, kinderen, baby’s en huisdieren zijn waar fotografen zich met Kerstmis druk op voelen.

Dus laten we deze fotoachtergrond eens nader bekijken om te zien of het je tijd en geld waard is.

  • Kate abstracte getextureerde achtergrond review

Inhoudsopgave

Over Katebackdrop

De Katebackdrop set is compact en makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde tas

Katebackdrop is opgericht in 2013 en biedt hoogwaardige, uitbundig mooie achtergronden. De eigenaar van Katebackdrop, David, begon het bedrijf na het inkopen van achtergronden en fotografische apparatuur uit het buitenland.

Het bedrijf is vernoemd naar Davids vrouw Kate, vandaar de naam Katebackdrop. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan achtergronden in zowel effen kleuren als bedrukte ontwerpen, met een brede selectie van maten.

Opties omvatten de traditionele ophangstijlen van achtergronden, samen met de nieuwere pop-upontwerpen en rubberen vloermatten. Katebackdrop biedt zelfs handgeschilderde achtergronden.

Scheepvaart

Een kerstfoto zou geen kerstfoto zijn zonder minstens één huisdier.

Verzending is uitstekend volgens post-Covid-normen. Het duurde ongeveer 7 werkdagen om van China naar Australië te verzenden en ik ben gevestigd in een regionaal gebied weg van stadscentra.

Verzending is gratis voor bestellingen van meer dan $ 180 en $ 15-20 voor bestellingen onder $ 180

Verzending varieert op basis van locatie, ontwerp en type. Het is ook vermeldenswaard dat de productietijd van invloed is op de duur van bestelling tot levering.

De productietijd van Printed Backdrops duurt bijvoorbeeld ongeveer 2-5 dagen, terwijl een inklapbare backdrop ongeveer 7-10 dagen duurt.

Handgeschilderd duurt 15-30, waarschijnlijk vanwege de inspanning om te schilderen en te drogen voor verzending.

Informatie over de grootte

Katebackdrop’s selectie van maten is geschikt voor elke behoefte.

Katebackdrop biedt een grote selectie opties bij het kopen van een achtergrond, zoals hierboven weergegeven. Hiermee kunt u een maat selecteren die zo groot of klein is als u nodig hebt.

Het is vermeldenswaard dat groter meestal beter is, tenzij je beperkingen hebt in je studio. Natuurlijk kunt u het perspectief met lenzen wijzigen, maar het gebruik van een te kleine achtergrond voor een groepsfoto werkt niet zonder dat een groen scherm het doel verslaat.

Katebackdrop leverde een kleine versie die vooral geschikt was voor foto’s van kinderen en huisdieren. Het was 7′ breed bij 5′ hoog.

De Kate 8.5′ x 10′ Frame Kit

Een van de achtergronden staat naast een grotere lichtstandaard, die het compacte formaat laat zien.

Met een prijs van $ 129 zal de backdrop frame kit de bank niet breken. De achtergrondstandaard zelf is wat ik zou beschouwen als een redelijke lichtgewicht backdrop stand, maar het is aan de onderkant van de prijsklasse.

Deze stands zijn meestal niet te robuust buiten speciale studio’s omdat je niets zwaars en duurs of in ongunstige omstandigheden bij je hebt. Ik heb ook de neiging om lichtere versies te verkiezen boven zwaardere versies voor reizen, omdat het lichte gewicht het gemakkelijk maakt om te vervoeren en het risico dat gepaard gaat met het vallen ervan nul is.

De standaard bevat een lichtgewicht tas met ruimte voor de twee standaards en een middenkolom. De tas doet het werk, maar ik had graag iets meer duurzaamheid gezien, omdat palen de neiging hebben om na enige tijd door dit soort zakken te prikken.

De palen hebben een vrij goede constructie, maar zouden niet worden aanbevolen voor iets zwaarders dan achtergronden. Ze zijn stabiel, maar ze zijn niet ontworpen voor iets zwaarders.

Een leuke eigenschap van de standaard is de mogelijkheid om hem op 3/4 lengte te gebruiken door slechts drie palen te gebruiken in plaats van 4. Dit helpt bij het gebruik van kleinere achtergronden, zoals degene die hier is getest.

Kate Kerstboom Eland Bakstenen Open haard achtergrond

Mijn kinderen zijn veel fotogenieker dan ik.

Het decor is de belangrijkste focus van vandaag. Het model heet de Kate Christmas Tree Elk Brick Fireplace Backdrop, ontworpen door Emetselch. Dat is nogal een mondvol.

Ik weet niet zeker wie Emetselch is; de website specificeert dit niet. Misschien is dit een gemiste kans, maar het decor is prachtig. De kwaliteit van de afdruk is fantastisch en het materiaal is uitstekend.

De achtergrond komt met enkele vouwen vanwege de langere periode van vouwen, maar Katebackdrop geeft enkele eenvoudige richtlijnen voor het verwijderen van deze. Het is een eenvoudig geval van het 20 minuten in een droger steken met een vochtige doek.

Als u de fout maakt om uw kinderen om te kopen om foto’s te maken voordat u de vouwen verwijdert, zijn er enkele Photoshop-handleidingen over hoe u dit kunt verwijderen. Ik zou de drogeroptie aanraden, omdat deze minder werk biedt in de nabewerking. Het kreuken wordt geminimaliseerd door het materiaal.

Zoals hierboven vermeld, biedt Katebackdrop tal van maten. Ik zou willen voorstellen om voor een volwassen maat te gaan, tenzij je alleen van plan bent om ooit kinderen te fotograferen. De kindermaat werkt voor volwassenen die zitten, maar de flexibiliteit is goed.

Een ding dat ik leuk vond, was de toevoeging van de lussen aan de bovenkant. Na eerdere ervaring met achtergronden die deze niet hebben, kan ik je uit de eerste hand vertellen dat dit belangrijk is.

Maat &handling

De vleugelmoer zorgt ervoor dat je palen niet per ongeluk loskomen als ze worden geslagen.

(Is de grootte daarvoor voldoende? Is het makkelijk in te pakken in een tas? Is het gemakkelijk te gebruiken?)

Het opzetten van de stand en backdrop is relatief eenvoudig. De standaards strekken zich telescopisch uit zoals de meeste standaards en de dwarspalen bevestigen zich veilig met een vleugelnootbevestiging. Het is een eenvoudige en effectieve opstelling, hoewel ik vermoed dat je de vleugelnoot meestal niet nodig hebt.

Een pop-upachtergrond is sneller, maar beide opties hebben voor- en nadelen. Meestal zijn dit soort achtergronden niet geschikt voor pop-upachtergronden.

Deze stijl van achtergrond heeft een compactere vorm voor reizen en zou je ook in staat stellen om 5 of 6 verschillende achtergronden te dragen met bijna geen extra voetafdruk.

In combinatie hiermee heeft een pop-up nog steeds een achtergrondstandaard nodig; het type standaard dat nodig is om het gewicht vast te houden is substantiëler, dichter bij dat van een lichte standaard.

Katebackdrop Fotografie Club

Katebackdrop biedt een grote reeks handige tutorials om u op weg te helpen.

Naast het verkopen van achtergronden en accessoires, biedt Katebackdrop een handige club zonder kosten met een bijna eindeloze voorraad tutorials en ideeën om u te helpen uw stand op te zetten en verschillende opstellingen te fotograferen.

Ik vind dat het ecosysteem rond deze accessoires een integraal onderdeel wordt van het zorgen dat uw klanten tevreden zijn, en Katebackdrop heeft dat geweldig gedaan.

Waar voor je geld

De kwaliteit van de achtergronden is erg hoog, gezien de lage kosten.

De 7’x 5′-versie van deze stand die we hebben getest, verkoopt voor slechts $ 32. Het lijkt bijna een vergissing als je het voor het eerst leest, aangezien dit een gedrukte achtergrond van hoge kwaliteit is.

Het is moeilijk om dit te overwegen gezien dit allesbehalve de beste beoordeling in de value-for-money stakes, omdat ik me niet kan voorstellen dat je zoiets tegen een lagere prijs zou vinden.

Kate Kerstboom Eland Bakstenen Open haard Backdrop Review | Conclusie

Ik heb het beste bewaard voor het laatste gedeelte, dat was de prijs. Gezien het prijskaartje van $ 32, zal het je niet verbazen om te horen dat ik niet zou aarzelen om dit aan te bevelen.

De afdrukkwaliteit is fantastisch, zo goed als je zou verwachten voor een product met een veel hogere prijs label. Het materiaal fotografeert goed en het ontwerp biedt heel weinig om niet van te houden. En als het niet jouw ding is, hebben ze nog een paar honderd ontwerpen die daarop inspelen.

Als je een kerstachtergrond nodig hebt, krijgt dit een duim omhoog van mij. En ja, mijn vrouw vindt het ook leuk.

Kate Kerstboom Eland Bakstenen Open haard Achtergrond
Kate Kerstboom Eland Bakstenen Open haard Achtergrond

Betaalbare kerstfotoachtergrond met geweldige afdrukkwaliteit en honderden ontwerpen om uit te kiezen.

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen